Vijesti

Presađivanje i restauracija obrva - njegove prednosti i predostrožnosti

Presađivanje i restauracija obrva - njegove prednosti i predostrožnosti

Obrve snažno definirati način na koji gledate. Iako postoji mnogo obrva oblika značilo za različite rezove lice, možda ipak neće biti moguće za vas da se vijoriti svoj željeni izgled ako imate ožiljke čelo ili manji rast kose čelo. Koji su mogući načini na koje možete dobiti željeni izgled druge nego biti zadovoljan sa onim što imaš? Odgovor leži u Transplantacija obrva i restauracije.

Činjenice o Transplantacija obrva i restauracije:

To je važno za vas da shvatite da Transplantacija obrva i restauracije su dva različita operativnim putem dobiti željeni izgled. Oba ova hirurške metode imaju svoje setove koristi i mjere opreza koje morate znati prije nego što izbor. Sljedeći set Amazing Facts će vam pomoći da krstare kroz sve detalje o Transplantacija obrva i restauracije.

Obrve Restoration:

1. Restauracija obrva se može pozvati i trajno oblikovanje obrva. Ova opcija ne-nered dovodi do trajnog obliku po svom izboru.

2. Ova operativna metoda je blagodat za žene koje žele da prilagode svoje izgled jednom i za sve.

3. Ova metoda je kozmetički tretman koji je prvobitno bio doveden u svetlosti kozmetičkih hirurga za reformu lica žrtve požara.

4. Novi dopune i izmjene i dopune ove tehnike su napravili to moćan kozmetički alat koji može izboriti stalna lukova.

5. Folikularnih jedinica transplantacija je hirurško sredstvo za obrve restauraciju. Ova metoda uključuje ekstrakciju folikula sa zadnje strane glave pacijenta. Folikula dlake na stražnjem dijelu vlasišta imaju atribut rezultat u trajno kosu. Te folikule se umjetnički koriste za ureže željeni obrva oblik.

load...

6. Izdvojiti folikula presađuju duž obrva linije pacijenta u željeni oblik. Dlake koje izlaze zbog procedure obnove su trajne prirode.

Prednosti obrva Restoration:

 1. Ova neverovatna opcija nudi stalne slobodu od mjesečnih obrva grooming.
 2. To uključuje vodstvom vodećih kozmetičkih hirurga; Dakle, kompletan izgled je rafiniran i drugačiji.
 3. To je jednokratni investicija koja daje slobodu od mjesečnih računa navoja.
 4. Unatoč činjenici da ste dobili stalni izgled, i dalje imate priliku da eksperimentišu sa različitim čela oblika pomoću obrva liner. To ne zahtijeva stručno vođenje, jer obrve ostati dobro njegovan i oblika.

Mjere opreza obrva Restoration:

 1. Ne trim kosu prije 6 mjeseci obrva restauracije. Folikula uzeti vremena da se trajno pričvršćena. Podrezivanje prije tog perioda će oštetiti folikule. To može dovesti do neuspjelog operaciju u tom slučaju.
 2. Biti vrlo oprezni o clipping duge obrve kosu za 6 mjeseci najmanje. Ne izvlačite obrva dlaka previše.

Transplantacija obrva:

 1. Ovaj ekskluzivni hirurška metoda je namijenjen za ljude koji imaju tanke, ožiljcima ili bez obrva na sve.
 2. To je fantastičan način koji može preokrenuti nuspojave previše čerupanje i laser terapija.
 3. Nepravilno obrve mogu biti rezultat genetike faktora, problemi štitnjače i hormonalnih poremećaja. Transplantacija obrva je jedno rješenje za sve te brige.
 4. Za razliku od obrva restauraciju, koji koristi folikula dlake kalemljenje, obrva Transplantacija se fokusira na kalemljenje maleni kosu od vlasišta direktno na čelo liniji.
 5. Ova jedinstvena metoda zahtijeva najvećom preciznošću, jer je to umjetnost imitira rasta obrva.
 6. Kosa kalemova iz vlasišta su posađene duž obrve linije na takav način da oponašaju obrazac rasta originalnih obrva folikule.

Prednosti transplantacije obrva:

 1. Ova jedinstvena metoda je sjajan način da se sakrije ožiljke i opekotine oko obrva regiji.
 2. To je također metoda koja nudi slobodu od threading svaki sada i onda.

Mjere opreza transplantacije obrva:

 1. Kalemnjeni kosu od vlasišta može rasti sve dok se kosa na glavi. Dakle, biti vrlo oprezni o podrezivanje obrva svaki mjesec za prirodan izgled.
 2. Ne udaraj glavu ili čelo teško nakon operacije. To može biti opasno za cijepljene kosu, kao i vlasište koji je prošiven nakon operacije.

Nekoliko druge mjere opreza zajednički Transplantacija obrva i restauraciju su:

 • Ne konzumiraju alkohol ili dim, odmah nakon ili prije operacije.
 • Obavestite svog lekara bilo tekućih lijekova ili prošlost lijekova prije operacije.

Sa ovim znanjem u ruci, vi ste u potpunosti spremni da izaberete te nevjerovatan bezbolan obrva operacije za trajno njegovan izgled.

load...

Koji operacija izgleda bolja opcija za vas? Da li ste već prošli te operacije i vijoriti se njegovan izgled svaki dan? Podijeliti s nama u komentarima.

load...