Vijesti

MamaEarth Babycare proizvodi Pregled: Zašto je sigurno Bet za majke

MamaEarth Babycare proizvodi Pregled: Zašto je sigurno Bet za majke

Najduže, većina majki u Indiji koriste za bebe proizvode koji nisu sigurni bili na sigurnom. Činjenica da je bilo toksina, a možda čak i karcinogene u proizvode za bebe, čini nove majke strašno. Dakle, kada je rođen dragi mali sin, sam napravio siguran sam bio spreman sa prave proizvode da zadrži svoju kožu zdravom i higijenski.

Kupio sam MamaEarth bebe Essentials Combo. I da, proveo sam dan istražujući o tome prije nego što sam kupio. A sada, ja sam sretan da kažem da sam bio u pravu u odabiru ovog brenda. Dakle, ovdje je moj osvrt na MamaEarth Babycare proizvoda.

Zdravlje moje bebe je važno za mene.

Kada sam pročitao da MamaEarth je jedini brend beba proizvod u Indiji biti ovjerena od MadeSafe, organizacije koja podržava toksin-free proizvoda, znao sam da sam pronašao proizvod koji sam tražio. Nakon čitanja o proizvodima i mnogih komentara u kojima je pisao online druge mame, naručio sam combo je MamaEarth njegu beba koja je došla na atraktivnoj torbu. Iako kompanija kaže da možete koristiti ove proizvode od dana 1, nisam.

load...

Ja sam malo skeptičan u vezi svega kada je u pitanju moje dijete, pa sam počeo da ih koriste tek nakon što moj dečko okrenuo mesec dana.

Kvalitetni proizvodi

Kada je u pitanju proizvoda za bebe, ne možete kompromis na kvalitetu. MamaEarth proizvodi nisu samo dobri nego su i odličnog kvaliteta.

Prirodno sredstvo za čišćenje tijela pranja: Počeo sam sa sredstvo za čišćenje tijela, jer je izgledalo kao najsigurnije za početak. Kao prvo - Upravo sam volio miris. Ono što je bolje je da je moj sin nije plakao kad sam mu dao kupanje!

load...

Baby losion s prirodnim hranu: Biti skeptik da sam, ja sam patch test za hidratantne kreme. Tri sata nakon što sam se prijavila ga, koža moja beba je bila sasvim u redu, i izgledala zdrava. Dakle, sljedeći dan nakon što mu je kupka s tuširanje, prijavio sam je hidratantna krema koja je brzo se upija, ostavljajući osjetljivu kožu mekom i miris svježe i lijepo! To je najbolje da se odmah primjenjuju hidratantne kreme nakon kupelji, dok je koža još malo vlažna. Na taj način, vlaga traje duže od samo nekoliko sati.

Prirodni baby ulje za masažu: Takođe sam testirao ovo prije nego ga koristi za stvarno. Od masaže su važni za toniziranje tijelu bebe, ja bi ga točku za masažu beba sa MamaEarth je ulje za masažu prije kupka. Miris ulja je opuštajući za bebu i čini gipko kože.

Pelenski osip krema sa prirodnim hranu: Odgovor pelenski osip krema je radio predivno previše, s obzirom na kožu koja sina je bez osipa. Ja promijeniti pelene najmanje šest puta na dan i svaki put koristim vlažne maramice za čišćenje područja. To može ostaviti kožu suvom i chaffed, ali ne i kad sam primijeniti pelenski osip krema koja sadrži badema i maslinovog ulja.

MamaEarth nudi zaštitu u prirodi previše!

Baby losion za sunčanje sa mineralnom zaštitom: krema za sunčanje nije nešto što sam koristiti svaki dan. Ali nisam pokušati MamaEarth je krema za sunčanje par puta, kada sam morao da moj sin kod doktora. To nije bilo kao lepljiva kao i one koje sam pokušao za sebe, i to ni ne iritira kožu (ja bih da ima sličnu kremu za sunčanje za odrasle previše).

Protiv komaraca prirodni sprej: Keeping bube daleko od moja beba može biti prilično gnjavaža. Ali zahvaljujući ovom DEET-FREE sredstvo protiv insekata, komaraca ne usuđuje da se približi djetetu. MamaEarth je protiv komaraca sprej ima uljem eukaliptusa i limuna ekstrakti, ali nema štetnih kemikalija. Sprej je super-korisno tijekom zime kada ima previše komaraca, svuda!

Cijene MamaEarth je izgleda razumno, a oni nude free shipping previše. I, daju stvarno dobar, šarene torbu nositi sve te boce oko kada putujete.

Sve u svemu, ja sam ponosan što su napravili pravi izbor i da će rado preporučiti proizvode za njegu beba i MamaEarth svojim prijateljima i obitelji. Dobra stvar je da ti proizvodi dolaze u malim, jednostavan za nošenje torbu. Oni su igre-dokaz, što ga čini još bolje nositi tokom putovanja.

Možete naručiti proizvod ovdje, i ostvarite popust.

load...