Vijesti

23 Fotografije koje pokazuju lepotu svuda

23 Fotografije koje pokazuju lepotu svuda

Oni kažu, "Beauty leži u očima posmatrača", što je vrlo istinito. Ako želite pronaći ljepotu, od vas će učiniti u najmanjim stvarima, u najneverovatnija mesta. Dok većina svijeta je iskorištavanje mržnje kroz prljave politike i rata, Mihaela Noroc putuje svijetom u potrazi za ljepotom. I dečko! Da li je uspješan!

Porijeklom iz Rumunije, dala otkaz prije dvije godine da nastavi svoju pravu ljubav - fotografiji. Počela backpacking i putuje po svijetu da fotografiše žena u većini prirodnom okruženju, hvatanje ih usred svoju kulturu i pravu suštinu.

Njen projekt "Atlas Of Beauty", je stekla puno zahvalnosti. Ona je već u 37 zemalja, a njen cilj je da se prikaže različitost planete kroz ove predivne portrete žena. Projekat pokazuje neobjašnjivu sličnosti uz upadljive razlike koje žene imaju širom svijeta. Ona se nada da će inspirirati žene da bi bilo istinito da svoju tradiciju, a na neki način ujediniti svijet. Njene fotografije su slavlje kulture i različitosti.

load...

Ona ima kampanju publici finansira na Indiegogo. Ako vam se sviđa njen rad, možete se prijaviti na njenom sajtu i podržati je. Možete čak i ukazuju na njen sledeći turističku destinaciju. Https://www.indiegogo.com/projects/the-atlas-of-beauty#/

Bacite pogled na našu pick od 23 fotografija prikazivanja ljepotu iz svih krajeva svijeta. Svijet treba malo ljubavi za borbu protiv piva mržnju. To bi moglo početi priznavanjem i cijeneći sjaj sve around.Kudos Mihaela za donošenje novu dimenziju ljepote za nas!

Mihaela Noroc Na posete Mongolija

1. Havana, Kuba

Jednostavan žena, vjerojatno čeka na svog muža, privlači da joj s tim intenzivnim, misteriozna oči.

load...

2. Bukurešt, Rumunija

Taj sadržaj osmeh na njenom licu je zarazna. Ona ima smisla za dostignuće odražava u njen osmeh.

3. Istanbul, Turska

Njene nevine oči da želite da zaboravite na brojnim predrasudama držite protiv ljudi, a samo se zaljubiš u čistoću svoje duše koja se ogleda u njenim očima.

4. Tadžikistan

Mihaela je ovaj snimak kada je ova mlada žena je bila na putu za svadbu. Pa, ona zaista ima taj svadbeni sjaj, ali također ćete primijetiti daškom nervoza na njenom licu o tome šta je njena budućnost tek treba donijeti.

5. Indija

Svet zna da je Indija kulturno bogat i raznovrstan. I ova žena jednom rukom upravlja kako bi se prikazao živopisne suština cijele zemlje.

6. Iran

Ova slika je prekrasna. Ona snima Iran za ono što je - divno arhitektura, kao i prekrasne ljude. Prevozi da bezvremenske doba Moghuls.

7. San Francisco, Sjedinjene Američke Države

Bold, ali prekrasna -To je Sjedinjenim Američkim Državama za vas.

8. Rusija

Rusija je poznata po svojim ženama zgodan. Dokaz je u puding, a ne postoji ispitivanje ova mlada žena ljepote.

9. Singapur

Predstavljajući ljepota zemlje koja je kulminacija različitih različitosti, izraz na njenom licu je neprocjenjivo.

10. Harlem, New York, Sjedinjene Američke Države

Oči su joj čini still.Whether postoji radost ili tuga, niko ne može reći. Ali, ova žena je zapanjujući.

11. Myanmar

Ovo je jedna zaista slika koja govori tisuću riječi.

12. Kolumbija

Uhvaćen u žurbi, ova žena trudi prikupiti osmeh.

13. Venecuela

Postoji određeni senzualan kvalitete o njoj da naiđe kroz nju nevinost. Bilo da je te oči ili lokne, ne mogu reći, ali ona je, bez sumnje, predivna.

14. Ekvador

Njen prijatno ponašanje je neka vrsta poziva u Ekvador. To vam daje osjećaj doma.

15. Indonezija

Ljepota nije u njenom savršeno odgovara outfit ili njen crveni ruž. To joj je u pola osmeh i njene duboke oči koje prenose toliko. Riječi nikada neće učiniti pravdu na taj izraz.

16. Tibet

Zemlja koja ostaje mirno čak usred političke nevolje je nešto što se odražava i na spokojan lice ove žene. Ona izgleda mirno i sadržaja, i da, hladno previše!

17. Etiopija

Mihaela je rekao da je ova žena je čuvar svoje sobe u Etiopiji. Drago mi je što ju je fotografirao. Ljepota nema granica.

18. Uzbekistan

Oči su joj izgledaju zabrinuti i uplašeni. Ali postoji nada previše, i to je divno.

19. England

Očima ovog Engleski žena pokazati ne samo snagu, ali i dubinu karaktera da žene iz svih krajeva svijeta odjekuju.

20. Novi Zeland

Ona dolazi iz Maori klana na Novom Zelandu-a klan koji drži do svoje tradicije, kulture i vrijednosti do danas, bez obzira na to koliko je svijet evoluirao. Te ratnik oči ispričati tu priču.

21. Kina

Možda je odveden u novim trendovima u svijetu, ali ona je i dalje kineski u srcu. Volim čistoću svoje duše koja se ogleda u njenim očima.

22. Crown Heights, New York, Sjedinjene Američke Države

Njen okruženje izgleda kao Jevrejka. Ona živi u New Yorku. Izgleda zbuniš i sretan. Lepa.

23. Staricu

Lepota je bezvremenski. Nikakva količina bora ili starenja može oduzeti ljepotu iznutra. A kad su lijepe iznutra, što odražava van previše.

Ponekad, slika izražava mnogo više od riječi da ikada učiniti. I Mihaela Noroc je odradio nevjerojatan posao s njom izražavanje ljepote. Sretno s njom projekta "Atlas Of Beauty"!

load...