Vijesti

Top 10 dizajneri za tetoviranje medusa

Top 10 dizajneri za tetoviranje medusa

Medusa je more zmija čudovište iz grčke mitologije koji je preživio test vremena i još uvijek je dio popularne karaktera u književnosti i umjetnosti. Tetoviračima su dugo eksperimentirao sa likom Meduze stvoriti sjajan komada tattoo umjetnosti i ovih prvih deset Medusa tetovaže su samo neke od najboljih primjera.

Top Ten Medusa Tetovaže:

1. Nadlaktica Medusa Tattoo:

Ovo nadlaktice Medusa dizajn tetovaža je stvoren pomoću crnog mastila kao primarni boja. Međutim, ono što izdvaja najviše su krv crvene oči i Meduze grimizna rubin ornamentima. U ovom tetovaža na konvencionalno zastrašujuće Medusa je prožet velikodušan dozu glamura. Zapišite magnetne aure ovaj komad sjajan umjetnosti.

load...

2. Medusa Gornja Back Tattoo:

Ovo Medusa tetovaža efikasno pokriva mali dio na sredini gornjeg leđa, odmah ispod vrata. Dobra tetovaža umjetnosti izgleda još bolje kada upisan na strateške dijelove tijela i to tetovaža služi samo da podrže ovu činjenicu.

3. "onda je nastao pakao" Medusa Tattoo:

Ovo macabre Medusa tetovaža prati dio dobi stara izreka "onda je nastao pakao kao žena prezreni". U ovo doba osnaživanje žena ovaj sjajan tetovaža ima agresivan, ali odlučno poruku za svakoga. Ovo je savršen nalaz za nezavisne žene ko bi mogao biti agresivan ako situacija zahteva.

load...

4. Obojeni Medusa Back Tattoo:

Ovo Medusa leđa tetovažu izdvaja za raznovrsnu upotrebu nijanse crvene, crne i plave da izraze jezivom temu. Zapišite agresivnog i zastrašujuće zmije baring svoje očnjake koji savršeno kontrastu sa mirnim, gotovo pospan izraz Meduze lice. Da li to ponoviti na svojoj koži kao što je ovdje prikazano od strane stručnjaka iskusni tetovaža da ne bi bilo nered up.

5. Obojeni Medusa Nadlaktica Tattoo:

Plava, crvena, zlatna i crna, ova tetovaža pohvaliti raznovrsnu paletu boja u samo pravim proporcijama. Zapišite upražnjenih pogled u Medusa očima pratnji pretjeran i dramatičan prikaz suza. Pažljivo pogledate zastrašujuće zmije sa svojim Beady oči i očnjake ogoljeno s očitom namjerom da boli. Ovo je zaista jedan dramatičan umjetničko djelo.

6. Medusa Inspired Tattoo:

Medusa je zmija čudovište prema grčkoj mitologiji, a to Medusa inspiriran tetovaža prikazuje brod uhvaćen u olujnog mora čineći svoj put prema obali vođen svjetionik. Postoji osjećaj predstojeće propasti možda zbog prisustva Medusa vreba ispod površine vode, spremna za napad u bilo kojem trenutku. Ovo tetovaža je odličan primjer tetovaža umjetnosti koja često imaju za cilj da ispriča priču.

7. Medusa Tattoo in Black Ink:

Ovo je samo konceptualizacija velikog Medusa tetovažu na papiru. Zapišite mirne, pa čak i delikatne držanje Medusa koji savršeno u suprotnosti sa zmijama koje se čini da se na zadatak da uništi i troše sve što im se nađe na putu. Ova tetovaža je savršena kombinacija mira i agresije, možda zastrašujuće tako.

8. Contemporary Medusa Tattoo:

Ova tetovaža ima za cilj da prikaže Medusa u savremenom avatar i to uspeo prilično uvjerljivo. Zapišite kako je zmije kosa je ublažena na samo jedan mali, ali efikasan zmija i vrlo trendi i suvremenog frizuru. Uzmite bliski pogled na sjajne usne, obrve i šminke oko očiju od kojih kontrastu sa macabre upražnjeno oči sve.

9. Medusa Tattoo za ruke:

Konvencionalno većina Medusa tetovaža dizajne su upisani na nadlaktice, podlaktice ili leđa, međutim ovo Medusa tetovaža efikasno pokriva zglobove i ruke tik iznad prstiju. Zapišite fine detalje i sjenčanje rad koristi da opiše fine linije ispod očiju i bore na koži koji podsjeća u raspadanju leša. Ovo Medusa tetovaža je zastrašujuće realan.

10. Medusa Tattoo za podlaktice:

Ovaj Medusa tetovaža ima očigledno suptilan i čudan prikaz Medusa da je efikasno tajanstveno, kvaliteta pogodna za legendarni čudovište od mora. Imam ovo ponoviti na svojoj koži imajući u vidu originalni komad tetovaža umjetnosti kao što je prikazano ovdje.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...