Vijesti

Kako znati ako vas voli momak? 4 jednostavne savete koje biste trebali znati

Kako znati ako vas voli momak? 4 jednostavne savete koje biste trebali znati

Izazovi mogu biti brojni i pitanja mogu biti na hiljade, ali tajanstvena iza Muškarac sviđa vam je zauvijek ostao pitanje. Jedina faza u kojoj žena zvuči PMS bez krenulo naopako menstrualnog ciklusa kada ona ne zna razlog zašto Muškarac se prema njoj posebno. Pa na prvom mjestu, zašto smeta a ako ipak učinite, onda biti taktičan u vašem pristupu. Razumijevanje Muškarac nije Rubikova kocka slagalice, samo drži na desnoj string i analizirati poteze za izvođenje poruku.

Muškarci nikada ne može sakriti svoje osjećaje, jer nemaju takta čuvanja tajne, posebno oko žene vole. Dakle, sve što morate učiniti je držati trag na svoje emocije i napraviti svoj potez. Što bolje riješiti to, bliže dođete do pitanje za milion dolara. Dakle, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se pridružiti točkice.

1. Pokrete očiju:

Oči su poznati kao slika u ogledalu ono što se dešava u nečijem srcu. Tako da sve što trebate učiniti je držati slavina o tome kako mu se oči kreću i gdje. Ako on govori dok gledate ravno u oči, njegove riječi su pravi. Ako oči držati rotira oko kosu, obraze i nos onda momak voli tvoju ljupkost. Ali onog trenutka kada preuzmete vašu grudi, to je vrijeme za vas da tražiti šal ili podsjetiti ga da je usta da to radi ne govorim svojim grudima. Širenje i skupljanje njegovih očnih kapaka će vam reći koliko interes on uzima u razgovorima. To je još jedan način da se kaže da li on voli.

load...

2. Body Language & Ponašanje:

nije potreban trackpad ili pisati dole. Samo pokušaj i analizira razinu topline vaše ciljne momak daje u odnosu na druge djevojke. Muškarci će uvijek imaju dodatni malo mekoće u njihovom ponašanju prema djevojke vole. Oni će osigurati da njihov najbolji ponašanje iznio pred njenim očima. Govor tela Muškarac koji vas voli je vrlo jasan i reći priču. Promjene ponašanja koje mogu vam dati prsten su:

  • Koliko puta vas je pozdravlja u jednom danu
  • Njegovi napori da se rješenje za sve vaše probleme
  • Prostor drži između kad pricate
  • Nivo sreće na njegovom licu kad vidi uđete
  • Njegov prijateljski dodir kao igranje sa kosom, tapšanja po leđima, držeći ruku i grli
  • Njegovo držanje pred vama, kao mačo hoda, grudi i stomak, viteški glas i ugodan pokretima ruku.

3. Ispitivanje:

Pitanja, upite i upite su ono što će biti preplavljena, od tipa koji te voli. Iz svoju omiljenu boju na svoje porodično stablo, bar malo informacija o vama će biti razlog za brigu za njega. Ne samo vi, ali čak i tvoji prijatelji će biti žrtva njegovog ispitivanja i da će biti na žaru ako odluče da idu diplomatski. Kao dečko, on želi da bude pravo na sve moguće načine, da se pokaže kako savršen je za tebe bez vokalne o njegovom prava osećanja.

4. Co-incidenata i Tracker:

Međutim, privatne napravite aplikacije, oni su ti koji svijetu daje pravovremene informacije svog pokreta. Ovo djeluje kao jackpot za njega da stvori ko-incidente i pokazati sličnost među vama. Društvenim mrežama mrežama kao što su Facebook, Twitter, BBM, WhatsApp sve su mu radar i on će samo nastavite naleti na svim tim mestima ste se pojavili. U trenutku vidite momak i njegovi saradnici incidenti postaju češće nego što je normalno - dama, momak treba da znate da je 'On te voli'.

load...

load...