Vijesti

Najbolji dizajneri za tetoviranje životinja - naš top 10

Najbolji dizajneri za tetoviranje životinja - naš top 10

Tetovaže općenito simboliziraju posebno značenje. Životinja tetovaže su velike tetovaže da ako želite da tetovaža da drži posebno značenje. Svaka životinja prenosi nešto drugačije. Oni nisu rodno specifične i mogu se utisnuti na bilo koji dio tijela.

Najomiljenija životinja tetovaže:

Evo nekoliko životinja tetovaža dizajne treba uzeti u obzir.

1. Horse Tattoo:

Konj tetovaže nisu samo velikom stilu simbole, ali i predstavljaju snagu i ljepotu. Veličanstveni Stallion u pokretu je velika tetovaža ideja. Jednostavan i sladak tetovaža ideja bi bila da ima dala konja ili karneval konja.

load...

2. Bear Tattoo:

Bear tetovaže predstavljaju veliku snagu i ohol ličnost koja može slomiti druge. Neki medvjed vrste poput koale mogao predstavljati ljupkost i nevinosti. Winnie the Pooh je animirani medvjeda da se može uzeti u obzir mastilo.

3. Raven Tattoo:

Gavran je izvorno bele ptice. Postoje mnoge legende opisuju razlog za gavran okretanje crno. Neki kažu da je Noah poslao gavrana da testira nivo vode prije nego slanje golubice. Ali, umjesto vraćanja gavran nastanio u zemlju. Ovo je razbesnelo Boga i okrenuo Raven crno. Gavrani prenijeti loše slutnji i misterije.

4. Peacock Tattoo:

Paunovi su vrlo šarmantan i lijepa stvorenja. Oni predstavljaju ljepotu, dostojanstvo, ponos i samo osiguranje. Paunovi imaju različite boje na njima koje čine tetoviranje ih puno zabave. Ovo je zaista prekrasna bića na tetovažu na sebi. Moglo bi se također istetovira paun pero ako tetoviranja cijeli paun čini previše.

load...

5. Lion Tattoo:

Lavovi su kralj životinja. Lavovi predstavljaju vodstvo i snagu. Lavovi su divljenja životinje i strahopoštovanje upečatljiv tetovaža ideje. Animirani dodir može se dodati Potpisivanjem Simba, lik iz crtanog filma Lion King.

6. Tiger Tattoo:

Tigrovi su vrlo žestoke životinje. Oni predstavljaju hrabrost, žestine, snage i hrabrosti. 3D dodira može se dodati da izvuku žestini u tigra. Cijelog tijela tigra može se tetovirali ili samo lice. Koji god način je potpisan, ovo je veličanstvena životinja tattoo design imati.

7. Dog Tattoo:

Psi veliki kućnih ljubimaca. Oni su lojalni i pružaju dobru druženje. Pas tetovaža može biti da liči kućnog ljubimca ste nekada imali ili jednostavno kao izjava stila. Crtani dodira mogu biti dodan u tetovažu da ga komične i zabavno. Postoji velika raznolikost u ovim tetovaža dizajne i u rasponu boja.

8. Riba Tattoo:

Ribe imaju biblijske aluzije i predstavljaju čuda i magije. Oni također prenose dobru sreću, prosperitet i predviđanja. Lososa ribe posebno predstavlja znanje. Riba tetovaže može biti u plemenskim ili četkom rad dizajna iu širokoj paleti boja.

9. Cat Tattoo:

Mačke se odnose na misticizam i natprirodne moći. Oni također prikazuju ženske energije i nezavisnost. A crna mačka može predstavljati interes u vradžbine i natprirodno. Mačke imaju mnoge vrste i na taj način formirati različite tetovaža ideje.

10. Snake Tattoo:

Zmije su gmizavo i opasna bića. Oni mogu ozlijediti ljude sa samo jedan zalogaj. Ugriza zmija može biti otrovna i smrtonosna. Zmije su stoga tetovaže koje prenose opasnost i žestinu karaktera.

Ako ste ljubitelj životinja, nema boljeg mjesta da pronađete ono što tražite! Tetovaže za sve ima više od 400 životinja tetovaža dizajne, isključujući 8000 drugi projekti iz različitih kategorija.

Pronaći više zanimljivih tetovaža dizajne na ovom tetovaža aplikaciju.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...