Vijesti

10 najboljih hidratirajućih maski za osjetljivu kožu

10 najboljih hidratirajućih maski za osjetljivu kožu

Mnoge žene ne shvataju, ali njihova koža treba posebnu brigu i pažnju. Da, ja govorim o ženama s osjetljivom kožom!

Bilo da su domaćice ili rade žene, važno je za žene s osjetljivom kožom da ulože svoje vrijeme i novac na proizvode koji brinu o svojoj koži, a sprečava akne, fleke, mitesere i tupost. Najlakši popravku izbjegli ove probleme kože je primjena hidratantnu masku ili jednom dnevno, jednom u svaka tri dana ili čak jednom u nedelju dana po vaše udobnosti i tipu kože.

Top 10 hidratantni Maske za osjetljivu kožu:

Hajde da pogledamo 10 najboljih hidratantne maske koje su idealne za osjetljivu kožu:

1. Casmara Sensitive maska ​​za lice:

Ova maska ​​za lice od Casmara kozmetika sadrži hidratantne svojstva morskih algi ili morske trave. Masku za lice dolazi obogaćena povrća aktivnih principa izvađen iz zobi i ljubičice. Ovaj proizvod se preporučuje onima koji žele da poboljšaju kvalitet i čvrstinu kože. '

load...

Cijena i količina: Košta Rs. 3.700 za 10 kom.

2. Ahava Intenzivna hidratacija Maska:

Ovaj jednostavan za korištenje Ahava proizvod je obogaćen jedinstvenom dodatak pod nazivom "Mrtvo more" bogatim mineralima blato. Zbog toga, ovaj proizvod je omiljena među ženama s osjetljivom kožom. Da biste dobili podatna i hidratizirana koža, ostavite ovu masku za najmanje 15 minuta nakon čega možete oprati ga. Međutim, spava s ova maska ​​je nešto što možete učiniti.

load...

Cijena i količina: Košta Rs. 1.800 za 100ml.

3. Aztec Indian Healing Clay:

Budući da je organski maske, to čine ne fensi sastojaka. To je proizvod bez hemikalija prvenstveno se sastoji od bentonita gline iz Death Valley, Kalifornija. To je bilo sušeno pod suncem za najmanje šest mjeseci. Ovo zaista može biti blagoslov

Cijena i količina: Košta Rs. 500 za 1 lb.

4. Označite Clam Yourself hidratantna maska:

Ovo je idealna maska ​​za zarastanje ultra osjetljive i ispucalu kožu. Bilo da se radi zime ili ljeta, štiti kožu od oštrih hladno vrijeme, kao i vrelinu.

Cijena i količina: Košta Rs. 543 za 100ml.

5. Avene Umirujuća vlage Maska:

Ne samo da je to Avene proizvod pristojno cijeni, ali i idealan je za sve tipove kože. Iako je bez konzervansa i nafte, ovo umirujuće maska ​​malo alergen. Međutim, i dalje nudi efikasan tretman hidratantne da ne iritira kožu ili klompe pore.

Cijena i količina: Košta Rs. 1.795 za 50ml.

6. Clinique Moisture Surge Noćenje maska:

Ovo je savršena hidratantni tretman za one žene koje vole preko noći maske. Ovaj proizvod je najbolje za kožu koja je osjetljiva na formule na bazi ulja. Maska počinje Prikaz rezultata nakon samo tjedan dana od koristi.

Cijena i količina: Košta Rs. 4.959 za 100ml.

7. Fresh Rose maska:

Ako bilo kozmetičke je porastao kao primarni sastojak, onda je pogodan za sve tipove kože. Ovaj određeni proizvod je obogaćen antioksidans bogat zeleni čaj i ima efekat hlađenja na koži nakon nanošenja. Naravno, sve začepljene pore se otvaraju i koža izgleda svježe i blistavo.

Cijena i količina: Košta Rs. 6,084 za 100ml.

8. Kiehl Ultra Facial Noćenje hidratantni Masque:

Ovaj Kiehl je proizvod čini čuda za osjetljivu kožu. Sastoji se od pro-hidratacije glacijalnog proteina i pustinja ekstrakata. Ovaj proizvod daje brze rezultate i čini sjaj kože.

Cijena i količina: Košta Rs. 3.042 za 125ml.

9. Kate Somerville Quench hidratantna maska:

Ovaj proizvod je idealan za osjetljivu kožu. Njegova glavna sastojci su alantoin i pantenol, koji pomažu u poboljšanju zadržavanje vlage. Ova hidratantna maska ​​bez Triklosan, GMO, i sintetičkih mirisa.

Cijena i količina: Rs. 2.713 za 60ml.

10. Kora je hidratantna maska ​​(100 ml):

Ovaj proizvod sadrži Noni ekstrakt, minerala i vitamina koji su važni za vraćanje potrebnu vlažnost kože. To oplemenjuje začepljene pore, uklanja mrtve ćelije kože i potpuno podmlađuje kožu.

Cijena i količina: Košta Rs. 2.800 za 100ml.

Iako su neki od proizvoda nisu lako dostupni na tržištu i na pristojan cijenama, još uvijek možete naručiti online i vidjeti kako se to radi. Ono što je najbitnije je da se zadrži na koži blistav i podmlađena. Čak i ako je gori rupu u džepu, to je samo za dobro vaše kože!

Probajte ove proizvode i ne zaboravite da dijele vaš feedback s nama u komentarima.

load...