Vijesti

Kako pronaći svoj miris za potpis?

Kako pronaći svoj miris za potpis?

Želim da miriše kao boginja, ali zbunjeni o tome što bi trebao nositi? Dosegli ste pravo mjesto! Ovaj post će vam dati kratak ideju učenja o svoj potpis miris i kako treba da ga potražite. Sada kada je nešto divno, zar ne? Samo naprijed i nastavite sa svojim čitanja!

6 Steps To Otkrijte Vaš potpis Miris:

1. Find Something koja vam se sviđa:

Ključ za pronalaženje dobar miris je jednostavno odabiru nešto što vam se sviđa najbolje. Zaista, to je sve što je potrebno. To bi moglo potrajati neko vrijeme, ali barem ćete znati ono što odgovara vašoj ličnosti i stilu.

Pro tip: ako ste radi profesionalno, ne idi za nešto što je preteško. Uvijek držati Vrijeme u umu. Ako živite u toplom zemlji, trebalo bi odabrati samo proizvod koji će vam trajati duže vremena.

load...

2. Pokušajte A Light Miris At First:

Prema modni znalci, mudro je probati sve svjetlo mirise na prvi. Vodeni mirisa su dobri jer su uvijek svježe i slatko. Također možete ići za mošusna mirisa. Mirišu vrlo cool i čist. Pokušajte voćno cvjetnih previše. Ko zna? Možda ste pronašli svoj omiljeni tamo!

3. Ne Beat Yourself Up:

Odabir dobar miris za sebe može biti veoma dugo traje. Tako da ne vrše pritisak sebe, ako vam se ne sviđa par stvari. Budite dovoljno strpljivi da znam da postoji nešto za vas i to će vam pravo odgovarati. Samo nastavi u potrazi za njega. Također pitanje sebe kada miris nešto. Provjerite da li je miris koristite vam daje svjetlost i seksi osjećaj ili teška jedan. Ćete pronaći odgovor tamo.

4. Pokušajte ne više od tri Na A Go:

Ako ste neko ko nema dovoljno znanja o mirisima, postoje izgledi možda ne razumijem što miris. Možete ograničiti ovo miriše samo tri mirisa po posjeti. Svaki miris treba dati pravi snimak. Pobrinite se da ne nad radom mirisni žarulja.

load...

5. Razumijem što zapravo Smelling:

Pogledajmo različite kategorije mirisa, tako da sljedeći put ste u kupovinu parfema, ne morate dobiti sve zbunjeni i radio se više.

Smoky:

Ovaj će mirisati kao cedar čips zapaljena. Miris je i dalje veoma seksi. A razbijeni utakmica je još jedan primjer kako se to miris miriše.

Zeleno:

Ovo miriše na svoj vrt u ranim jutarnjim satima tokom proljeća. Utiscima a pšenične trave snimak je još jedan primjer.

Aquatic:

Kombinacija 7up piće i cool kupku je ono što ćete pronaći ovdje.

Oriental:

Ovo miriše na tamjan. To bi moglo biti malo puderasti sa kombinacijom začina i slatkoće.

Cvjetni:

Ovaj čini da se osećate kao da ste u cvjetni vrt od neke vrste. Ruže, ljiljana, ljubičice i božuri su neki od primjera.

Mošus:

Ovo miriše na veš koji je upravo opran.

Citrusa:

Miris naranče, limuna i limete. Često se kao da ste na spa ili salon za masažu.

6. Razumjeti zašto su neki mirisi su skupi:

Ako pažljivo primijetiti, mirise koji su jeftini imaju tendenciju da se vrlo jaka. Neki kažu da oni imaju tendenciju da miriše malo metalik. Mirise koji su skupi imaju tendenciju da budu dugotrajna i imaju složenost srca.

Sada kada znate kako pronaći svoj potpis miris, šta čekaš? Pratite ove korake pažljivo i saznati savršen miris za sebe! Nemojte pokušati i javite nam svoja iskustva u komentar okvir dati u nastavku. Čekamo da čuti od vas!

load...