Vijesti

Pio sam med sa toplom vodom na prazan stomak Svako jutro i ovo se desilo

Pio sam med sa toplom vodom na prazan stomak Svako jutro i ovo se desilo

Ja sam veliki vjernik u prirodnih lijekova, a ja sam radio terapiju vode za jako dugo vremena. I to pomaže. Ali nedavno, prijatelj spomenulo terapija med vode. I ja sam čuo da radi čuda. Tako da sam počeo da med vode svako jutro. Med, čak i na drugi način, je izuzetno korisno i veliki zamjena za šećer.

Za početak, dozvolite mi da vam dati recept meda vode:

Sve što je potrebno je malo meda (pobrinite se da je apsolutno prirodno, a ne dirati, ako tražite najbolje koristi), i vode. Umiješati žličicu meda u čaši mlake vode, kao da je njegova dosljednost liči vaša krvna plazma. Na taj način, med stvara se okupljali spoj u vodi, koja eskalira svoje terapeutska svojstva. Tijelo lako apsorbuje ovo spajanje. Za najbolje rezultate, popij ovo mješavina prva stvar svako jutro prije nego što vas odvesti u nešto drugo.

load...

Prevencija je uvijek bolje nego liječiti, a ovaj ne biti priča stara žena ', je ustao na test vremena. Pokušavam ovo definitivno će vas ostaviti osjećaj zdrava i sjajna.

Evo razrađen popis pogodnosti koje će učiniti želite isprobati ovaj odmah:

1. Weight Watchers 'Best Bud

Ahaan! Čuo si me! Iako stotinu grama meda sadrži oko 305 kalorija, žličicu ga u toploj vodi može raditi zapanjujuće prema vaš cilj gubitak težine. Med je odličan izvor prirodnog šećera, i eliminiše svoje slatko žudnje tokom dana. Polako, ali sigurno, vidjet ćete efekte, odnosno blagodati ovog neverovatnog piće.

load...

2. Uređuje jutarnju rutinu

Med je odličan za vaš probavni sistem. To je antiseptik, antivirusno, antibakterijski i to magično oslobađa stomak kada je imao prvu stvar svakog jutra. Hidrira debelog crijeva, i dodaje vodu na svoj stolice. Takođe ublažava kiselost, dajući svoj probavni trakt lijepo dobro pranje.

3. Imunitet Boost

Sirovog organskog meda je bogata enzimima. Ona je prepun vitamina i minerala, a samim tim i igra neverovatan ulogu u štiti vaš sistem od štetnih bakterija. Budući da je veliki antioksidans, med isceljuje kožu iz dubine, dajući mu da je prirodni med sjaj.

4. Downgrading Alergije

Ovaj je zanimljiv - koristi sirovi domaćeg meda čini vaše tijelo se navikne na polen tog područja, čime ste manje osjetljivi na ekološke alergije. Blagoslov za pčele za izvanredan posao koji obavljaju (kada ga gledate u većoj shemi stvari).

5. Fall In Love With The Ujutro All Over Again

Buđenje i mirisa kafa je tako jučer! Umjesto toga, buđenje u slatko ujutro je novi mantra! Šećer u med daje instant povećanje u energiju, i potpuno zbriše laze i letargije. Ostaje vam osjećaj osvježena i podmlađena, i potpuno spremni za start u dan.

6. Grla i kašlja Healer

Ova je pokušao i testiran i to čuda radi. Med zaista ne zaraste bol u grlu i grubi kašalj. A kada je u pitanju da ga svaki dan, možete potpuno zaboraviti ono što dolje sa gripa izgleda.

7. Detox

Zbogom toksina! Pa, ne zaboravite da smo razgovarali o velikim probavu i lako stolice? To je samo pola posao. Dodavanje zing limuna u mješavinu povećava mokrenje, što je rezultiralo bolje čišćenje i ukupno detoksikacije. Ne samo da su debelog crijeva i probavnog sistema očišćena, ali čak i jetra je veliku korist.

8. Cut Gas

Oslobodi se prdljivu nelagode gotovo odmah s medom i vodom. Ova mješavina pomaže neutralizirati plin, izrade se osjećate opušteno.

9. Kind do srca

Kao da ove prednosti nije bilo dovoljno, meda i vode mix udara dobrog holesterola i sprečava kardiovaskularne bolesti. To čak pomaže u smanjenju visokog krvnog pritiska.

To je puno robe za rukovanje, ali to je i dovoljno motivacije da ga isprobam i preporučiti svoje najmilije previše! To je apsolutno isplati! Mogu jamčiti za to.

load...