Vijesti

Najbolji dizajneri za tetoviranje nogu - naš top 10

Najbolji dizajneri za tetoviranje nogu - naš top 10

Želite da vam noge izgledaju drugačije? Foot tetovaže su uobičajeni među mladima u trenutne generacije, posebno sa djevojkom. Tetovaže na stopalu ili gležnjeva izgledaju vrlo šarmantan, očaravajuća i upečatljiv. Foot tetovaže ni pogledati moderan, elegantan, sofisticiran i seksi. Neki stopala tetovaže su smislene, a neki su bez ikakvog smisla samo pokazuje neke obrasce ili dizajna.

Designs Za Tattoo on Foot

Ovdje je 10 stopala tetovaže za djevojke koje možete pokušati:

1. Flowery stopala tetovaža:

Cvetne stopala tetovaže su vrlo umirujuće na oči i imaju sposobnost očarati ljude. Cvetne obrasce i dizajn izgledaju vrlo lijepa. Get It ukrašene lišćem i granama koje će ga učiniti atraktivnijim i oku privlačan. Cherry cvjetovi su savršen izbor za dobijanje cvetne obrasce napravio.

load...

2. Star stopala tetovaže:

Mislite li da zvezdica samo dobro izgledaju na nebu? Ne! Stars čak i dobro izgledati na vašoj koži. Dobiti šarene tetovaže su na nogu. Ove zvjezdice stopala tetovaže izgledaju vrlo očaravajuća i šarmantna daje ženstveni izgled. Brojne atraktivne zvijezda tetovaža dizajni su dostupni za vaše razmatranje.

3. Citati stopala tetovaža:

Fond nekih citata? Žele da se to napisano na svom tijelu? Get It napisano na nogu. Foot tetovaže s nekim posebnim citatima i dizajn će izgledati drugačije i upečatljiv. Možete čak dobiti jednu riječ ili nekoliko činjenica je nosi neko značenje.

4. Šarene stopala tetovaža:

Želite dobiti šarene izgled? Dosadno od tih zajedničkih tetovaža? Dobiti šarene paun je na nogu. Ovi izgledaju vrlo raskošnih i oku privlačan. To čak i govori mnogo o vašoj ličnosti i vaša fascinacija za boje.

load...

5. Lacey stopala tetovaža:

Želim da nešto elegantan vrši na nogu da mu daju drugačiji izgled? Lacey stopala tetovaže su vrlo atraktivan, moderan i daju sofisticiran izgled. Dobiti prekrasan lacey dizajna je na nogu lako uhvatiti pažnju.

6. Skull stopala tetovaže:

Fond lubanje tetovaža? Nabavite lubanje tetovaže su na nogu. Dodaj boje da to da bi ga više privlačan. Ovih dana lubanje tetovaže su postali vrlo poznati među mladima od sadašnje generacije.

7. Kostur stopala tetovaža:

Želim da uradim nešto uzbudljivo? Nabavite kostur tetovaža stopalo napravio. Ovi izgledaju vrlo različite i oku privlačan previše. Kostur tetovaže izgledaju najbolje na stopalu nego bilo koji drugi dio svog tijela.

8. Video igre stopala tetovaža:

Fond za video igre? Video igre stopala tetovaže nisu veoma česta i da će dati potpuni drugačiji izgled. Nabavite pacman, poznati video igre tetovaža napravio, ili bilo koji drugi video igra po svom izboru.

9. Ljubav stopala tetovaže:

Dobiti tetovaža stopala napravio za svoju ljubav. Foot tetovaže sa srca i druge romantične dizajni su dobar izbor. Ove tetovaže su nedavno postao vrlo poznat i dati upečatljiv izgled. Napuni s bojama posebno crvena koja je boja ljubavi.

10. Cartoon stopala tetovaže:

Još uvijek zaljubljena u crtane filmove? Pokazati svoju ljubav za njih postaje lik iz crtanog filma je na nogu. Karikature, kao što su Hello Kitty, Calvin, itd izgledaju vrlo sladak i šarmantan.

Dakle, što je jedan od tih stopala tetovaža dizajne bi izabrao za sebe?

Daj svoju ideju dovoljno vremena za testiranje da li zaista želite to potpisale, sačuvali mjesto za tattoo design koja neće biti pokajao.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...