Vijesti

Najbolji proizvodi Coloressence - naši top 10

Najbolji proizvodi Coloressence - naši top 10

Coloressence od suštine grupe prirode je kompanija koja ima svoje korijene u Indiji, a danas je dostupan u još 24 zemalja širom svijeta.

Coloressence nudi širok spektar kozmetičkih proizvoda za usne, lice i oči. Evo mojih top 10 ovog brenda.

1. Coloressence Pan Stick:

Kupiti Coloressence Pan Stick Za ₹ 165.00 @ www.amazon.in/coloressence-pan-stick

Pan stick je dugotrajan temelj štap koji se uglavnom koriste umjetnici za trajni izgled. Ovo pan stick vam može dati gladak, besprijekoran izgled i vlaži kožu kao dobro. Također se može koristiti kao korektor za pokrivanje nepravilnosti ili tamne krugove oko očiju. Sadrži balansiranje vlage i anti-aging formula. To je dostupan u pet nijansi za tamno na fer kože.

load...

2. Coloressence Liquid Lip Color:

Coloressence tečni ruž za usne vam daje gladak i zatamnjena finiš. Postoji 12 nijansi sa formulom zaključati vlagu koja može dati svoje usne sjajan izgled.

Kupiti Coloressence Liquid Lip Color Za ₹ 199.00 @ www.amazon.in/coloressence-liquid-lip-color

3. Coloressence ruž za usne:

Usne štapići od coloressence sadrže korijander i bosiljak ekstrakata sa SPF 15. Ova štiti usne od pigmentacije čineći je elastičnom i mekom. Oni su dostupni u 24 jarke nijanse. Ovaj proizvod ne sadrži životinjske sastojke.

load...

Kupiti Coloressence Lipstick Za ₹ 193.00 @ www.amazon.in/coloressence-lipstick

4. Coloressence Supreme Eyeliner:

Coloressence vrhovni eyeliner može dati svoje oči prekrasnim dugotrajnu šminku zbog vode dokaz trajne snage. To je dostupan u tri boje kao što su plava, smeđa i crna. Ne sadrži shimmer čestice, ali ima sjajnog.

Kupiti Coloressence Vrhovni Eyeliner Za ₹ 89.00 @ www.amazon.in/coloressence-supreme-eyeliner

5. Coloressence Aqua makeup baza:

Coloressence aqua makeup baza sadrži SPF 20 koji može zaštititi kožu od sunca i odmah vam može dati svijetao ten. Lako može uklopiti u kožu i vlaže ga. Jedna velika prednost aqua baza za šminku je da se može koristiti svaki dan, a ne šteti vašoj koži. Ovaj proizvod je dostupan u četiri nijanse poput smeđe, bež, roze i slonovače.

Kupiti Coloressence Aqua makeup baza za ₹ 160.00 @ www.amazon.in/coloressence-aqua-makeup-base

6. Coloressence kompaktni puder:

Coloressence kompaktni puder sadrži ekstrakte aloe vere, ruže i ulje klinčića. To vam može dati besprijekoran izgled i ima formulu otporan na znoj. Ona ima četiri nijanse isti kao aqua baza za šminku i najbolja stvar je da ne sadrži nikakve životinjske sastojke.

Kupiti Coloressence kompaktni puder za ₹ 144.00 @ www.amazon.in/coloressence-compact-powder

7. Coloressence rumenilo:

Rumenila od coloressence može dati baršunasto glatke teksture kada se nanosi na kožu. Oni dolaze u širokom spektru boja koje bi mogle odgovarati svoj izgled da li je za stranku ili za ured. To vam daje mat ne Shinny finiš i ne sadrži shimmer u njemu.

Kupiti Coloressence rumenilo Za ₹ 250.00 @ www.amazon.in/coloressence-blusher

8. Coloressence Satin sjenilo za oči boje:

Saten nijanse za oči od coloressence su sjenila koja su visoko pigmentirana. To vam može dati gladak i trajan izgled oka. To je dostupan u šest različitih vrsta paleta kontejnera od kojih svaki sadrži tri nijanse. To traje oko 3 do 4 sata i uz dobar bukvar je trajan snaga može se produžiti.

9. Coloressence Kajal:

Kajal je tradicionalni šminke oko očiju koja se često koriste ljudi iz južne Azije. To je vrlo siguran za korištenje na vodenoj liniji i odmah osvjetljuje oči.

Kupiti Coloressence Kajal Za ₹ 110.00 @ www.amazon.in/coloressence-kajal

10. Coloressence mladence Poklon set:

Coloressence svadbeni poklon set je jedan od najpoznatijih kombinacija setova. Sadrži sve šminke proizvoda da bi mlada trebati na dan svog vjenčanja. Proizvodi uključuju shimmer bazu, rumenilo, maskara, olovka za oči, Kajal, aqua Sindoor, dva Liquid Lip boje i pet hidratantnu usne boje.

load...