Vijesti

10 najboljih dizajna za tetoviranje dojke

10 najboljih dizajna za tetoviranje dojke

Želite tetovažu napravila koja poboljšava svoj seksipil? Tetovaže na grudima postao je bijes među djevojkama ovih dana. Dojke je najbolje mjesto da biste dobili tetovažu napravio za djevojke, jer izgleda jako atraktivna, privlačna i očaravajući. Nedavno mnoge žene postaju grudi tetovaže donesena nakon preživljavanja od raka dojke.

The Best Tattoo na dojke Designs

1. Leptir dojke tetovaža:

Tetovaža s leptiri i drugi produženi dizajna su postali vrlo česta kod djevojčica ovih dana. Butterfly tattoo daju ženstveni izgled i izgledaju vrlo šarmantan, očaravajuća i hipnotički. Dodavanje boje da će ga samo još privlačnijim.

load...

2. Sexy tattoo dojke:

Želim da uradim nešto erotski? Dobiti prekrasan tetovaža je na dekolte. Ove tetovaže izgledaju veoma seksi i šarmantan. Grudi tetovaže imaju sposobnost da vrlo lako privući druge pažnju. A ako je na ličnim područja, te tetovaže izgledaju senzualno.

3. Sweet dojke tetovaža:

Nabavite sladak i sladak tetovaža dojke je da biste poboljšali izgled. A tetovažu na grudi mogu izgledati vrlo trendi i elegantan. Žena koja ne koči riječima društvo može dobiti ove slatka, ženstvena izgleda i šarene tetovaže su na svoje grudi.

load...

4. Dojke svijesti rak tetovaža:

Želim da se širi svijest raka dojke? Nabavite svijest tetovaža raka dojke potpisan. Ne samo da ove tetovaže izgledaju upadljivo, ali će također pomoći u širenju svijesti među ostalima. Različiti dizajni su dostupni i možete odabrati onaj koji vam se sviđa.

5. Flowery dojke tetovaže:

Grudi tetovaže sa različitim cvetnim obrasce izgledaju vrlo šarmantan. Dobivanje cvetne dojke tetovaže napravio je savršen ideja za žene, pogotovo ako je glavni u tetovaža je estetski žalbu.

6. Citat dojke tetovaža:

Citat tetovaža dojke izgleda vrlo šarmantan i privlačan. Možete dobiti bilo koji citat po svom izboru je na vašoj koži. Dobivanje citata koji se odnose na rak dojke ili bilo koje druge atraktivne citati istetoviran na grudima je dobra ideja kao dobro.

7. Funny dojke tetovaže:

Želim da uradimo nešto drugačije? U potrazi za različite tetovaže na mjestima gdje je to izgleda vrlo atraktivno? Nabavite smiješno tetovaža je u blizini vaše grudi. Ove tetovaže izgledaju vrlo različiti, pametan i urnebesno.

8. Red ribbon tetovaža:

Crvena traka određuje raka dojke. Sve više i više žena više postaju te trake tetovirali u blizini svoje grudi za širenje svijesti raka dojke među ljudima širom svijeta. Ove crvene vrpce ne izgleda seksi, ali igraju važnu ulogu u širenju svijesti.

9. Dizajner dojke tetovaža:

Love prekrasan dizajn? Žele da se je istetoviranu na grudi? To je zaista dobra ideja. Ove tetovaže su vrlo oku privlačan i dodajte vrlo senzualni dodir na svoj izgled. Dobiti prekrasan dizajn napravljen i možete čak i dodati boje da bi ga više upečatljiv.

10. Celtic dojke tetovaža:

Želim da se nešto drugačije tetovirane na grudi? Ove čvor rad dizajni su vrlo atraktivna i drugačije. Celtic tetovaže dojke su jako dobra ideja ako tražite za grudi tetovaže koje će ošamutiti! Ljudi su sve ove tetovaže su nakon prolaze operacija dojke nakon raka dojke.

Dakle, što je jedan od ovih dizajna je omiljena? Ostavite nam komentar!

Nađi tisuće tetovaža ideje za žene na tetovaže za sve.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...