Vijesti

Na raspolaganju su brendovi br

Na raspolaganju su brendovi br

Ako ste u zdravoj ishrani, morate početi koristiti maslinovo ulje za sve vaše potrebe za kuhanje. Naravno, maslinovo ulje je malo na skuplji strani, ali ako želite zdravu ishranu, moraš uložiti u to! Maslinovo ulje se ne samo značilo za kuhanje. To se može koristiti za sve vaše potrebe beauty!

Maslinovo ulje ima prirodno svjetlo i slatke arome. To se ne koristi samo kao proizvod za negu lepote, ali se može koristiti i za potrebe kuhanja. U Indiji, upotreba maslinovog ulja i dalje poduzima korake za bebe. Ali, ako planirate da počnete da koristite ovaj, kako za kuhanje i ljepotu svrhe, što trebate znati o brendovima da uzmem!

Imati pogledati neke od najboljih maslinovo ulje brendova u Indiji, specifikacije njihov proizvod, i koristi. # 1 je svi hvale brenda.

Top 14 Olive Oil brendova u Indiji

14. Aroma Magic maslinovog ulja:

Ako ste u potrazi za nešto pristupačne stupili na snagu, definitivno bi trebalo nabaviti Aroma Magic maslinovog ulja. Čuveni kozmetičar dr Blossom Kochhar formulirana ovo ulje. Pa, ona je ta koja je uvedena aromaterapija u Indiji, davne 1992. Godine! Svoje proizvode nude neverovatno koristi za kožu i kosu.

load...

13. Bertolli Classico maslinovog ulja:

Najbolja stvar u vezi maslinovo ulje je njegova svestranost. Ne morate ga koristiti za kuhanje na miru. Možete ga koristiti u vašem režim njegu kože i kose. Međutim, nisu svi maslinovo ulje proizvodi će služiti istu vrstu koristi. To je razlog zašto bismo vam savjetovati da koristite everamazing Bertolli Classico maslinovog ulja.

12. Oleev Komina maslinovog ulja:

Da li razmišljate dobrog maslinovog ulja koje možete koristiti više od mjesec dana? Onda možete koristiti Oleev Komina maslinovog ulja. To bi moglo biti malo skuplji u odnosu na druge marke, ali će vam ponuditi nevjerovatan koristi. Neutralni miris i okus čini ovo ulje idealno za indijske kuhinje. Možete ga koristiti za duboko, kao i za plitko prženje. Ako uključite ovog ulja u vašoj ishrani, vi ćete zapravo spriječiti rak.

load...

11.MIMI Komina maslinovog ulja:

Wow svoje goste neke ukusne hrane u večere i druge proslave pomoću hrani MIMI Komina maslinovog ulja. To je svjetlost u teksture i ima neutralan okus. Ovaj proizvod je savršen za indijski domaćinstava. Možete ga koristiti za više vrsta egzotičnih jela. Probajte ga danas!

10. Dabur badema Maslinovo ulje za kosu:

Ovo je fantastičan maslinovo ulje za ljude koji žele da imaju lijepe i zdrave kose u kratkom vremenskom periodu. Ovaj proizvod može biti vaš rješenje za suhu i beživotnu kosu i kosu pasti pitanjima i može spriječiti mnoge druge probleme kose. Ovo maslinovo ulje nije samo hairfall nafte, ali i njeguje kosu.

9. Gata Extra Light Olive Oil:

Ovaj ekstra djevičansko maslinovo ulje se prikuplja iz ploda masline. Ona ima uravnotežen okus. Ona ima samo pravo količinu gorčine i slatkoće. Ona ima voćni miris banana, svježe jabuke i nedavno pokošene trave. Njegova zlatnožute boje čini se pojaviti primamljiv sigurno!

8. Keo Karpin Biljni ulje za tijelo Sandal s maslinovim uljem:

Keo Karpin Biljni ulje za tijelo Sandal sa maslinovim uljem je oplemenjena sa nekim prirodnim biljem, koje sprečavaju kožu od oštećivanja tokom cijele godine. To čini vaš boravak kožu mekom i glatkom. Ona također tvrdi da se poboljša sjaj, smanjite osip, spriječiti opekotine, isušivanje i bora. Možete se prijaviti ovo ulje na cijelo tijelo, a ne samo tvoje lice.

7. Leonardo ulje komine maslina:

Ovo maslinovo ulje se obrađuje direktno iz maslina mošusa. No mehaničku obradu se koristi za proizvodnju ovog maslinovog ulja. Ovaj prirodni rafiniranih Komina maslinovo ulje se ponekad u kombinaciji sa nekim enom iznosu od djevičanskog ulja. Ona ima neutralan miris i okus, ali kvaliteta je vrhunska. To se uglavnom koristi za svrhe kuhanje kod kuće i restorana.

6. Dabur Vatika Obogaćeni Maslinovo ulje za kosu:

Dabur Vatika obogaćen maslinovo ulje za kosu daje kosi elastičan efekt bez mnogo napora. To čini kosu sjajnom i svijetle. Ovo ulje za kosu se sastoji od mnogih biljaka, kao što su hibiskus, maslina i muskroot. Prirodnih sastojaka koji su prisutni u ovo ulje štiti kožu glave, dok je jačanje kose.

5. Del Monte Ekstra djevičansko maslinovo ulje:

Ekstra djevičansko maslinovo ulje proizvedeno od Del Monte je jedan od najboljih maslinovih ulja na tržištu danas. To je izvađen iz hladne pritisne masline. Također je poznat kao tečnog zlata zbog svoje super boja. Ovo ulje je jako dobro za naše opšte zdravlje i udobnost. Jedan od njegovih najvažnijih karakteristika je njegov ukus i jedinstven okus. Ima raznovrsne pogodnosti za ljudski organizam. Ulje je bogato mastima, ugljikohidrata, proteina, natrija, itd, i ne sadrži trans masti na sve.

4. Jac Maslinovo ulje za tijelo:

Maslinovo ulje je odličan dodatak vašem rutinu za njegu kože. Jac maslinovo ulje za tijelo tvrdi da vam meku i glatku kožu. Takođe smanjuje tamne krugove oko očiju i čini vašu kožu izgledati mlado i podmlađena.

3. Maslinovo Extra djevičansko maslinovo ulje:

Ovo maslinovo ulje je čisti sok od ploda masline. Zaista je korisno za naše zdravlje. Bogata je vitaminom E. Ovaj djevičansko maslinovo ulje smanjuje nivo holesterola u našem tijelu. Sadrži antioksidanse, koji idu daleko u prevenciji raka. Hydroxytyrosol, prisutna u ovom djevičanskog maslinovog ulja, dobro je i za našu kožu. U hydroxytyrosol pokriva ćelije i pomaže da se postroje krvne sudove. Možete dodati ekstra djevičansko ulje za hranu i uživati ​​u njegovim svjetla i suptilne arome.

2. Farrell maslinovog ulja:

Postoje ogromne prednosti koristeći Farrell maslinovo ulje. Ovo ulje zaustavlja blokade u arterijama. Sadrži polifenole, koji nude izvanredne karakter smanjiti LDL (LDL) nivo u tijelu. Takođe, sprečava šanse za srčani udar. Sadrži skoro 75% mononezasićenih masti i ima vrlo lagana aroma.

1. Borges Extra Light Olive Oil:

Ovaj ekstra lako maslinovo ulje daje nevjerovatan zdravstvene prednosti. To radi odlično za ljude s osjetljivom kožom. Sadrži antioksidanse i izvađen iz mediteranske masline, najbogatiji izvor mononezasićenih masti ili MUFA. To je također odličan način da se smanji lošeg holesterola u organizmu.

To su bili top brendova kada je u pitanju maslinovog ulja. Neki od njih su namijenjeni samo u svrhu ljepote, dok su drugi višenamjenski proizvodi. Izaberite onaj koji odgovara vašim potrebama i budžetu, i dobiti zdrav!

Koristite li maslinovo ulje? Koju marku voliš? Podijeliti s nama u komentarima ispod.

load...