Vijesti

Najbolji Hugo Boss parfemi za žene - Moj top 10

Najbolji Hugo Boss parfemi za žene - Moj top 10

Raskoš mirisa velike sa samo sprej je nešto što ni jedna žena neće preskočiti se na. I to je razlog zašto smo svi volimo parfeme. Posebno onih od Hugo Boss! Hugo Boss, već dobro poznati njemački luksuzna modna kuća ima širok spektar parfema u ponudi za žene. Evo mojih Top 10 picks.

Najbolje Hugo Boss parfem za žene

Sljedećih 10 su top Hugo Boss parfema pogodan za žene.

1. Hugo Boss Pure Purple

Uveden u 2006. Godini, ovaj parfem iz kuće Hugo Boss ima cvjetni i voćni ritam. Ima top note nektarine i bele ciklame, dok donje note uvode amber, kože i marcipana akorde. Hugo Boss čista ljubičasta je dizajnirao Lutz Herrman. Dizajn bočice je vrlo zavodljiv i elegantan koji savršeno pokazuje vaše klase i elegancije. Ovaj Hugo Boss parfem za žene je instant hit, a nije vidio nedostatak ljubavi, jer je pokrenuta!

load...

2. Hugo Boss Hugo Woman

Hugo Boss Hugo Woman je za samostalan i određena žena. Slogan glasi: " 'Ne Primeri, Innovate". Uz blagi dodir začina, ovaj parfem ima svjež i sladak miris. Nastala je 1997. Godine od strane Ursula Wandel i donjim notama sandalovine, vanilije, vanilija, kedar i smole.

3. Hugo Boss Femme

Hugo Boss Femme je parfem koji prikazuje vesela, romantična i sanjive strani žena. Ovaj pjenušava i casual Parfem je kreiran u 2000. Godini i pokrenut 2006. Godine i ima bazu note jasmina, ruže i ljiljana.

4. Hugo Boss Essence de Femme

Essence de Femme by Hugo Boss je intenzivirana večer verziju prethodno pokrenutih femme. Ona ima startni note frezije, mandarina i crna struja, ona daje vrlo božanski i egzotične osjećaj. To je pokrenuta godinu dana nakon lansiranja Hugo Boss Femme u 2007. Godini.

load...

5. Hugo Boss Deep Red

Cilj za žene sa snagom i živahnosti, Deep Red by Hugo Boss spada u cvjetno voćni miris porodice. Nastala je 2001. Godine Alain Astori i Beatrice Piquet. Tamnocrveni ima note kalifornijskog kedra i mošusa, ovo savršena je samo savršen za žene današnjice.

6. Hugo Boss Orange Sunset

Hugo Boss Orange Sunset je poboljšana verzija naranče koja je pokrenuta u 2016. Godini u mjesecu avgustu. Orange Sunset dolazi sa svježim i vesela akordima mandarine i bergamota.

7. Hugo Boss Orange Charity

Orange Charity Edition Hugo Boss je donekle sličan Orange sunca i pokrenut je nakon što je njegov uspjeh. Jedan deo profita od muške i ženske ograničen je biti doniran UNICEF-a u 2017. Godini.

8. Boss Intense

Šef intenzivne je dizajniran za ženu koja je jaka kao i ženskog. To je topao i senzualan miris je kreirao Ursula Wandel 2003. Godine i ima tople donjim notama sa tragovima mošusa, ambera i sandalovine.

9. BOSS Nuit Pour Femme

Ovo je najnoviji parfem lansiran by Hugo Boss u 2017. Godini, koji je dizajniran za žene s povjerenjem i eleganciju. S elegantnim i iskričave note breskve i aldehida, ima donje note kremaste sandalovine i kristalne mahovine.

10. Hugo Boss Hugo XX

Hugo XX ima zavodljiv miris koji je posvećen glamurozan, senzualne i zrele žene. Spada u voćni miris porodice i otvara notama svježe ličija, borovnice i mandarine.

Ovo je naša lista najboljih Hugo Boss parfem za žene! Slažeš li se? Ostavite nam komentar!

load...