Vijesti

10 Realistic 3D dizajn tatoa

10 Realistic 3D dizajn tatoa

A trodimenzionalni slika je onaj koji ima širinu, visinu i dubinu. Svijetu u kojem živimo u je trodimenzionalni. To je razlog zašto je 3D tetovaža je najrealniji oblik body art možete dobiti. 3D tetovaže zahtijevaju veliku vještinu i percepcije i ako se uradi vješto, izgledaju sjajno. Evo deset ideja za tetovažu dizajna u 3D-u.

3D Tattoo Designs

1. Tattoo Paw Print:

A tetovaža Paw Print može dati 3D dodira umetanjem pucanje okolina ili dodavanjem dubine aspekt na njega. Šapu ispis može biti bilo koje životinje, čak i mitski one kao Bigfoot.

2. Lice tetovaža:

3D tetovaža slika lica može biti veliki tetovaža da pokriju veliku površinu kao da je ceo nazad. Izraz na licu može biti izabran da stane ličnosti. 3D dodiruje dati tattoo nov i zanimljiv izgled.

load...

3. Novine suza tetovaža:

Tetovaže su oblik body art. Oni imaju za cilj da na jedinstven brand tijelo. 3D tetovaža projektiranje je inovativna i novu tehniku ​​koja čini izgledati tetovaža realan i život slično. Jedan od mogućih 3D tetovaža ideja bi bila da se istetovira suzu kože sa fragmentima novine unutra.

4. Kineski scroll tetovaža:

Kineski pomicanje može se tetovirali i dati 3D izgled dajući mu ljušti iluzija. Svitak može biti ispisano ime ili poruku koja ima osobno značenje. Boje se mogu dodati na tetovažu, iako sive i crne će proizvesti kamen efekt.

5. Kože suza tetovaže:

Koža je zaštitni sloj koji pokriva mišiće i organe unutra. Moglo bi se mišići boje i unutrašnjost nečijeg tijela na svojoj koži. Tetovaža može dati 3D izgled prilaganjem mišića u otvor poštanski poput strukture. Jedan od amazing 3D tetovaža dizajn u pravu!

load...

6. Gušter tetovaža:

A gušter penjanje sve preko leđa će izgledati fantastično, posebno kada je da izgleda kao 3D figuru.

7. Pertle tetovaža:

Nosimo patike da pokrije noge. Zanimljiv 3d tetovaža dizajne bi bilo da se boje vezanog pertle na stopalu. Kada je gotovo u 3D-u, ovo tetovaža će izgledati izuzetno realan.

8. Vidljivo treći tetovažu oku:

Koncept trećeg oka se vrti oko naše moći percepcije. To je nevidljivi oku koji nam omogućava da vidi i oseti stvari koje nisu materijalistički vidljivi. Treće oko nam pomaže da vide straha ili bilo koje druge emocije u datoj situaciji. Ovo je odličan koncept da je istetoviranu na tijelo.

9. Jedno osvjetljavajući stepenište tetovaža:

Jedan osvjetljavajući stepenice tetovaža slučaju može biti da izgleda realno 3D tehnike. Stepeništa može da ima vjerske konotacije kao stepenice do neba.

10. A puzzle tetovaža:

Da li zagonetke prenose duboko značenje za vas ili jednostavno želite da ih riješe, 3D puzzle tetovaža je definitivno divna tetovaža ideja. Mogao bi mastilo jedan komad slagalice ili brojne komade to. Jedna takva zagonetka tetovaža ideja Potpisivanjem jedan slagalica komad koji još nije pao u svoje mjesto.

'Tetovaže za sve "je sve što vam je potrebno da popraviti na najbolji tetovaža ideje možete pronaći.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...