Vijesti

Na raspolaganju su 10 najboljih oštrih olovaka za oči

Na raspolaganju su 10 najboljih oštrih olovaka za oči

Jeste li ikada sanjali da one magične oči da je samo mogu zavesti muškarca? Da li ste ikada osjećati kao da atraktivna i prekrasna oči? Oči su najljepši dio jedne žene, i održavanje njihova ljepota je must!

Dakle, kako možete osigurati vaše oči u potrazi svom najboljem izdanju? Pa, postoji niz golih olovke za oči koje možete pomoći! A ako želite da provjerite vrhu one na tržištu, ova poruka je mora pročitati za vas! Samo naprijed sa svojim čitanja!

Nude olovke za oči - Top 10:

1. Kryolan Contour olovka za oči u 905:

U Kryolan Contour olovka za oči dolazi u obliku elegantnog dugo olovka sa aluminijskom kapicom metak-tipa. Na kraju olovke ima razgraničenje boje, koja pomaže da se locira usred hrpu različitih boja eyeliners. Formula eyeliner je kremasta i lako klizi na oči. To je dugotrajan. Možete obrišite ga lako sa dobrim šminke.

load...

2. Oriflame Kohl olovku Nude:

Kupiti Oriflame Kohl olovku Nude @ www.amazon.in/oriflame-kohl-pencil-in-nude

Oriflame Kohl olovka u Nude je popularna nude olovku za oči. Njegova pristojan kremasta formula traje dobar 4 do 5 sati. To ne iritira osjetljive oči, tako da ga možete primijeniti na donji vodene linije. U hladu je krema sa tonom losos, ali dobro radi s indijskim tonove kože kao dobro. To se ne pojavljuje Stark i nudi prirodan i svjež look na oči. To daje iluziju većih očiju.

load...

3. Revlon Photoready Kajal Intense eyeliner + Brightener:

Kupiti Revlon Photoready Kajal Intense eyeliner + Brightener Za ₹ 850,00 @ www.amazon.in/revlon-photoready-kajal-intense-eyeliner-brightener

Ako volite 2-u - 1 proizvoda, onda Kajal bi bio veliki izbor za vas. Dual-ended olovka dolazi sa intenzivnim crnim kajal na jednom kraju i gol posvetljavanje oko na drugom kraju. Dakle, možete odrediti i naglasiti oči sa jednim proizvodom.

4. Rimmel London Scandal Eyes Waterproof Kohl 004 Taupe:

Kupi Rimmel London Scandal Eyes Waterproof Kohl 004 Taupe Za ₹ 949.00 @ www.amazon.in/rimmel-london-scandal-eyes-waterproof-kohl - 004-tupe

Ambalaža ovog olovka za oči je u sjeni samog olovke. Tekstura ove olovka za oči je mekan, što mu omogućava da klize glatko. To daje prirodan izgled sa svojim svjetlo tupe smeđe boje. Isplativost boja je super, i postavlja na vodootporan kraja. To traje više od 6 sati. Hladu gleda laskave na srednje do tamne puti.

5. NYX Jumbo olovka za oči U Sparkle Nude:

Kupi NYX Jumbo olovka za oči U Sparkle Nude Za ₹ 1,253.00 @ www.amazon.in/nyx-jumbo-eye-pencil-in-sparkle-nude

Je Nyx Jumbo olovke za oči su dostupni u kremasto formulama i širok spektar mogućnosti boje. Formula radi kao eyeliner i kao sjenilo. Sadrži mineralna ulja i prah, i klizi glatko na oči. Hladu je lagani ton mesa gol boje, koja radi za fer i srednje tonove kože.

6. Lakme Absolute Drama stilist sjenilo Crayon In Pink:

Kupi Lakme Absolute Drama stilist sjenilo Crayon In Pink @ www.amazon.in/Lakme-absolute-drama-stylist-eyeshadow-crayon-in-pink

Lakme je nedavno pokrenuo Absolute Drama stilist spektar bucmast sjenilo palicama. Ovo radi dobro kao akt olovka za oči previše! Formula je odličan i super sjajna. Postavlja na dugotrajan izgled. Jedina mana ovog proizvoda je u tome što je malo skuplji u odnosu na druge Opcije za budžet na listi.

7. Maybelline Color Pokaži Crayon Kohl U Shiny Bež:

Kupiti Maybelline Color Pokaži Crayon Kohl U Shiny Bež @ www.amazon.in/maybelline-colorshow-crayon-kohl-in-shiny-beige

Sjajni Bež je prekrasna šampanjac nude nijansa sa nekim shimmer mrlje. Boja će izgledati sjajno na sajmu do srednje tonove kože. Formula ne bledi, nabora ili transfera. Teksturu i pigmentacije su građevinskog u 2 do 3 prevlačenja olovke za oči.

8. Mac Chromagraphic olovka za oči:

Kupite Mac Chromagraphic olovka za oči Za ₹ 4,973.00 @ www.amazon.in/mac-chromagraphic-eye-pencil

Ovaj proizvod iz Mac je popularna gol olovka za oči hlad za indijske tonove kože. Boja je vrlo pigmentirana i ima meku formulu koja klizi glatko na aplikaciji. Takođe traje dugo.

9. Inglot Kohl olovku 05:

Inglot Kohl olovka u 05 je lagana nude nijansa. Formula je kremast i traje za dobar 6 sati. To dobro radi za ljude sa sajma do srednje ten. Moglo bi se pojaviti Stark na dublje tonove kože.

10. Elf Eye Brightening olovka i područje oko očiju Widener:

ELF Eye Brightening olovka je mekan bijele boje. Formula klizi glatko na oči. To stvara iluziju većih očiju.

Dakle, promijeniti s vremenom i dodajte gol olovka za oči sa svojim šminka kit. Svoj unutarnji diva vrišti za makeover!

Dakle, to su neke od najboljih gol olovke dostupna na tržištu danas. Koja je vaša omiljena sa liste? Javite nam u komentarima ispod teksta. Ne zaboravite da dijele svoju preporuku proizvoda previše!

load...