Vijesti

5 jednostavnih načina za odabir prave boje za vašu tetovažu

5 jednostavnih načina za odabir prave boje za vašu tetovažu

Tetoviranja je veoma lično iskustvo i možda ćete morati živjeti s tim izborom za života. To znači da kada bi to velika odluka da biste dobili tetovaža, treba mu dati ozbiljnu misao. Ide za tetovažu, možda ćete staviti u puno razmišljanja u dizajn tetovaža i dio tijela na kojem želite da se uradi. Ali, to je također jednako važno obratiti pažnju na boje ako planirate imati boji tetovažu. To je sve više važno, jer jednom potpisan, boje morati ostati tamo doživotno. A to znači da morate biti apsolutno siguran za boje. Od zmajevi do vile, možete odabrati najviše svijetle i sjajne boje koje će dati život obrazac želite tinte.

Izbor pravog boja za Vaše Tattoo:

Sada kada ste se odlučili obrazac i na kojoj ćete pustiti umjetnik etch tetovaža, to je vrijeme da odaberete pravu paletu boja. Postoji mnogo jednostavnih načina da se mjerilo dobar izbor boja:

1. Tattoo Design:

Da li šemu boja imate na umu, idi i izgledaju dobro sa dizajnom tetovaža ste finaliziran. Samo zato što imate fensi promotivnu ponudu da iskoriste ili izborom od dva slobodna boje, ne misliš gotovinu na njemu. To može eventualno uništiti dobar jednostavan dizajn s bojama koje ne dopunjuju ga. Ostati pravi i obratiti pažnju na dizajn prije nego što ste odabrali da obojite ga.

load...

2. Vlastiti Boja kućišta:

Svoju boji karoserije ili ton je drugi najvažniji faktor za razmatranje kada branje boja za dizajn tetovaža želite da se potpisali. Ono što je važno je da se shvatiti da neke boje možda neće izgledati dobro na određenu boju kože ili bi izgledalo kao da je dizajn zamrljan. Dakle, fokusirajući se na boju kože, kao i boju koju planiraju da se ugraditi u dizajn su dva važna razmatranja koja ne može biti i ne treba zanemariti.

3. Briga i trud:

Obojeni tetovaže je potrebno puno truda i brige, što ih čini skuplji. U boji tetovaže potrebno dirati up da bi ih izgleda dobro za razliku od crne tetovaže. Ako ste stalno u pokretu ili nije spremna za poslije tetovaža njegu, poželjno je da se izbegne odabiru bilo fancy boje za dizajn tetovaža.

4. Miješati i odgovaraju:

Ako se um za boji tetovaže, a vi ste spremni da se posebna pažnja i oprez kako bi tetovažu izgleda dobro, važno je da se osigura da se boje da izaberete izgledati dobro zajedno i kombinaciju boja čini dizajn primjetan i fin. Boje ne treba samo ugraditi, jer je misao u boji tetovaža je zanimljivo, ali uz misao koja čini dizajn tetovaža ističu i izgledati sjajno.

load...

5. Razgovarajte sa Tattoo Artist:

Podrazumijeva se da kada se odlučite za dizajn tetovaža, ste dužni učiniti mnogo istraživanja i zadaću prije odlaska da se potpisali. Dok to činite, također ne zaboravite da odaberete dobar umjetnik i obratite im se na izbor boja.

Kao u iskušenju kao što ste možda dobiti tetovažu obavlja na jeftinu struju, podalje od bilo kakvog shady zglobova. Šetnja u istaknuti tetovaža salon koji je obučeni profesionalci za obavljanje posla. Oni su stručnjaci kao što rade dana u dan, i da će biti najbolje ljude da vodi jedan o tome kako će konačni kombinacija boja izgledati ili kako će ispasti. Oni mogu također vjerojatno pomoći da testirate nekoliko boja na jednoj kožu na skrivenu mjesto da biste dobili jasnu ideju o tome kako će boja izgledati. Dobivanje testirati određene boje ili boje je i siguran praksa da se isključi svaka mogućnost alergijske reakcije na boje za tetoviranje.

Iako su jednostavne stvari, oni mogu napraviti puno razlike o tome kako bi konačna verzija u boji tetovaža će izgledati.

Prvi je potpisao može biti zarazna. Ali prije nego što mijenjati svoje telo, razmisli o tome. Ne prave ishitrene odluke žaliti kasnije!

Da li imate tetovažu ili dva? Kako ste se odlučili na dizajn i boje? Podijelite svoje iskustvo s nama u komentarima.

load...