Vijesti

Najbolji proizvodi za izbjegavanje bolova - naši top 10 odabira

Najbolji proizvodi za izbjegavanje bolova - naši top 10 odabira

Kada radite neumorno, iz dana u dan, vaši mišići imaju tendenciju da se sve radilo i to boli. Loše držanje, neispravan madrac i sl dodatno otežava situaciju. Bol u mišićima može da bude jako bolno i zahtijevati instant pažnju. Ovo je vrijeme kada ste okrenuti bolova krema i losiona za olakšanje. Ove losioni bolova pružiti olakšanje od bola na kratko. Za trajno olakšanje, morat ćete remont cijeli svoj životni stil!

Ako ste malo modificirati svoju ishranu, dodajte još vitamina i minerala u svoje redovne ishrane, i ispraviti vaše držanje zatim bol u upale mišića će se smanjiti i osjećat ćete se puno bolje. Ali, radi vaše sigurnosti, ako je bol i dalje postoji, onda molimo pobrinite se da se obratite lekaru, jer je ponekad bolove u mišićima koji se oslobađa putem losione može biti nešto vrlo ozbiljno.

Ovdje je popis nekih od najboljih bolova proizvode koji se nalaze u Indiji:

1. Deep Heat bolova krema:

Primjena ovog proizvoda će pomoći u brzom i privremeno olakšanje bolova od mišićne boli, deformacija, reumatizma i artritisa. Ovaj proizvod ima ugodan miris i greaseless i plemeniti.

load...

2. Tigrovu mast bolova krema:

Tigrovu mast bolova krema je brzo djeluje jak lijek, koji je zagrijavanje moć koja lako prodire u kožu, pružajući olakšanje od mišićne bolove, bol i naprezanja.

3. Tigrovu mast Green bolova krema Greaseless:

Nemasna bolova krema prodire duboko u kožu u cilju pružanja olakšanje od mišićne bolove, sojevi, backaches, manje bol artritis i još mnogo toga. On pruža privremeno olakšanje od strahovite bolove.

load...

4. Volini Spray:

Ovi sprejevi su dizajnirani tako da prodiru u kožu brzo, umirujući ga iz strahovite bolove. To je korisno za manje sportske povrede, bolove u mišićima, bol u tetivama, uganuća, udaraca i deformacija. To je lako dostupna i prikladan za korištenje.

5. Omni Gel:

Koristite ovu mast za brzo olakšanje od bolova, uganuća i sojeva. Ima anti-analgetik i anti-upalni svojstva. Primjenom ovog mast pomaže da se ublaži bol od reumatoidnog artritisa, osteoartritisa, akutne mišićne bolesti skeleta, posttraumatskog poremećaja. Trošak ovog proizvoda je INR 300.

6. Volini Gel:

Volini gel je doktor broj 1 preporučuje za ublažavanje bola gel. Ona prodire duboko u kožu da ga oslobodi od bolove u mišićima, bolovi, soja i uganuća.

7. Volini Active:

Volini aktivna je proizveden korišćenjem ricinusovo ulje, maslinovo ulje, shallaki i kapsaicin. To je moćan za ublažavanje bolova koji pomaže u smanjenju oteklina, dok ublažavanje bolova vaših mišića.

8. Moov Pain Relief:

Njegova brzo potezni formula pomaže u smanjenju mišića bol odmah. Mešavine prodire u kožu i daje vam trenutno olakšanje. To je ayurvedska medicina tako ne morate brinuti o nuspojave. Trošak ovog proizvoda je INR 402.

9. Iodex Brza pomoć:

To je anti-upalni i anti-analgetik aktuelan mast koja pomaže u ublažavanje leđa bol, bol u mišićima, bol, soja i uganuća. To je prirodna mast. To je kombinacija ulje klinčića, mente ekstrakti, metil salicilata i nekih važnijih sastojaka. Trošak ovog proizvoda je INR 243.

10. Humco Artritis Pain Relief losion:

Osnova ovog bola mast se sastoji od ricinusovog ulja, ali je bez mirisa. Ona ublažava bol, naravno, dok je mješavina prodire duboko u kožu, oslobađa ga bola. To je posebno dizajniran za artritis ali pomaže u ublažavanje većini vrsta mišićne bolove previše. Trošak ovog proizvoda je INR 913.

Kada iščašenje nogu ili modrice sebe, možete koristiti bilo koji od ovih divnih proizvoda jenjava bol za neko vrijeme. Također se možete nositi ovo sa sobom da se brzo olakšanje od bolova. Ali ako se bol ne prolazi, poželjno je da se obratite stručnjak lekara.

load...