Vijesti

Najbolji proizvodi Ponda na raspolaganju - naši top 10

Najbolji proizvodi Ponda na raspolaganju - naši top 10

Koliko vas je, kao i ja, imaju drage uspomene na odrastanje sa Ribnjak je hladna krema? Siguran sam da svako od vas mora da je koristio Ribnjak proizvoda otkad se sjećate, pa čak i čuo priče iz svog voljenog mama o svojoj ljubavi za Pond je. Danas sam zapisivati ​​te mojoj listi top 10 Ribnjaci proizvode i zašto su tako poznati.

Ali prvo, neke pozadine o samom brendu. Ribnjak je jedan od okvira za izbor imena pod okriljem Unilever brendova. Prema web stranici Unilever, Ribnjak bogatu ljepotu baštine počela još 1846. Godine kada je Theron T. Ribnjak, farmaceut iz Utica, New York, uveo 'Ribnjak Zlatni Treasure ", vještica-ljeska na bazi" čudo proizvod. " Četrdeset godina kasnije, ponovo je pokrenuta kao 'Ribnjak je ekstrakt i 1905., lansiranje Pond je Cold kremom označena evolucije brenda na ikonu za negu lica. Danas, s više od 100 godina iskustva za negu lica, Ribnjak nastavlja da koristi najnoviju tehnologiju i najefikasnije sastojke da vam donese proizvode sa jedinstvenim mirisima i teksturama da oduševiti svojim duhom i čula.

Spušta do vrha 10 Ribnjaci proizvoda Indija, evo podli. Imajte na umu da je ovo obuhvata proizvode pokrenuta samo Indiji.

Najbolji Ribnjaci proizvoda u Indiji

1. Ribnjak je hidratantna Cold krema:

Jedan kultni proizvod, ja sam ga vidio kod kuće otkad znam za sebe. To je odličan proizvod po sebi, u smislu da mogu koristiti svi kod kuće. Za zime, to je savršena krema za lice, za ruke, itd sa svojim potpisom mirisa i glatka, Buttery teksture!

load...

2. Ribnjak Gold Radiance serum:

Moj omiljeni iz Pond proizvodne linije-up, to odgovara svim tipovima kože i ne čine kožu masna. Maleno mrlje zlata plasira u serumu izgledaju zanimljivo, i serum daje ono što tvrdi. Toplo ga preporučujem!

3. Ribnjak Triple Vitamin hidratantni losion:

Još jedan kultni proizvod iz Pond je, Triple-Vitamin losion za tijelo je multi-Tasker u svakom pogledu. Možete ga koristiti kao losion za tijelo, kao rukom krema, kao krema stopala, na laktovima i koljenima, itd, a najbolji dio je, to je super povoljno!

load...

4. Ribnjak je Godine Miracle Mikro-dermoabrazija Kit:

Je dermoabrazija kit iz Pond je jednostavan za korištenje kit, koji svako može koristiti kod kuće za poliranje kože i da se salon nalik, profesionalne rezultate uz minimalan trošak. Dolazi sa masiranjem štapić koji je jedinstven za ovaj komplet, a koji igra ključnu ulogu u dobijanju salon nalik, polirana kože.

 [Read: Najbolji Bare Face perionice]

5. Ribnjak san cvijet talk:

A hit među indijske žene već duže vrijeme, Ribnjak san cvijet talk odmah vas prevozi u dane djetinjstva. Sa svojim nevinim, sladak, cvjetni miris, može se koristiti od strane djevojke i žene svih uzrasta isti!

6. Pond Sandal Radiance Prirodna krema za sunčanje talk:

Jedinstvena talk koji se tvrdi da pružaju zaštitu od sunca, ovo je idealan za mjesta koja su jako vlažna i za žene koje se uzdrže od primjene kremasta krema za sunčanje zbog znojenja i sl

7.Pond Daily Face Wash:

Jednostavan za pranje lica u ne-frku ambalaže, ovaj učinkovito čisti kožu, ostavljajući je potpuno čista, a minus priroda sušenja većine drugih licem pere na šalterima.

8. Ribnjak je Godine Miracle ovlaživač u boji (prekinuti):

Ovaj proizvod je fenomen sam po sebi. Sve vreme je bio dostupan na tržištu, dame koriste padne na preko nje. Zamislite da imate anti-age proizvod, koji vlaži, štiti od štetnih sunčevih zraka, i pokriva za fleke i mrlje sve u isto vrijeme. Sada znate zašto svi loved it? Na žalost, to je prekinuti sa tržišta.

9. Ribnjak je Godine Miracle dnevna krema:

Još jedan od dobi čudo, ovo je siguran šut koji je pogodio nakon ovlaživač u boji. Ona ispunjava sve tvrdnje, osim što ne skriva nedostatke poput TM.

10. Ribnjak je White Beauty Peel-off maska:

Ovaj peel-off maske je efikasan u uklanjanju površinskih nečistoća iz kože, ostavljajući je glatkom i jasno. To deblokirala pore i omogućava koži da diše. Ribnjacima White Beauty proizvodi su definitivno izazvala je pometnju na tržištu.

Dakle, da li ste probali neku od ovih Ribnjaci kozmetičkih proizvoda? Koje su vaše omiljeno proizvode iz Pond je? Udio u komentarima ispod.

load...