Vijesti

8 najboljih ideja o pokrivanju tetovaže

8 najboljih ideja o pokrivanju tetovaže

Grešaka s tetovažama su uobičajena pojava. To se događa više, kad su dizajnirali trajno. Može biti, vam je dosadno s istim starim tetovaža koja je izašla iz mode, ili možda samo vole da rade se novi stil koji je u modi. U oba slučaja, morali biste tražiti savršeno prikrivanje. Blago tebi, ima više od način imate priliku da sakrije stari sa savršenu završnu obradu. Čak i ako vam se ne sviđa da to sakrije, možete mijenjati postojeće tetovažu sa velikom efikasnošću, tako da samo niko ne razlikuje prethodnom stilu.

Najbolji Tattoo Cover Up Ideas:

Tetovaža poklopac ups su uglavnom značilo za određene dizajna i stilova. Evo nekih uobičajenih još najbolje obrasce, koje možete uzeti u obzir za skrivanje tetovažu greška. Bez obzira na dizajn može biti, te prikriti tetovaže ideje su odlične za dajući vam novi izgled ste bili žudnja za.

1. Flower Basket:

Koš tetovaža cvijet prikrio je savršen za leđa dijela, ili trbuh. Ova vrsta tetovaža zauzima više prostora u odnosu na druge. Dakle, zadnji dio je najbolja lokacija za takvo prikrivanje, jer vam pruža najbolje ekspozicije. Za prošireni izgled pokrivaju ovo, ti bi mogao da se sakrije bilo koje prethodne manjih tetovaža da privlači više ne.

load...

2. Nakon Ime:

Imali pauzu se s dečkom? Ti bi sigurno radije da ukloni s tetovažom nosi njegovo ime. Ako ste u fix da kako da se prikrije stalni tetovaža, i po imenu prikrije tetovaža je idealan za vas. To bi lako ukloniti ime svog bivšeg bez brisanja.

3. Dinosaur Ate the Angel:

Baš kao i njegov fanki ime, dinosaur je pojeo anđeo tetovaža je najbolje da ne žele da nose anđelu tetovaža više. Može biti, vi ste sada u potrazi za hrabriji izjavu za vašu osobnost. Dakle, dinosaur tetovaža je najbolje jesti anđela, i izbrisati ga zauvijek.

load...

4. Princa koji se pretvorio u žaba:

Ova tetovaža prikriti ideja je još jedan odličan izbor za pretvaranje tvoj bivši u žabu! Šali se raspada, ali žaba tetovaža prikrije je dovoljno kul da izbriše ime tetovaža savršeno. Svijetle šarene slike tetovaža bi sigurno poklapaju sa svojim novim životom.

5. No More Rosary:

Da li ste dosadno s tog starog lanca i krst? Jeste li u potrazi za stilom za ruke? Dobiti novi izgled bez više brojanica. To je glasan prikrivanje da bi sigurno prikrije posljednjih tetovaža lijepo ne ostavljajući nikakav trag o tome.

6. Majestic Beast:

Je li vaš posljednji tetovaža izbledele s vremenom, ali nije ostavio potpisati? Ako je tako, veličanstveni zvijer se događa da je najbolji izbor za svakoga. Uglavnom nosi sliku konja koji je dovoljno kul da se prikrije izblijedjeli tetovaža savršeno.

7. Spider-To-Spider Tattoo:

Ponekad, gledamo za produženje tetovaža dizajne bez brisanja postojećih dizajna. Na primjer, ako imate pauk tetovažu i da su u potrazi za malo modifikacija, pauk-na-pauk pokriće bi sigurno najbolji izbor za vas.

8. Best Friends Forever:

Pronalaženje najbolji prijatelj je svakako stvar sreće. Proslavite svoj novi prijateljstvo sa najboljim prijateljima zauvijek tetovaža prikriti. Ova široka tetovaža će vam pomoći da prikrivanje prethodnog sa savršenu završnu obradu.

Ovih 8 najbolje tetovaže prikriti ideje su fenomenalne, zar ne? Sada morate odlučiti što tetovažu poklopac ups biste želeli da pokazuje. Samo ne zaboravite da nas kojih je jedan reći.

Ovaj put, oblikovati ideja i uz pomoć ovog tetovaža galerije koja ima više od 8000 tetovaža dizajne

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

load...