Vijesti

Na raspolaganju su 10 najboljih praha za mlijeko

Na raspolaganju su 10 najboljih praha za mlijeko

Kada je u pitanju vaš mali snop radosti, nikada ne možete napraviti pogrešan izbor. Nove bebe rođene su delikatne i koja im je potrebna intenzivna briga kada je u pitanju hranjenje. Dojenje je definitivno najbolji izbor. Ali u slučaju vašeg mališana nije toliko stalo do zavisiti ili ne oseća punu nakon doje, ili jednostavno nemaju dovoljno snabdijevanje to, dojenčadi formula mlijeka u prahu je najpovoljnija opcija. Ali, kupuju pravo novorođenče formula mlijeka je od vitalnog značaja kada je u pitanju zdravlje vašeg djeteta. Roditelji često se zbuniti u vezi sa prah beba mlijeko bi trebalo kupiti za svoje novorođenče.

Trgovine se slažu s brojnim sortama bebi mlijeko u prahu. Ali, pronalaženje najbolje za vaše dijete može biti težak zadatak. Svaki brend ima drugačiju formulu koja se mora preuzeti u skladu sa podobnost vašeg djeteta. Neka vaš pedijatar vam marku da uzmem ─ doktor zna najbolje, nakon svega!

Naveli smo 10 najboljih beba mlijeko u prahu u Indiji koji rade kao bolje dodatak za novorođenče dijete. # 1 je favorit svake majke.

10. Lactodex:

Lactodex je znan brand za bebe mlijeko u prahu u Indiji. Njihova Lactodex 2 je fantastičan nastavak formula za dojenčad iznad 6 mjeseci starosti. Uz visoku hranljivih materija sadržaja, ovaj prah promovira zdrav i normalan rast vašeg novorođenčeta.

load...

9. Aptamil Prvo:

Ovo je jedan od najpouzdanijih u prahu marke beba mlijeko u Indiji. To je obogaćena prebiotika, antioksidansi, nukleotida, i 2 LCP pružiti optimalnu ishranu za bebe. To je također savršena zamjena za mlijeko za bebe koje ne dobiju svoj dio doji.

8. Enfamil A +:

Ovo mlijeko u prahu sadrži klinički preporučene razine DHA i ARA za razvoj mozga vašeg novorođenčeta. Ona također ima prehrambena vlakna kao što su GOS i polidekstroza uz proteina sirutke i kazeina. Kao takav, on je inteligentan izbor za vašu bebu u njegove godine rast.

load...

7. Nutrilon 1 Standard:

Ova formula novorođenčadi je popularan brend mlijeko u prahu u Indiji. To je zdrav dijeta zbog kombinacije proteina, minerala i vitamina. Osim što kosti jači, takođe pomaže u razvoju mozga beba.

6. SMA Prva Infant Formula:

To je posebno dizajniran formula prepun esencijalnih nutrijenata za dojenčad. Preporučuje se za bebe koje se ne doje ili djelimično bilo tako. Ima Omega 3 i 6 masnih kiselina zajedno sa proteina sirutke. Sa svojim ishrane i probavnog svojstva, SMA pomaže bebe dobiju potrebnu težinu.

5. Dexolac:

Ovaj Dexolac formula ima sastojaka za jačanje imunološkog rast i razvoj mozga u djece. Možete početi sa Dexolac Premium 1, a zatim preći na Dexolac 2. Ona ima veći sadržaj lecitina i amino kiseline za poboljšanje ukupnog rasta vaše bebe.

4. NAN Pro 1:

Ovo je također odličan instant formula mlijeka iz Nestle. Ima spoj immunoproteins, masnih kiselina, i preblend nutrijenata podsticanja boljeg razvoja imunitet i mozga u novorođenčadi.

3. Wockhardt Farex 1:

Za rano doba, Farex 1 je također dobar izbor. Ova formula novorođenče je obogaćen esencijalnim vitaminima, mineralima i proteinima. Uz Farex, pokušajte nastaviti majčino mlijeko, kao i za sveukupni razvoj vašeg djeteta.

2. Similac Formula Faza 1:

Sa bogatim sadržajem minerala, ugljikohidrata i proteina, Similac je također dobra opcija. Ima Omega-3 masne kiseline za rast moždanih ćelija uz jači imunološki sistem.

1. Nestle laktogen:

Sa potpuno ugled Nestle, laktogen je jedan od najboljih beba mlijeko u prahu u Indiji. Ovaj sprej sušeni formula se sastoji od maltodekstrin i esencijalnih nutrijenata, zajedno sa whey protein. Ovi sastojci podržavaju optimalan rast novorođenčadi u prvim mjesecima. Za djecu do 6 mjeseci, laktogen 1 je preporučio doktora. Prateći formula, laktogen 2 i laktogen 3 se daju deci koja starije od 6 mjeseci starosti.

Ovo su 10 najpopularnijih beba mlijeko u prahu marke u Indiji. Možete kupiti bilo koji od njih, ali tek nakon temeljite studije svojih sastojaka i konsultacije sa svojim pedijatrom.

Da li ste koristili formulu mlijeka da nahrani svoju bebu? Koju marku ste koristili? Recite nam nešto o vašem iskustvu u komentarima ispod teksta.

load...