Vijesti

12 različitih oblika tela žena

12 različitih oblika tela žena

Vi ste ono što nositi. A šta nosiš ovisi o vašem obliku tijela, te, zar ne? Postoji nešto što većina nas jednostavno ne znaju.

. Da ima puno nauke iza oblika tijela i obrada. Kada je u pitanju davanje izjave stil, ovo bi mogao biti najvažnija stvar. Ali hej, tu je više od toga.

Pitate se što ja govorim? Samo nastavite sa čitanjem, a vi ćete shvatiti sebe!

1. Straight Body Shape

Znate da imate pravo tip tijela, ako imaju isti mjerenja za sve sekcije tela. Ovaj oblik tijela je popularno poznat kao supermodel tijelo. Ovaj tip je takođe nazivaju pravokutnog ili vladar tijela. Budući da ne postoji dobro definiran struk, tijelo ima tendenciju da izgledaju ravno. Ovdje je ono što treba da nose.

load...
Šta da obučem

Tube vrhova ili haljine će izgledati šarmantan na vas. Ne samo da odgovara obliku vašeg tijela, ali i naglašava vaše mogućnosti. A lijepo i pomodni pojas uz cijev haljinu bi ošamućivač. To će vam pomoći da kreirate da tanak i seksi pješčani sat oblik morate imati željeni za. Treba nositi svijetle boje, isprobajte različite teksture, i rezove. Velike ideje u pravu? Hajde da saznamo ono što treba izbjegavati nošenje.

Šta ne treba obući

Ne nose odjeću koja istaknuti struka. Izbegavajte nošenje krute i bezobličnu odjeću. Zvuči razumno? Pa, ako nemate pravo oblik tijela, onda vjerojatno ste oblik tijela je opisano u sljedećem odjeljku.

2. Kruška Body Shape

Ako imate velike kukove i mala bista, imate oblik kruške tijelo. Ovaj tip tijela je poznat kao trougao oblik. Vaše telo ima vrlo dobro definiran oblik i pokazuje one krive dobro. Imate široke bokove i struka odjeljak može izgledati lijepo ako dress up na pravi način. Dakle, da vam pomoći da se odabrati svoj outfit!

load...
Šta da obučem

Nošenje svijetle i lijepe Scoop vrat i brod-vrat vrhovima. To će učiniti vaš ramena izgledaju šire. Prekrasna narukvice i pribor treba koristiti da se ukaže na izgled. Također, nose Pushup grudnjak ili podstavljene grudnjak kako bi vaš gornji dio tijela i donji dio tijela izgledati uravnoteženo. Ali ne možete nositi sve vrste rezova i obrazaca. Ovdje je ono što treba izbjegavati nošenje.

Šta ne treba obući

Izbegavajte nošenje balon haljine, hlače cigareta, i uske suknje.

Nije tip vaše tijelo? Evo, pogledajte na sljedećem tip tijela.

3. Apple Body Shape

Vi znate da imate oblik jabuke tijelo ako imate veće poprsje nego sekciji kuk, nedefinisan struk, okruglih ramena, manje kuka i tanji noge i ruke. Takođe imaju tendenciju da stavi na težini prvi u sekciji gornji dio tijela od ostalih. Oblik jabuke tijelo ili obrnutog trougla oblik tijela je lijep i može izgledati predivno kad nosite pravu vrstu odjeće. Ovdje je ono što treba da nose.

Šta da obučem

Nositi meke, teksture tkanine, A-line haljine, majice sa kravatom ispod grudi linije, vrhovi koje padaju niže od kosti kuka, na vrhu sa manžeta rukavima, dobro pripijene odjeće, V-vrat, kašičica vrhovima, naboranim majice ili majice u sredini dati više definicija sa svojim srednjem dijelu, flowy haljine od niz bista linije, ogrlice koje dolaze do vaše poprsje, a ne manja ili veća, najbolje haljine, haljine koje imaju tamnije strane i lakši srednjem dijelu skroz dole, dobro definisane ramena blejzeri, ljetna jakne, prsluci, boot-cut traperice, planula dno traperice, traperice s leđa džepovima dati više definicija za kukove, niske struk traperice, definirati struka nošenjem visokih struka kratke hlače, štikle, sandale sa trakama, klinove i cipele s platformom. Mnogo je opcija za vas, samo izbjeći nošenje sljedeće.

Šta ne treba obući

Izbjegavajte odjeću koja su preuske opremljeni, grubo teksturom, bezoblične i kockasta, uske suknje, traperice ili hlače koje imaju minimalne ili nikakve detalje blizu struka za sprečavanje skrećući pažnju na svoj struk. Također izbjeći kornjača ili okrugli vrat, haljine s obim struka, off-ramena, čamac vratove, ular vrata, Jeggings, čizme, mače štikle, ogrlice u vrat, i široke pojaseve.

Spustite se do saznali više oblika tijela i saznajte tvoj!

4. Spoon Body Shape

Ovaj je prilično fascinantno i predivno gledati. Spoon oblik tijela ili oblik kruške tijelo se odlikuje velikim bokovima koji su veći od ostatka tijela. To stvara lijep oblik koji podsjeća na broj 8. Vi imaju tendenciju da dobiju na težini u gornjem dijelu, posebno stomak regiji. Ljubav ručke su svoj najveći problem i imaju tendenciju da se lako dobiju na težini u butine i ruke sekcija, dok noge i podlaktice vrede lepršavo. Evo kako možete napraviti tijelo izgledati savršeno.

Šta da obučem

Odaberite odjeću koja imaju lakši boje u regiji gornjeg dijela tijela, ali tamnija u srednjem i donjem delu tela, bez naramenica, brod vratove, širok vrat, kratke suknje i kratke hlače da pokaže svoj veliki noge, najviše sa ukrasima ili slika koje daju volumen sa svojim poprsje linija, A-line suknje, boot cut traperice ili hlače, srednje visine traperice, podstavljene grudnjake, chunky naušnice i ogrlice, dobro definisane ramena jakne, haljine, i vrhovima, dobro opremljena haljine oko struka, torbe koje dolaze do vaše kuka, peep-toes, stanovi, i baletanke sa šiljastim prstima. Ovi su stvarno super i optimistična opcije, samo pazite da ne nose odjeću dole navedenih.

Šta ne treba obući

Konusni gležnja pantalona ili traperice, majice sa kravatom odmah ispod vaše poprsje linije, bezoblične majice, kratkih rukava s okruglim izrezom vrhovima, haljine koje su previše s ogrlicom ili plise ispod poprsje, širok pruge u blizini vašoj regiji srednje tijelo, uske Shouldered vrhovima, šorc ili suknje koje završavaju odmah ispod kukova, zaobljeni prsti cipele, trakama sandale, i mače štikle.

Cool, sada idemo na najviše zavidnu tip tijela. Pogodio si!

5. Peščanik Body Shape

Blago tebi! Vaš stražnjice i bista linije su vrlo dobro izbalansirana i struka je definisano lijepo. Vaša zadnjica su okrugle prirodno i vaše tijelo je u odnosu širom. Vi ste blago zaobljena ramena koji odgovaraju savršeno sa svojim shapely stražnjice, a noge su u proporciji sa svojim gornji dio tijela. Iako vaš lik je najatraktivniji, možete pogriješiti ako se ne nosi pravo odjeću. Evo šta treba da radite.

Šta da obučem

Naglašavaju struka i nositi odjeću koja pokaže svoj savršeni obline. Nosite široke pojaseve preko košulje ili haljina, wrap-around vrhu i suknje, flowy haljine, suknje, dobro uklapanje vrhova, armatura jakne, majice ili haljine sa turbanom u struku, olovka suknje, ¾ suknje sa bočnim i leđa proreza, Jeggings, čizme , trakama sandale, visoke potpetice, peep prstima, i ogrlice koje padaju do pupka. Iako možete izgledati lijepo i toplo u bilo ruho, treba izbjegavati nošenje sljedeće.

Šta ne treba obući

Kloni se bezobličnu i labave vrhovima i haljine, i kitnjastim ukrasima.

Ako to nije tvoj oblik tijela, ne brinite, mi ćemo vam dati sve trikove da se pojavi kao jedan. Hajde da vidimo da li imate narednih laskavu oblik tijela.

6. Oval Body Shape

Ako imate tijelo koje je ovalnog oblika, vaše poprsje će biti veći od ostatka tijela. Kukovi će biti uzak i stomak će izgledati puna. Žene sa ovim tijelo oblika imaju tendenciju da dobiju na težini u želucu prije nego bilo gdje drugdje. Struka nije dobro definisani i završava što je najširi dio tijela. Zadnjice su ravne i noge su vitke. Budući da vaše noge su najbolje sredstvo, treba najviše mahati ovo. Ovdje je ono što treba da nose.

Šta da obučem

Nosite kvadrat vrat, V-izrez, i U-vrat vrhovima ili košulje. Takođe bi trebalo da nose smota vrhova, suknje i jakne vitkom niz područje sredine tijela, okomito pruge, Peplum vrhovima, tunike vrhova, pojasom haljine i vrhova, širok kragnom jakne, riba-cut ili planula suknje, cargo hlače s džepovima u blizini vašeg kuka, carstvo strukirane haljine ili vrhovima, haljine ili suknje samo iznad koljena da pokaže svoje noge i učiniti da izgledate dobro proporcija, hulahopke, duge i vitke naušnice i ogrlice koje padaju dok ti dekolte. To su neke prilično seksi opcija koje ste tamo dobili. Samo se pobrinite da ne nose odjeću dole navedenih.

Šta ne treba obući

Izbegavajte nošenje sužava traperice ili hlače, kroja vrhova, široke pruge, naborima, plisirane suknje, vrećaste jakne, uske majice, visok vrat, kornjača vrat, jakni, chunky naušnice i ogrlice, okrugli vrhom cipele, teške čizme i stanova.

7. Diamond obliku tijela

Ako imate tijelo u obliku dijamanta, kukove će biti široka i vaše poprsje će biti uske i na usklađivanje sa ramenima. Vaš stomak izgleda puna kao oblika tijela ovalni. Ste skloni dobiju na težini oko stomaka i struka nije dobro definiran. Imate malo veću težinu u gornjem nogama. Ruke su vitki i dobro oblikovana. Donje noge su dobro oblikovani a oni se dogoditi da bude najljepši karakteristika vašeg tela.

Šta da obučem

Ključ za dobro oblači bi stvaranjem divan balans sa svojim poprsje. To će učiniti struk izgledati divno. Također se može tražiti one odjeću koja imaju krive. Možete ići za hlače i suknje koje će učiniti da izgledate vitkije. S obzirom da imate seksi donjem noge, da se potrudi da im pokaže! Nosite pojasom vrhova i haljine, flowy manžeta rukav vrhovi koje teku oko stražnjice, lepršala rukava, tamne traperice ili hlače, off-ramena ili bez naramenica vrhova, A-linije i ravne suknje, boot cut i ravan rez pantalone, dobro strukturiranim ramena jakne i košulje, široke trake, chunky naušnice i ogrlice, srednje visokim potpeticama i klinove.

Šta ne treba obući

Izbjegavajte uske suknje ili sužava hlače i traperice, velike grafike, gizdavi krase vrhovima, vertikalne obrasce i grafike, debele marame koje sjede oko vrata, i teške čizme.

8. Top Peščanik Body Shape

To je sličan obliku sata stakla i izgleda predivno. Ako imate ovaj oblik, hvala nebesima! Jer ste sretni! Struka je najdivnijih dio vašeg tijela. Definitivno bi trebalo da pokušaju da ih naglasi. Ramena će biti male okrugle i stražnjice imaju tendenciju da budu veći od kukove. Vi ćete imati proporcionalan tijelo i dobro oblika noge.

Šta da obučem

Pravi način da se obuče bi noseći odeću i vrhovi koji imaju V-vrat koji su uski. Trebalo bi pokušati nosi tamne boje vrhova. Nekoliko jakne i dobro prilagođene majice će izgledati neverovatno previše. To će vam pomoći da se istakne stražnjice, kao i kukova. Sjećam se da pokuša suknje. Možete igrati sa dužinom previše.

Šta ne treba obući

Izbjegavajte baggy traperice ili jakne, kroja odjeće, kockasti košulje, kruta odjeća, trg vratove, brod vratove, naborima i nabore u blizini vaše poprsje linija, a široka prugaste suknje ili hlače.

9. Skinny Body Shape

Imaš mršavi oblik tijela ukoliko su zdjelice i ramena savršeno poklapa. Imate malu strukturu kostiju i su lagani kao ptica! Ne imaju tendenciju da brzo dobiju na težini, ali imaju tendenciju da izgube težinu uz treptaj oka. Imate vitke ruke i noge. Vaša zadnjica su ravne i imaju definirane vilica. To je savršen kao što možete praktično nositi sve hip odeću i izgledaju bez mane.

Šta da obučem

Dužina konusni gležnja traperice ili hlače, balon suknje, i hlače, vrećaste traperice, šalvare, svjetlo u boji haljine, pojasom vrhovima, tunike i flowy haljine, niske struk traperice, push up i podstavljeni grudnjak, usjeva vrhovima, bat-krilati vrhova, flowy tkanine, visok vrat na vrhu sa lepršala rukavima, duge suknje, uske suknje, balon vrhovima, Peplum vrhovima, platforma štikle, olovka petama, široke trake, široke pruge, butina visoke čizme, kožne jakne, traperice sa džepovima kuka, šljokicama, pojasevi i sleganja, i šarene japanke.

Šta ne treba obući

Skinny vrhova ili kože uske haljine, blok petama, zrnasto plastične narukvice, kroja haljine i vrhova, tamne traperice u boji ili hlače, a veliki cvjetni uzorci.

10. Athletic Body Shape

Atletski organi se smatraju najseksi oblika tijela od strane mnogih. Znate da imate atletski oblik tijela, ako ste dobro zategnuta atraktivan krive. U osnovi imate više mišićavog tela, postoji uska bedra i tele mišiće, ramena su kvalitetno građeni, i imaju širi i izduženi vrat u odnosu na druge žene. Također, ruke su kvalitetno građeni i zategnut, ali ne i mlohav. Seksi kao i ti, evo kako šta nosiš može učiniti da izgledate elegantan, lijep, i možda malo misteriozan.

Šta da obučem

Pa dužina ugradnje koljena haljine i suknje, naglašavaju vaše obline nošenjem pojasevi iznad struka sa haljinama, smota haljine i vrhova, off-ramena vrhovima i haljine, brod vratove, cijevi vrhovima, visok vrat, možete igrati sa dužinama rukava , sportska odjeća, sportska obuća, zdepast cipele, vitke i duge naušnice, ovratnika kosti ogrlice, srednje pete pumpe, i olovka štikle.

Šta ne treba obući

Steer jasno podstavljena ramena vrhova, haljine ili jakne, vrećaste jakne, kockasta košulja, V-izrez, uranjajući U-vrat, rezanci ili špageti trake, ular vrat, trakama sandale, stanovi, i zdepast naušnice.

11. Lollipop Body Shape

Da, to ime me je iznenadilo previše! Ali, da li ste znali da je Angelina Jolie i ima oblik lizalicu tijelo? To sam da vam kažem kako blagoslovena si ti. Lollipop oblik tijela odlikuje puna oko grudi, tanak struk i bokove, noge koje su duge i ramena koje su široke. Žene koje imaju ovaj oblik treba nositi haljine koje donose sve atrakcija ka struka. Da biste saznali više.

Šta da obučem

Nositi haljine i vrhovi koji proširuje kukove i ramena, V-vrat, off-ramena, čamac vratove, wrap zaobilazna, butina visoke proreza, olovka majice, vitka i flowy haljine, pseudo-kožne jakne, Peplum vrhovima, kaputi sa sigurnosnim pojasevima, sužava hlače, visoke potpetice, cipele za hodanje, i klinove.

Šta ne treba obući

Labave i kockasti suknje i vrhovima, duge suknje, zdepast ogrlica, visokog struka pantalone, zvono dna, teška veste, carstvu haljine ili vrhova, bolero jakne, i kornjača vrat.

12. Cornet Body Shape

Oohh jednog vrelog tijela oblikuju ovo! Vaš oblik tijela podsjeća da je Naomi Campbell. Imate široka ramena, male kukova, i vitka noge. Iako nemate dobro definiran struk, gornji deo tela je obiman i treba biti naglašeni da odvuče pažnju od struka. Da biste saznali kako možete to da uradite.

Šta da obučem

Nabore oko vrata, Peplum vrhovima, traperice sa stražnjim džepovima, niske struk traperice, čekovi i pruge u kosim uglom, prednja džepa u suknjama, saten haljine, V-vrat,-line haljine i suknje, rezovi riba, kratke hlače, zdepast cipele i naušnice, vitka ogrlica, duge haljine, visoke struka pantalone, zvono dna, i šljokicama suknje.

Šta ne treba obući

Vrećaste i bezoblične haljine i vrhovima, olovka suknje, sužava farmerke i pantalone, špageti i rezanci trake, ¾ rukavima, horizontalnim prugama preko ramena, vrećastih struk, i podstavljena ramena.

Sada kada znate svoj oblik tijela i najboljih načina da naglasi svoj krive i ivica, idemo uzeti na svijetu. Volim tvoj oblik tijela, jer možete oblačiti impresionirati kao niko ne može!

load...