Vijesti

Na raspolaganju su 10 najboljih ružičastih vina

Na raspolaganju su 10 najboljih ružičastih vina

Tamne usne su najtoplijeg trend rade rundi u modnom svijetu danas. A kada je u pitanju mrak usne nijanse, vino je svih vremena favorite!

Vino boja izgleda dobro na svim tipovima tonove kože u rasponu od sajma do srednje do tamno. To je jedan od najlakših boje da izvede. Da, možete sportu bez brige mnogo. Ako ste spremni da misle iz kutije i da pogledamo izvan uobičajene crvene ili ružičaste ruževe, a zatim vino boji ruževi za usne su velike mogućnosti da pokuša!

Najbolje vino boji ruževi u Indiji:

Ako se pitate o najbolje vino usne nijanse pokušati, ne tražite dalje! Ovdje su top 10 vina ruževe dostupan u Indiji.

load...

1. MAC Hang Up ruž za usne:

Kupite Mac Hang Up Lipstick Za ₹ 2,841 @ www.amazon.in/mac-hang-up-lipstick

Ne možete preskočiti MAC, ako držite prave ljubavi za šminku! To je jedan od najpopularnijih make-up brendova u svijetu. Uz kvalitetnu vrhunski i razne nijanse, nije ni čudo da Mac drži čelnu poziciju. Mac Hang up ruž je prekrasan srednjih tonova boje vina. Ima naznaka crvenim tonom na to. Nema vidljivih treperi, koji čine ovu boju pravi vino hlad na usnama. To nije preglasan nositi svaki dan. To je suptilna i sofisticirane boje, što ga čini savršenim za večernje zabave. Ovaj ruž daje krem ​​finiš i dobru pokrivenost u 3 prevlačenja. To pokriva usne pigmentacije u velikoj mjeri. Ovaj ruž za usne osjeća ugodno na usnama jer ima hidratantnu imovine krem ​​slično. To ne znači da tvoje usne suve ili peruta.

2. Revlon Super Lustrous Creme Black Cherry:

Kupiti Revlon Super Lustrous Creme Black Cherry Za ₹ 1.127,00 @ www.amazon.in/revlon-super-lustrous-creme-black-cherry

load...

Revlon Super Lustrous ruž za usne u Black Cherry pojavljuje vrlo tamne na usnama. Formula biti sjajna, kao što ime sugerira, vlaži usne. Klizi glatko i ne izaziva nikakve sušenje ili ljepljivost. Ovaj ruž radi dobro na većini tonovima kože u rasponu od svetlo do tamno.

3. Revlon Super Lustrous Mat Wine Not:

Kupiti Revlon Super Lustrous Mat vina Nije Za ₹ 563,00 @ www.amazon.in/revlon-super-lustrous-matte-wine-not

Revlon Super Lustrous ruž za usne u Wine Not je mekana vino hlad. To je nosiva i svako može nositi lako. Ako ste u potrazi za mekom vino hlad, onda je ovaj ruž je savršen za vas. Formula je hidratantna i lagan na usnama. Boja isplatiti bogato pigmentirana. Ona pruža mekan i sjajne površine na usnama. Boja kao malo bobica-zategnut će odgovarati tamno i tamne puti kože dobro.

4. Maybelline Superstay 14 Hrs ruž za usne-Wine And Forever:

Ovaj ruž je vino boje sa mekim šljiva tonovima na njega. To daje kompletan mat na usnama. To je najbolje da se prijave na balzam za usne prije nanošenja ovog ruža za usne. Ova boja izgleda laskavu na fer, tamno i tamne boje kože. Iako je brend tvrdi da ruž za usne može trajati 14 sati, traje samo 5 do 6 sati maksimalno, a kasnije ostavlja suptilne bordo mrlje na usnama. U svakom slučaju, kome treba karmin da ostane na 14 sati?

5. Maybelline ColorSensational Jewels Rafinirani Wine ruž za usne:

Kupiti Maybelline ColorSensational Jewels Rafinirani vina ruž za usne Za ₹ 1.080,00 @ www.amazon.in/maybelline-colorsensational-jewels-refined-wine-lipstick

Ovaj ruž za usne je savršen ako tražite suptilan vino hlad. To je odličan izbor za pigmentirana usne jer daje dobru boju isplatu. Dopunjuje većina indijskih tonove kože. Ovaj ruž nijansa ima meko ružičasto bobica tonovima, što ga čini svijetla. To dobro radi na tamno duboko ten kože. Formula smatra izuzetno hidratantna i traje samo 3 do 4 sata. Dolazi u budžetu za porodicu tag ipak!

6. Revlon ColorStay Ultimate Suede Backstage:

Kupiti Revlon ColorStay Ultimate Suede Backstage Za ₹ 1,400.03 @ www.amazon.in/revlon-colorstay-ultimate-suede-backstage

Revlon ColorStay Suede ruževi za usne su popularni za baršunast osjećaj da ostavi na usnama. Ruž oseća hidratacija i pruža predivan sjajne sjaj za usne. Backstage je pravi vino hlad i ostaje za 5 do 6 sati na usnama. Hladovini je savršen za većinu indijskih tonove kože.

7. YSL ruž za usne Pourpre Intouchable:

YSL ruž za usne je najskuplja na našoj listi, ali vrijedi probati za svoje hidratantna i kremaste teksture. Izgleda da je vrlo intenzivna, ali transfer nosive boje vina na usnama Boja ove karmin. To je prekrasna boja sa finim shimmer čestice. Ona pruža pristojan trajanju moć 4 do 5 sati. Probaj ovaj, ako novac nije problem.

8. MAC Media ruž za usne:

Kupite Mac Media Lipstick Za ₹ 3,838.00 @ www.amazon.in/mac-media-lipstick

MAC Media ruž je zapanjujuća tamno vino hlad. To definitivno nije za one sa slabim srcem! To je najmračniji vino hlad na listi. Ona ima crvene tonovima na njega. Dakle, čini se vrlo toplo i moćan. Ovaj ruž daje polu mat sa dobrim pokrivenost u 2 prevlačenja sebe. Lako pokriva pigmentacija na usnama.

9. Lakme 9 To 5 Boja za usne vino predstava:

Kupiti Lakme 9 To 5 usne vina Igraj za ₹ 337.00 @ www.amazon.in/lakme - 9-u - 5-usne-boje-vina-play

Lakme 9 to 5 ruževa je postao popularan po svom kvalitetu i pristupačne cjenovnom rangu. Vino Igra je predivan mekan vino nijansa sa slabim mauve tonovima na njega. To je savršen hlad za indijsko tonus kože. Ruž za usne pruža bogat prah mat, tako da ne čini usne ispucale ili suho.

10. Colorbar Velvet Matte Lipstick vinove loze:

Vinove loze je Deep Purple-tonirana vino hlad. To je odlična opcija za ljude koji vole nosi tamne boje. Također dolazi u džep-friendly cijeni. Formula daje mat sa pristojnim boja isplatiti.

Od najpristupačniji do najegzotičnijih - ovoj listi daje najbolje bere kada je u pitanju vino boji ruževe. Dakle, provjerite vaš budžet i kupite onaj koji najbolje radi za vas!

Koja je tvoja omiljena vino nijansu ruža za usne? Dijeliti svoje mišljenje s nama u komentarima ispod teksta.

load...