Vijesti

Top 10 dizajna tatova za orhideje

Top 10 dizajna tatova za orhideje

Planirate li da se potpisao? Ako da, ovaj članak će vam pomoći da odaberete dobar dizajn. Danas ću govoriti o Top 10 Orhideja Tattoo Designs.

Orhideja je jedinstven cvijet i čini veliki predmet za tetovaža dizajne. Orhideja tetovaža uglavnom nose žene jer orhideja označava ženske ljepote. Orhideja je vrlo šareni i možete pustiti vaše mašte uzeti krila kada je u pitanju boja. To može biti potpisan bilo gdje na tijelu. Bacite pogled ispod neke orhideje tetovaža dizajne.

Top 10 Orhideja tetovaže

1. Pink Orchid na ramena:

Ako vam se sviđa nosi jedan rame haljinu ili off-ramena Tees, i tražim tetovaža dizajn koji mogu poboljšati vaše ljepote, probaj ovo. Ovaj dizajn orhideja tetovaža je napravljena u roze boje i stabljike crnom tintom. Ružičaste svjetlo i tamno ružičasta nijansiranje daje lijep tekstura na cijeli tetovaža dizajn.

load...

2. Pink i Zelena Orchid Dizajn:

Ovaj dizajn orhideja tetovaža je napravljena od pet orhideje i na taj način svoje veličine je velika. Možete dobiti ovaj tetovaža inkedon ruke. Ovaj dizajn tetovaža je napravljena od roze i zelene boje. Cvetovi su napravljeni sa svjetlom i tamno ružičasta boje koja daje cijeli dizajn dodatni faktor napalilo. Listovi su izrađeni sa zelenim i smeđe boje. Cijeli dizajn tetovaža gleda vrlo šareni i lepa.

3. Crna Outlined Orchid Tattoo:

Ako ne želite šarene tetovaže, ali još uvijek žele nešto zanimljivo i elegantan, ova crna navedeno orhideja tetovaža je savršen za vas. Ovaj dizajn ima tri orhideje povezani jedni s drugima. Tetovaža je u samo crno mastilo, ali izgleda elegantan i zapanjujuće. Ovaj dizajn će izgledati savršeno na zglobu ili vratu.

4. Šarene Orchid Tattoo:

Ovaj dizajn orhideja tetovaža je vrlo šareni i napravljen je od više tinte. Boje koje se koriste u ovom tattoo design su roza, plava, zelena, crna i bijela. Neki orhideja cvijeće se boje sa plavom tintom, a neki se boje sa roze boje što čini dizajn šarene i vesela. Obris orhideje cvijeća je učinio s crnom tintom.

load...

5. Jedinstveni Orchid Tattoo:

Ovaj dizajn orhideja tetovaža je vrlo jedinstven jer sadrži jednu orhideju koja je svijetao i vrši se u roze tinte za tetoviranje. Druga dva orhideja cvijeće se ne boji i oni su samo u hladu sa bordo tinte za tetoviranje. Dizajn je vrlo jedinstven i prekrasan u isto vrijeme.

6. Orhideje sa prašnika:

Ova tetovaža prikazuje puna dva i dva pola orhideja cvijeće. Tetovaža je skiciran u tupa smeđe i crne boje, što čini tetovaža vrlo elegantan i zanimljiv. Je prašnika od cveta orhideje su istaknuti i navedeni su sa Crna tinta za tetoviranje. Ovo je vrlo detaljan dizajn tetovaža.

7. Purple i Black Orchid Tattoo:

Ljubičasta je moja omiljena boja, a to tetovaža dizajn potpisan u ljubičaste tinte za tetoviranje. Ova tetovaža prikazuje tri orhideja cvijeće u ljubičastoj boji, a stabljika je u Crna tinta za tetoviranje. Crna i ljubičasta zajedno izgledaju sjajno. Orhideja cvijet ima mnogo nijansi ljubičaste u njemu koji dodaje teksturu.

8. Heart Shape Orchid Tattoo:

Ovaj dizajn orhideja tetovaža je napravljena na takav način da se formira srce oblik. Tetovaža prikazuje dva orhideja cvijeće na vrhu i stabljike čine "V" oblika na dnu. Cvetovi su obojeni u baby pink tinta za tetoviranje i stabljike sa tamno zelenu nijansu. Dizajn tetovaža je vrlo sladak i to je simbol ljubavi i čistoće.

9. Orhideja tetovaža dizajn na gležanj:

Tattoo o gležanj su vrlo popularni danas i to gležnja orhideja dizajn je savršen za one koji razmišljaju o uzimajući tetovaža na gležnju. Ovaj dizajn tetovaža pokazuje dva orhideja cvijeće u tamno ružičasta hladu i stabljike se u hladu uz Crna tinta za tetoviranje. Oba boje su svijetle i na taj način dizajn izgleda vrlo vesela.

10. Plava orhideja tetovaža:

Ovaj dizajn tetovaža prikazuje jedan orhideja cvijet. Orhideja je napravljen od crne konture i plave sjenčanje vrši se na uglovima orhideja koja daje teksturu na dizajn. Ovaj dizajn tetovaža je savršen za zglob ili rukama. Dizajn je još vrlo jednostavna vrlo elegantan i elegantan.

Dakle, ovdje su najbolji orhideje tetovaža slike sa njihovim opisima. Što među ovim želite da boje po koži? Dijeliti svoje misli s nama.

Najbolji način da se popravi na savršenu ideju za Vas je kroz 'tetovaže za sve ". Neka zajednica vam uticati na bolji dizajn s tisućama tetovaže za žene.

load...