Vijesti

10 najboljih aerobika u Chandigarhu

10 najboljih aerobika u Chandigarhu

Da li ste ikada želite postati tanak i fit, ali mrzio one dosadne rutine i naporan treninga? Se ikada pitali da li postoji neki drugi način da se to savršeno tijelo uz dobru dozu zabave previše? Onda aerobik je ono što treba da se gleda!

Chandigarh je jedan od Indije najljepše planiranih gradova. Smješten u Sjevernoj Indiji, mjesto je dom za neke ultra moderne sportske i fitness sadržaje.

Hajde da pogledamo neke od najboljih klase zarez Aerobik u Chandigarh. Pogodi šta? Oni su zaista vrhunski!

1. Leena Mogre Fitness:

Mumbai fitness trener na osnovu Leena Mogre je započela je centar za obuku u Khar, Mumbai, prije nego što je proširen njenog domašaja. Ona je obučila Dixit, John Abraham i mnogih drugih značajnih imena. Ona je vlasnica jedne od najboljih klase aerobik u Chandigarh. Njen trening Fitness kolo je kombinacija aerobika visokog intenziteta i obuka otpornost na cilj gubitak masti, izgradnju mišića i fitness srca i pluća.

load...

Trening krug se sastoji od postavljanja niza vježbi (bilo između 10 - 20 vježbi), uz svaku vježbu koja se sastoji od od 2 - 3 rutine.

Adresa: SCO 62-63, Sektor 8C, Madhya Marg, Chandigarh.

Tel: 0172 507 6490/507 6491

2. Aerobik manija:

Lokalni dječak Vishal Thukral posluje Aerobik Mania od proteklih 17 godina. Nepotrebno je reći, on je izgradio prilično reputaciju za sebe. Vishal je svoj život posvetio fitness trening i aerobik, i on je specijalizirana u koraku i podnih aerobik.

load...

Adresa: Exotica teretana sektor 16, Chandigarh.

Tel: 0172-2620010, 919814015060

3. Engine Room:

Prema vlasnicima, motor soba naglašava potrebu pretvaranja energije u pokretu, proizvodnju i kreativnost. To je stanje-of-the-art objekat sa energičnim ambijent. Osim aerobika, nastava se nude u jazz, savremen, hip-hop, trbušni ples, b-Boying, ulica jazz, Bollywood, i Bhangra.

Adresa: SCO 62-63, Sektor 8 C, Madhya Marg, Chandigarh.

Tel: 099882 24404

4. Gym Kardio Aerobik:

Teretana Kardio Aerobik je još jedan popularan izbor za aerobik entuzijaste i početnike podjednako. Smješten u predivnom sektoru 37, to je popularno mjesto za ljude koji žele da nauče ili četkom svoje aerobne sposobnosti.

Adresa: Sektor 38-C, SCO 90, Sektor 37-C, Chandigarh.

Tel: 098151 03636

5. Body Zone:

Body Zone je premijer fitness klub i spa u Chandigarh. Ona je u pogonu za malo više od deset godina i poznata je po svojim besprijekorno dizajnirane interijere, state-of-the-art opremu, stručne i iskusnih i prijateljski trenera. To je jedan od najvažnijih dobro opskrbljena gimnazija u gradu.

Body Zone nudi aerobik, grupa fitnes, Bhangra, hip-hop, trbušni ples i salsa klase. Spa i jacuzzi objekti su dostupne svim članovima. Nalazi se na tržištu Sassy Sector 9 na Madhya Marg, idealno je fitness klub za većinu grada stanovništvo.

Adresa: SCO 183 - 187, drugi kat, u blizini Grewal Eye Institute, Chandigarh.

Tel: 0172-5077778, 5007441

6. Rockstar Academy of Dance, vd, Aerobik & Yoga:

Rockstar akademije ples, gluma, Aerobik & Yoga je jedan od najboljih instituta za aerobik u Chandigarh. Većina instruktora su koreografi sa sjedištem u Mumbaiju. Akademiji ohrabruje svoje studente da nastupe na pozornici i organizira mega plesnim takmičenjima jednom u svakom tromjesečju.

Forme ples naučila od strane Rockstar akademije uključuju salsa, hip-hop, Bhangra, break dance, indijska, klasični vestern, freestyle Dance Party, zaključavanje i da se pojavljuju, jazz i jive.

Ona također pruža nastavu na Muzika Aerobik, vd i modeliranje.

Adresa: Aksips - 45 sec - 45 / A, Chandigarh.

Tel: 9988864849, 7696064849

Ovo su neki od najboljih aerobnih nastavu u Chandigarh. Nadamo se da čitate ovaj članak ima vi pozivate jedan od brojeva navedenih! Dijele ovaj članak sa svojim prijateljima i obitelji. Da nam kaže šta ti misliš, ostavite komentar ispod!

load...