Vijesti

15 najboljih dizajniranih maski za tetoviranje

15 najboljih dizajniranih maski za tetoviranje

Maska tetovaže obično se odlučili ljudi koji vole da imaju klima misterije oko njih, one koje ste obično ne vide otvara ljudima lako!

Dakle, ovdje je popis najboljih maske tetovaže iz cijelog svijeta!

1. Peacock masku tetovaža:

Pokretanje lista sa najlepšim svih tetovaže, ja sam još uvijek opčinjeni svim bojama i detaljima ovdje. Šta mislite o zlatnu masku i crvene usne?

2. Dreaming masku tetovaža:

Ovaj je jednostavniji u odnosu na bogatstvo dizajna maske tetovaža gore navedenih. To još uvijek ima zraka ljepote oko njega - ljubičastu masku sa crnim zamršenim detaljima je tako nevjerojatan.

load...

3. Kompletna crna maska ​​tetovaža:

Uglavnom radi sa bojama crne i sive, ova tetovaža koristi gradijent boje da da izjavu. Volim kako lijepo perje i perle se međusobno nadopunjuju. Također, detaljno očiju je lijep previše!

4. Vampire masku tetovaža:

Ovo me podsjeća na lijepe vampira. Oči su jedva postoje, ali tetovaža još uvijek izgleda predivno. Može biti vazduh jezive i misterije čini jedan super privlačan.

5. Feather masku tetovaža:

Iako ovo nije kompletan masku, ovo je eterične. Roze perje dodati ljepotu toga. Ovo odgovara žene više od muškaraca, po mom mišljenju.

load...

6. Španjolski masku tetovaža:

Kada jedan masku ne služi dovoljno svrhu, odlučiti za drugi previše;) Ova tetovaža izgleda jedinstven sa svojom upotrebom boje.

7. Vintage masku tetovaža:

Ova tetovaža ima vintage ruba na njega. Zlatne nijanse, crvene perje sa braon i crnim detaljima definitivno nije neverovatno i zanimljiv.

8. Cvijet masku tetovaža:

Da li bi voleo masku tetovažu sa prilično cvijet da pokrije glavu? Evo ti ako te to dopada, beli i srebro bi se fantastično i zanimljivo.

9. Master oči maska ​​tetovaža:

Još jedan remek djelo tetovaža, ova je ljepotica u sebe još jednom. Volim cvijeće, biseri, i izgled misterija u očima. Potrebno je povjerenje u sportu ovaj!

10. Emotikon masku tetovaža:

Ovaj se fokusira na emocije i to je jako dobro vidi na očima djevojka. Maska je samo po sebi vintage i ima nevjerojatan ukras oko nje. Volim neredima boja u njemu.

11. Zipped masku tetovaža:

Ovo je vrlo neobičan adaptaciju maske. Ličnost osoba se krije iza cijelo lice, a ne samo na prvi pogled. Je zatvarače na obje strane lica i na usnama čine ga vrlo zanimljivo.

12. Šarene maske tetovaža:

Ovaj tetovaža koristi boje iste porodice stvoriti element iznenađenja i misterija. Mnogo značaj se pridaje detaljima; možete promatrati nail art na prstima, kriva za trepavice i dragulja u masku.

13. Bow masku tetovaža:

To je više od moderne adaptaciju masku. Djevojka ima retro kapu na nju, ima đumbir kose i smokey plave oči make up! Postoji višak rumenila, luk i rukavice su ukrašen previše!

14. Tiger masku tetovaža:

Ovo je vrlo zanimljiva adaptacija tetovažu - tigar za masku pokazuje kako su nevinost i čistoća se krije iza maske snage i žestoke prirode.

15. Witty masku tetovaža:

To ga čini na neobičan i duhovit popis maski. A vrlo često još zanemariti koncept, ova maska ​​tetovaža će sigurno učiniti da izgleda posebno.

Dakle djevojke, to su naši picks! Koje su tvoje? Snimiti komentar i javite nam!

Pronaći više fascinantno tetovaža dizajne da izaberete najbolja ideja za vas.

load...