Vijesti

15 stvari koje nikad ne nosite na venčanju

15 stvari koje nikad ne nosite na venčanju

Vjenčanja su zabavne, posebno kada to nije vas koji je počinio na doživotnu odnosa. I dalje se na lutka se, imati dobar provod, piće i ples noći daleko. UREDU. Dozvolite mi da to jasno, šalim se, jer ja nemam problem sa brakom. U svakom slučaju, čak i ako ste gost, nekoliko stvari koje treba zbrinuti. Mislim dotjerati na odgovarajući način, te u većini slučajeva, pojavio na vrijeme, to je sve što postoji.

Nakon što je svjedok neke lude priče, odlučio sam da pišem o nečemu što nisu svi pričaju. Šta ne treba nositi na svadbu. Hajde da spasi nas neke neprijatnosti. Preći preko liste i znaš o čemu govorim o.

Što ne nositi na svadbu - Ovdje su 15 Stvari

1. Ne - nositi bijele / Ivory ili bilo na tim linijama; Do - Pastels Ili Pinks

Ovo je očigledno, zar ne? Ali mi ćemo ići dalje i reći to u svakom slučaju. White je veliki ne-ne, Ivories i off-belima su no-no, i još nešto što izdaleka potpada pod ovu kategoriju je velika ne-ne. Ako nisi mlada, velike su šanse da to nije tvoj veliki dan (Duh-uh), tako da se drži podalje od svega što spada pod ovaj žlica. Međutim, nakon što se odnose na tačke 15, nastavi sa ni blizu pastel, breskve ili roze tonovima. Nema problema dok god to opet - Nije bijelo! Možda zvuči kao neko ko je paranoičan ali neke nevjeste i porodice su prilično osjetljivi na te stvari, a oni s pravom su, s obzirom na dobro - to je njihov veliki dan više od tvog. Ali, da stvar bude lako za vas, uvijek slijedite dress code, i trebalo bi da se sortirati. Ako niste sigurni, provjerite sa nekim, ili učiniti sve što je potrebno da se ne nered ovaj jedan.

load...

2. Ne - Do Black; Do - Blues

Da li možete nositi crno na svadbu? To je siva zona, i sa tempom kojim mode se mijenja, to može biti zbunjujuće. Sve rečeno i učinjeno, prva stvar koja mi pada na pamet kada me neko pita da li mogu nositi crno na svadbu, je veliki NO. Ako se koristi kao jednu od boja, to još uvijek radi. Ali najbolje bi bilo da pitate domaćina. Ako imate nezaustavljiv poriv da ga nose, osigurati da ima nabora, to je flouncy i teče. Možda vam pokazati u LBD ne biti vaš najbolji scenario.

3. Ne - Go Too Short; Do - koljeno duljine

Kratko i koža otkriva haljine mogu biti seksi i senzualna, ali oni moraju čekati noć u klubu. Nošenje odjeću koja su izuzetno kratko ili pokazuje previše kože smatraju neprimjereno i treba izbjegavati po svaku cijenu. Ako niste u punoj dužini haljine ili imaju kraći haljinu na umu, dužine koljena ili nešto što pada do koljena će biti idealan izbor za vas.

4. Ne - Nositi Japanke; Do - Sandale ili Zatvori Shoes

Neki od nas vole štikle dok je ostatak nas Kunem se stanova. Međutim, ako ste udobno nošenje i i voli da ide na svjetsku turneju u japanke ili bez obzira na druge izgovori su, one nisu značilo za vjenčanje. Upoznajte negdje u sredini. Ako štikle nisu vaša stvar ide sa klinovima, platforme ili sandale u najmanju ruku. Znam neke žene misle da mogu biti pametan o tome i kamuflažu ih pod otvorenim hemline svoje duge haljine. Ali ne, Bitno da ih je mnogo. Domaćini planiraju svoj događaj na određeni način, a najmanje što smo mogli ići je pratiti dress code

load...

5. Ne - Denims; Do - Hlače

Neki vjenčanja imaju specifične teme i nekoliko parova razbiti monotoniju sa zanimljivim oblačenja, odredište vjenčanja, mjesta, itd Ukoliko imate jedan od njih i to je kategorički spominje kao teksas, ne možete ih nositi na svadbu. Jeans - uznemirena ili ne, odela, traperice, kratke hlače, tajice ili nešto u ovom tkanina nije prihvatljivo. Ovisno o tome koja zemlja ili grad živite u, formalno pantalone može biti Saving Grace. Kao što sam već spomenuo, samo pogledajte sa kim, neko, ali samo budite sigurni.

6. Ne - Try Playsuits; Do - Tailored Jumpsuit

Playsuits su isključivo namijenjena za plažu. To je rekao, čak i ako ste prisustvovali odredište plaže vjenčanje, češće nego ne postoji dress code i možda ne uključuju Playsuit. Mi smo još uvijek očekuje da se pojavi u odjeću koja su pristojni, odgovarajuće i vjenčanje nalik. Međutim, prilagođena dvodijelni kombinezon s odgovarajućim fino nakit je elegantan opciju i smatra se šik i elegantan.

7. Ne - kratki; Do - Suknje

Baš kao i kratke haljine, kratke hlače u bilo kojem formatu ili tkanine nije opcija. Dakle, čak i ne razmišljam. Možete ići sve o žale kako toplo i vlažno postaje tokom leta, ali to je teško jedan dan afera, pa probajmo i bave se kao odrasli. Hoćemo li? Ako je ljeto ili na otvorenom ili oboje; odabrati glatke tkanine, meke boje i izbjeći haljine telo grli. Ići s prozračnom ili tekuće obrazac koji je moderan ali udoban. Također, možete odabrati suknju i korzet vrhovima ili nešto drugo u tom smislu da make-učiniti za haljine.

8. Ne - Da See-Through; Do - Sheer

Čista i iluzija dekolteom, rukava i hemlines su trenutno hir. Međutim, čista ni u kom slučaju je jednak vidjeti-kroz. Postoji vrijeme i mjesto da ih nose, ali vjenčanje tuđe definitivno nije na listi. Drži se iluzija dekolteom, rtova ili rukave da se malo glave okreću i za sve iz pravih razloga.

9. Ne - Go backless; Da - Try Deep Necks

Dakle, evo još jedne zabluda za mnoge od nas. Backless i duboka grla su drugačiji utakmicu u potpunosti. Oni nisu isti. Estetiku dizajna oba obrasci su radikalno drugačiji, a oni su napravljeni na određeni način s razlogom. Ne, ja ne tražim od vas da ide sa kineskim ogrlice, ali duboko u vrat su potpuno pod našom kontrolom, posebno ako ih što od nule. Većina dizajna izgledaju odlično sa dubokim ili lonac vratove, ali tako ostaviti. Backless haljine da ti puno pažnje i vrstu mladu možda neće jako zahvalni.

10. Ne - uranjanje vrata linije; Do - kaiša ili Sweetheart dekolteom

Tu je bez naramenica, dušo, Bateau, brod, V - dekolteom i onda postoji duboka V, uroniti V itd dosadašnjih su u redu, ali kasnije ne toliko. Ako mislite da nosi dekolteom da doslovno gurnuti duboko u zaborav je seksi, to je daleko od toga. Iskreno, daju ljigavi vibru, što nije nešto što želiš. Umjesto toga tražiti nešto što je jednaka dijela graciozan i senzualni.

11. Ne - Go All Out With MAKE UP; Do - Mellow Down

Vi ne želite biti dio epske Youtube ne, zar ne? Dakle, držite se makeup koji je pokušao, testiran i vi ste apsolutno sigurni, osim ako je suptilan. To će vam uglavnom spasiti od nekih neprijatnosti nego zaradom od domaćina. Ne morate biti minimalistički, ali pokušajte i da to u svakom slučaju.

12. Ne - Da Vidljivi Bra trake; Do - kaiša ili Stick dodaci

Ne nose hrabre i vidljive grudnjak trake. Malo peek-a-boo od trake s tenkovima, racerbacks i neke majice je potpuno u. Ali, to se ne odnosi kada se oblače za vjenčanje ili formalni skup. To je i dalje rublje i ne bi trebalo da se vidi. Postoji milion opcija tamo prilagođen za bilo koji dizajn vrat. Ako ništa drugo radi, idite sa silikonskim stick dodaci. Dok je bio u tome, to je također napomenuti da morate biti na oprezu u vezi gaćice. Ništa ruševine outfit kao gaćice obris - tako zapamtiti da idem bešavne.

13. Nemojte - printovima životinja; Do - obrasci ili točkicama

Printovima životinja u bilo kojoj zemlji ili podesite su neprihvatljivi kao vjenčanje habanja. Opet kao što smo ranije razgovarali, osim ako dobije dopis i kaže printovima životinja - NE! Polka dot haljine i druge obrasce i dalje smatra sladak, da bi mogao, umjesto da pokuša.

14. Ne - Odaberite glasno boje; Do - Tone ga

Glasno i neon boji haljine će vam viriti kao bolni palac jer bi mogao biti jedini u njima. Bez obzira na to koliko preko vrha vjenčanja su, mora se i dalje podcenjen i elegantan. Postoji način da se svaki ludilo, i moramo znati kako da ga dekonstruirati. Previše bilo čega je predobar za ništa.

PS - Upotreba kombo boja je stroga ne-ne.

15. Ne - utakmice sa Bridesmaids; Da - Ask Ako ste u nedoumici

Ne čine ni grešku odgovaraju vašim haljini s pleme mladine ako niste dio toga. Haljinu koju bira ući će u nju blago i to je zaista poseban jedan. Dakle, čak i ako ste na daljinu imati taj osjećaj da bi to moglo poklapaju sa djeveruša haljina, kloni. Zapravo, samo pokupiti telefon i razgovarati s nekim, i još jedna osoba, samo da bude dvostruko siguran. Samo pitaj!

Nadam se da ste sada jasno kako da se oblači za vjenčanje. Ove stvari variraju u različitim kulturama, zemljama, gradovima, itd Dakle, uvek postoje izuzeci ovih palac pravila. Samo imajte na umu ove jednostavne pravila i da nije sve tako loše nakon svega. Većina od njih su iz kurtoazije i etiketa. I svaki domaćin se oseća čast kad gosti vrednuju svoje osjećaje. Zabavi se! Sretan shopping!

load...