Vijesti

Christian Bale gubitak mase Routine Revealed

Christian Bale gubitak mase Routine Revealed

Christian Bale je dobro izgleda-to je navodeći očigledno! Žene širom svijeta ga vole zbog njegovog izgleda i glume vještine, dok su ga muškarci se dive za njegovu posvećenost.

Jedan od najtraženijih engleski glumci, njegov nastup u Batman serije naime Batman Begins, Dark Knight i Dark Knight Rises je za svaku pohvalu. On je jedan od najviše govorilo o glumcima, kada se raspravlja o promjenama težine osoba. U svakom filmu, uvek da ga vidim u novi avatar sa novim tijelo.

On je obrubljen sebe do 122 funti 185 funti za film. U 2017. Godini, stekao težinu za film pod nazivom The American Hustle dobiti bulgy izgled, ali opet je nedavno izgubio težinu izgledati fab i tanak u svom najnovijem filmu Exodus. Pogledajte ove transformacije tijela ispod.

load...

Ali kako to radi? Kako on uspeo da izgubi i dobiju na težini gotovo po volji, bez njega šteti njegovom zdravlju? Dakle, pričajmo o rutinu gubitak težine i vježbanje Christian Bale tajne. Čitajte, da znate o treninga tajne ove vruće i događa glumca i rutinu mršavljenja.

Christian Bale Mršavljenje Rutinska:

Bale rutinu mršavljenja je bilo malo više nego ekstremno. Ovo određuje glumac živio svaki dan jabuku, na kafu, i vode. On je pratio ovu rutinu i jedenje navika nedeljama. I on je nekoliko dodataka, kako bi bili sigurni da on dobije potrebnu količinu hranjivih tvari za njegovo tijelo.

Sljedeći korak je bio da ga zadrži zaglavila u ovom ludom režima. Shvatio je da je zbog pića i stranke poppings, njegova težina je sve veći, a on je postajao malo bulgy. Pa je morao da posjekao off društveno. Zastao je izlazak i druženje oko sa prijateljima. On je strogo rekao ne prijateljima, društveni život, pića i večere-sada, to je posvećenost! Ali budite svjesni da Bale je pratio rutinu mršavljenja pod nekim stručnim nadzorom. On je znao šta radi.

load...

Alternativno, postoji još jedan težina rutinski gubitak previše, da Bale se smanjio svoju težinu za film. Ova opcija je mnogo sigurnije nego što smo pričali ranije. Jeo je samo 1 konzerve tune dnevno. Njegov doručak uključen obranog mlijeka, jabuka ili voda, keksi zajedno sa punim vitamina dodatak. Njegov glavni obrok bio konzerve tune. Da ubije bolove od gladi, on je pio čaj, bijela sa zaslađivačima. On je također imao teško biti u savršenom stanju. Ako ostvarivanju nije moguće, pokušajte radi nekoliko kilometara, predlaže Bale. Koji pomaže puno previše.

Ono što je najbitnije, prema Bale je svoj volje. On smatra da je vaša snaga volje mora biti jak, ako zaista želite transformirati vaše tijelo. Neka bude gubitak težine ili debljanje, kako stvari stoje teško. Dakle, vaša snaga volje igra najvažniju ulogu u vašem fitness životu.

Workout Secrets:

Bale slijedi strogi trening režima. Njegov trening rutina uključuje skok čučnjeve, eksplozivne bench press, snaga čisti, mrtav lift, i visoke vuče. Njegov trening rutina uključuje i sagorijevanje masti kardio. Prema njegovim riječima, najbolje sagorevanje masti kardio radi.

Jednom nedeljno, ide za 10 - 20 krugova u plivanju uz 30 minuta istezanja sjednice. Kraja nedelje, on prati tri dana plan treninga.

1stday:

 • 4 kompleta brade UPS Superset sa kablom redova. Svaki skup ima 10-12 ponavljanja.
 • 4 seta moći oprati sa mrena do grudi. Sa svakom setu povećanjem weights- 12, 10, 8, 6 ponavljanja
 • 4 kompleta ugrabiti objesiti visoke pull, sa sve većim težinama u svakom setu.

2ndday:

 • 5 setova sprinta za 30 metara, a zatim 5 setova od 40 metara. Uzmite ostatak od 60 sekundi nakon svakog seta.
 • 4 seta čučanj skoka, 10 ponavljanja
 • 4 seta obrnutog Iskorak, 10 ponavljanja

3rdday:

 • 3 kompleta kreten Flyes, 12 ponavljanja
 • 3 set bench press sa smith mašina, 12 ponavljanja
 • 4 seta stabilnosti loptu sklekove, 10 ponavljanja
 • 4 seta blizu držanje povlacenja na lat masini, 10 ponavljanja
 • 4 kompleta mrtvog dizanja sa povećanjem težine, 12, 10, 8, 6 ponavljanja

Dakle, sljedeći put kada vidite Christian Bale na ekranu i rave o svom tijelu, ne zaboravite posvećenost je trebalo da stignemo tamo. Sada kada znate tajnu iza Bale je nevjerojatan tijelo, svoju mantru iza nagli gubitak težine, i trening režima, možete pokušati i oponašati neke od njih. Ali ne preporučujemo da odete na jedan jabuka dnevno dijeta. Ostavimo da se na poznate ličnosti!

Da podijelite svoje stavove o ovom preko komentare ispod teksta.

load...