Vijesti

15 slatki i lijep Hello Kitty dizajn tatoa

15 slatki i lijep Hello Kitty dizajn tatoa

Ne moram vam reći kako super popularan, slatka i sladak Hello Kitty je. Bez razgovora previše, ja ću brzo vas odvesti na obilazak najslađi tetovaže sada - pozor spreman!

Hello Kitty Tattoo Designs:

1. Fairy Kitty tetovaža:

Ovo je slatka kitty sa roze haljini i ljubičasta krila. To je tako sladak. Zvijezde na roze haljini su sitne i divna. Izgleda čarobno.

2. Halloween Kitty Tattoo:

Ovo je kitty Halloween. Duh kitty tražim sve bijelo i zastrašujuće, ali i dalje divan, crnog zajedno sa crvenom luk, šišmiši i paukovu mrežu - sve je tako savršeno.

load...

3. Jednostavno Kitty tetovaža:

Jedan od najjednostavnijih Hello Kitty tetovaže, ova tetovaža je i dalje visoko na ljupkost gradijent. Jednostavnost čini sve više slatko. Uostalom, jednostavnost je krajnji sofisticiranost sada, zar ne?

4. Witch Kitty Tattoo:

Ovo je još jedan Hello Kitty dizajn tetovaža, vještica kitty. Ona sjedi na metlu štap sa slatko ljubičasta plašt na leđima. Ona nosi kapu koja ima mali sladak zvijezda i ima i jingle Jangle zvono. To narančasta luk je tako kawaii!

5. Japanski Hello Kitty Tattoo:

Ovo je jedan od mojih omiljenih od maca. Crnu haljinu i rekvizite, roze detaljima za haljinu, ne može dobiti bilo koji slađi sada, zar ne?

load...

6. Stars i Kitty Tattoo:

A kitty lice je divno bilo gdje i to tako dobro dokazuje. The Kitty lice duga i zvijezdama oko, ovo je apsolutno previše slatka za rukovanje!

7. Srca i Kitty Tattoo:

Kombinuju srca sa najslađa maca u gradu i imate sebe najlepše tetovaža. Ovo je jedan divan - roze i plave nadopunjuju jedni druge dobro i beli i krila na najvećem srcu pokazuju da želje.

8. Gory Kitty Tattoo:

Ovdje je manje vidi verziju sladak Hello Kitty. Krvav i oštećen, to i dalje izgleda neodoljivo na uvrnut način. Zar ne mislite tako?

9. Finger Kitty Tattoo:

Na izgled je jednostavan tetovaža, to kvalificira da bude jedan od najslađi kitty tetovaže. Samo obris lica zajedno sa lukom i štreber okviri, ovo je super divno! Šta ti misliš?

10. Kitty Outline Tattoo:

Kako biste željeli imati cutie patooti tetovažu na leđima, zvijezde da završi cijeli izgled? Volim ovaj! Maca izgleda iznenađen i začuđen i ovo je definitivno preslatka!

11. Kitty Par Tattoo:

Ako ste mislili jedan kitty je presladak za rukovanje, zamislite ljupkost od njih dvoje zajedno. Ove golupčići mačaka ovdje imaju neodoljiv detalji u njima - cvijeće, Mešalice, srce i leptira. Ovo je jedan od slatka Hello Kitty tetovaža dizajne.

12. Kitty na kratka čarapa Tattoo:

Je ukras za nogu zamijenjen Hello Kitty šarm? Navali! Ovo je jedan od vrlo popularan i neobične tetovaže kitty tamo. Na lukove, kuglice i Kitty lice zajedno sa svoje crvene luk, ovo tetovaža vrijedi svu ljubav postaje.

13. Ninja Kitty tetovaža:

A ninja kitty! Kako slatko je ovo sada, zar ne? Ja definitivno volim ovaj J ovo kitty je zajedno sa ninja potez previše.

14. Pirate Kitty tetovaža:

A pirat kitty, ovaj je povez preko oka ima srce! Haha, mogli bismo svi umrijeti zahvaljujući svojoj ljupkosti. Bez obzira na to koliko gangsta želi da bude zdravo mace su uvijek oh-tako-adorable!

15. Nerdy Kitty Tattoo:

Sada ovo je jedan štreber kitty. Ona ima neke ogromne štreber naočare, i čini se da namigivanje. Zanimljivo, yea? Slatka, mislim.

Ako ste prestali aaawww-ing ovu predivnu Hello Kitty tetovažu slike za djevojčice, recite nam što onaj koji vam se dopao da većina?

Daj svoju ideju dovoljno vremena za testiranje da li zaista želite to potpisale, sačuvali mjesto za tattoo design koja neće biti pokajao.

load...