Vijesti

Top 10 dizajna tatova u Miami Ink-u

Top 10 dizajna tatova u Miami Ink-u

Miami tetovaže tinta dogodi da najviše šarene i moderan body art obrasce u modi ovih dana. Bezbroj ljudi na Zemlji su zaljubljeni u ove moderne obrasce za svojim jedinstvenim i hrabar žalbu. Tetovaže su Miami Ink su dostupni u privremenih i stalnih formata. I muškarci i žene mogu krasiti ove jarke tetovaže, koji su dostupni u različitim varijantama. Pronalaženje stručne Miami tinta za tetoviranje dizajnera nije težak posao; Do sada, oni su najmodernijih obrasce tetovaža sada.

Top 10 Miami Ink Tattoo Designs:

Glavna karakteristika Miami tetovaže je njihova jarke i bogate boje. Tetovaža dizajn, koji je nastao iz popularne televizijske emisije, su došli u svijet sa svojim galantan pristup. Savršeno za sve uzraste, Miami tetovaža ima nešto da ponudi iz širokog spektra zbirki. Evo nekih od najboljih zbirki Miami tinta za tetoviranje dizajna, koji se razmetao najviše po nose.

1. Angel Tattoo:

Angel tetovaža je savršen za žene, iako muškarci mogu ih nositi pokazati ljubav za svoju voljenu. Ovaj obrazac tetovaža uglavnom projektuje sliku anđela usred cvetne ambijent. Tetovaža je sladak u žalbi i izgleda prekrasno na rukama i leđima. Oni su uglavnom stalni tetovaže, ali neki vodeći tetovaža dizajneri dolaze sa privremenim obrasce kao dobro.

load...

2. Dandelion:

Inovativan tip tetovaža, maslačak je uglavnom crno-bijeli uzorak. Slika dolazi sa djevojčicu ili dječaka što se spuštaju ispred cvetanja biljke, koji se često u odnosu na pustinju moonflower. Slika postavlja bezbrižan izgled i pristup čekanja malene jedan. Obrazac je savršen za svakoga, uglavnom za mlade zvezde, koji je samo iz škole.

3. Chicano stil rezervoar od brušenog goriva:

Ovaj obrazac je obično stalna i izgleda cool na motocikle i automobile. Pa, možete ih izvući na Vaše tijelo kao dobro. Za to, sve što je potrebno je široko područje, gdje možete dobro crtati. Na poleđini dio tijela se stoga smatra najboljim, ako želite da bi privukli ovaj obrazac na svom tijelu. Šarene u dizajnu, je uzorak dovoljno kul za projektovanje Casanova izgled osobe koja ga nosi.

load...

4. Đavolja kokodakanje:

Chic još zastrašujuće, Đavolje Cackle tetovaža je najbolje za onaj koji je zaljubljen u fikciji. Tetovaža je najbolje za ljude povezan sa rock bendova. Veseli vrag priziva pametan ličnosti osobe koja ga nosi.

5. Cobra tetovaža:

Kobra tetovaža je u modi zauvijek. Izgleda izuzetno prekrasan, i predstavlja snažnu ličnost osobe koja ga nosi. Najbolji dio obrasca je u tome što je privremeno i može se ukloniti u bilo koje vrijeme. Najbolje mjesto da bi privukli kobra je na nadlakticama.

6. Cvijeće i krst:

Prilično izgleda tetovaža, cvijeće i krst je idealan za onaj koji je zaljubljen u svoju vjeru. Tetovaža dolazi sa slike cvijeća i krst zajedno, prikazuju osobe koja je nosi ljubav prema Bogu. Ova vrsta tetovaža se generalno izvući na grudima aplikatora.

7. Custom rukava:

Šta ime ove tetovaže predlažeš? Da, imaš to pravo. Oni su nazvani tako da izgledaju kao produžetak vaše ruho. Generalno nanosi na nadlakticama, ovo cvetne tetovaža izgleda kao prošireni dio rukava.

8. Golden Eagle:

Popularan po svojoj temi, zlatni orao tetovaža je najviše razmetao muškarci. Oni su izuzetno hrabar i žive, što predstavlja svestrana ličnost osobe koja ga nosi.

9. Bare Essentials:

Essentials su najbolje kada se primijeni na zadnjem dijelu tijela. Općenito, tetovaža odnosi crnu boju za prenošenja hrabar izgled.

10. Ime nogu:

Ova tetovaža, kao što ime sugerira, izgleda najbolje na jednoj nozi. Može se pisati njegovo ime u ovom tetovaža stilu. Ovo izgleda jednostavno i može se izvesti i kod kuće. Ime nogu je privremeno vrstu tetovaža.

Nadam se da vam se sviđa ova Miami tinta za tetoviranje dizajna. Nemojte ostaviti nam svoje komentare ispod.

Nađi sve vrhu dizajna u ovom tetovaža galerije zajedno sa 8000 drugih ideja.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...