Vijesti

12 slatkih stvari koje se tiču ​​vašeg datuma

12 slatkih stvari koje se tiču ​​vašeg datuma

Grabi na kafu zajedno ili izlazak na večeru je nešto što svi rade na sastanak. Iako je važno da se povežu i razgovaraju, isti stari rutinu mogu dobiti dosadno. Dakle, ako ste u potrazi za dobiti kreativni sa kako provodite vrijeme sa svojim datum i zabavite dok kod toga, možete pokušati nešto duž linije od njih.

1. Piknik

Ako je vrijeme veliki, ništa ne može biti više romantičan nego piknik. To vam omogućuje da se opustite i uživate u suncu, a sve u društvu datum.

2. Uzmite portret

Dobivanje slika učinio za vas i vaš datum je mnogo više osobnog i intimnog od fotografiju. Možete imati uličnih umjetnika i karikaturiste slikam, ili ako ti ostaješ u, možete slikati portrete jedni druge.

load...

3. Karaoke Cheesy Love Songs

Mnogi klubovi imaju karaoke večeri, ali možete imati svoj lični natpevavanju ako imate karaoke mašinu. Čak i ako ne, ima dosta aplikacija koje su dostupne koje možete koristiti. Možeš ga zadržati topla, ili polude sa cheesy pjesama.

4. Cook zajedno obrok

Radije nego izlazak u restoran, možete pokušati priprema obrok zajedno. Ako ni jedan od vas dovoljno pripitomljena, uvijek možete uzeti klase za kuhanje i naučiti novi vještina.

5. Build logorsku vatru

Udobno do datum uz kamin, ili izgraditi logorske vatre van. Provedite večer uz vatru, i razgovarati i smijati dok ne postoji ništa, ali žar ostalo.

load...

6. Take A Dance Class

Tango, salsa, valcer - kada je u pitanju ples za parove, opcije za istraživanje dosta. Plesa dati datum i priliku da isprobaju nešto novo i zabavno.

7. Hit The Zabavni park

Karnevali i zabavni parkovi su zabavno kao klinac, a oni su i dalje zabavno čak i kad odraste. Jašući rollercoaster zajedno, ili osvajanje nagrade u igri za vaš datum - obim imaju velik vrijeme je bezgranična.

8. Watch A Scary Movie

U pozorištu ili na kauču, kretati od uobičajenih romantičnih komedija na nešto strašno. A vi ćete imati savršen izgovor da se mazimo na datum.

9. Igrati Truth Or Dare

Istina ili izazov može biti relikvija iz vašeg gimnazijskih dana, ali to vam može pomoći da imamo toliko zabave i otkriti nove stvari jedni o drugima.

10. Gaze u zvezde

Pa, ovo radi samo ako je noć je oblačno, ali zvijezda gledanja može biti nevjerojatno romantično. Bilo da se drže za ruke ili smisli konstelacije, noćno nebo može raditi svoju magiju u dovođenju vam bliže.

11. Take A Walk On The Beach

Šetnja na plaži može biti kliše, ali je i dalje jedan od najromantičnijih stvari koje možete učiniti na sastanku.

12. Go For A Long Drive

Skučenom prostoru automobila postaje intimni kada ste u društvu onaj koji vam se sviđa. Uz širenje put ispred vas, imate sve vremena za razgovor, pevaju pesme, i igrati glupo auto igre.

Dok ono što radite na vaš datum je važan, ko vas to rade sa daleko više. Talk, komunicira, i ne boj se da se malo blesavo. Datum će te volim zbog toga.

load...