Vijesti

Top 10 dizajneri tanga

Top 10 dizajneri tanga

Nije baš dio mainstream tetovaža kulture, jezika tetovaža je, međutim, pronašla čvrsto uporište u srcima zagriženih tetovaža poklonika. Šokantno nekim a drugi ga pronaći kao jedinstveni tetovaža umjetnosti. Jezik tetovaže su oko za neko vrijeme sada i da su tu da ostanu.

Ako ste stariji od 18 godina i želi da se jedan uraditi bez brige o budućnosti posljedicama, te prvih deset jedinstveni jezik tetovaže bi trebao biti zanimljive ideje za eksperimente sa ekstremnim tetovaža umjetnosti.

Top Ten Tongue Tattoo Designs:

1. Dude Tongue Tattoo:

Svi znaju dude je kolokvijalni izraz koji se koristi da se odnosi na muški drugovi ili prijateljima. Dakle, ako ste netko u potrazi za jezik tetovaža da pokaže svoj muški prijatelji, ovo bi mogao biti idealan izbor. Obavite to masnim slovima crne ili koristiti druge boje, izbor je na vama.

load...

2. Clover Leaf Tongue Tattoo:

Ova zanimljiva tetovažu na jeziku koja opisuje deteline se za svoje male veličine i neobične boje. Djeteline lišće predstavljaju sreću i zajednički motiv za narukvice i ostali pribor. Najčešće list djeteline tetovaže nalaze se na članke, zglobovima ili rukama, ali možete ići korak dalje i dobiti sebi Leaf Clover na jeziku. To samo može vam donijeti neke dodatne sreću.

3. Mural Tongue Tattoo:

Ovaj jezik tetovaža prikazuje mural koji se često vidi u crkvama i muzejima. Ova neobična umjetničko djelo ne može se lako replicirati dok i ako ne znate tattoo umjetnik koji je zaista sjajan šta on ili ona radi.

load...

4. Cvijet Motiv Tongue Tattoo:

Ovaj moderan privremeni jezik tetovaža prikazuje cvet i to je odlična ideja za dječje rođendane. Zaposliti stručnjak za boje na trendi dizajn i slatka motiva kao što su cvijeće, karikature likova i leptira. Osigurati da je mastilo koristi je netoksičan i jestivi.

5. OMG Tongue Tattoo:

OMG je skraćenica za "O, Bože", što je uobičajena kolokvijalni izraz koristi za izražavanje iznenađenje, šok ili presrećan. Dobiti OMG jezik tetovaža i držati jezik svaki put kad su pozitivno iznenađeni.

6. Tribal Art Tongue Tattoo:

Ovaj komad plemenske umjetnosti prikazuju pauka ističe svojim jasnim i hrabar obrise i savršen unutrašnje nijansi. To je uglavnom samo dobar primjer kako možete koristiti plemenske umjetnosti pojmova i motiva osmisliti zanimljiv temu za svoj jezik tetovaža.

7. Suptilni Tongue Tattoo:

Ako ste u potrazi za jezik tetovaža koja je suptilna i ne previše preko vrha, ne očajavajte jer je definitivno moguće i potpuno zavisi od boja koja se koristi. Gore tetovaža u hladu ružičasta bi jedva primjetno iz daljine, a ne može ni privukli pažnju svaki put kada otvorite usta da govore ili jesti.

8. Tiger Tongue Tattoo:

Ovaj jedinstveni tetovaža efektivno prikazuje tigar. Nije potrebno napomenuti da tigrovi simboliziraju snagu, agilnost i jak instinkt za lov. Ako nisu posebno u potrazi za simboličku vrijednost, mogli samo da ovo tigra jezik tetovaža pokazati vašu podršku za očuvanje ove rijetke stvorenje i drugih vrsta na rubu izumiranja.

9. Srce Tongue Tattoo:

Nije potrebno napomenuti da stvarni srce ne izgleda ovako nešto. Ovo je zajednički prikaz srca u popularnoj kulturi zbog njenog značaja uglavnom na čestitki i tetovaže. Od srca su među najčešćim tetovaža dizajn, to je prilično teško izostaviti iz prostog srca motiv sa ove liste.

10. Stickman Tongue Tattoo:

Ova slika se obično koristi za opisivanje ljudi koji su bili popularni od neandertalaca, koji su ih ureže na zidovima pećina. U moderno doba je stickman je stekao mnogo popularnost u Emo umjetnosti. Ako spadate u mladim brigade i strasno pratite Emo School of Art i stil, ovaj stickman jezik tetovaža je definitivno za vas.

Nadam se da ovaj članak na top 10 jezik tetovaža dizajne je zanimljivo. Izaberite svoj omiljeni obrazac i definirati svoj identitet s ovom zanimljivom umjetnost tijelo. Pobrinite se da nam pošaljete svoje vrijedne stavove.

Ako ste se za bol, ima dosta ideja možete odabrati iz ovog tetovaža galerije.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...