Vijesti

10 Ikona Marilyn Monroe dizajn tetovaža

10 Ikona Marilyn Monroe dizajn tetovaža

Marilyn Monroe je jedan od najpopularnijih seks simbola stoljeća. Ona će uvijek ostati upamćen kao jedan od najseksi dama u istoriji. Tattoo majstora da joj potpisali na navijače i sljedbenika. Oni prikazuju Marilyn Monroe kao moderne dan djevojka, zavodljiv i seksi dama sa lijepim osmijehom. Ovaj članak daje se u top 10 Marilyn Monroe tetovaža dizajne.

Marilyn Monroe Tattoo Designs:

Ovdje su top 10 Marilyn Monroe Tattoo:

1. Tetovaže stopala su postali popularni u posljednje vrijeme.

Ovo je prekrasna tetovažu Marilyn koji izgleda šarmantan. Njene lepe oči, obrve i usne su spremni da svijetu na vatru. Ovo je mali, suptilan i jednostavan, ali vrlo atraktivna. Ova lijepa tetovaža je stvoren pomoću bogatog nijansu crne boje. Kultni beauty spot na njenom licu dodaje šarm ovom tetovažu. Možete dobiti ovaj tetovaža potpisan na vaše tijelo od najbliže tetoviranje.

load...

2. Ova modernizovani tetovažu Marilyn s njom teče haljinu i poza je super privlačna. Te oči, klasični punačka usne, ljepota mjesto na njenom licu iskoristi njen prirodnih dobara. Ova atraktivna Marilyn Monroe tetovaža je, naravno, po uzoru na prekrasna diva. Dobiti ove atraktivne tetovaža replicirati na koži iskusan tattoo umjetnika zaraditi komplimente vaših prijatelja i kolega.

3. Ovaj tetovažu Marilyn se vrši u mraku tinte koje prikazuju umjetnički diva da je ona. Ovaj se kreira pomoću hrabro nijansu crne zgrabiti pažnju i komplimente. Nijansiranje dodaje više glamur tetovažu.

load...

4. Ova tetovaža prikazuje Marilyn prikazuje off joj Wilder stranu. Zube i prst dodati element od interesa za tetovažu. Ova tetovaža se ističe kako se koristi boje crvene i crne. Obrasci ruža se koriste za uljepšati ovaj komad umjetnosti.

5. Biser šal između zuba i usne čini ovaj tetovaža izgledati flertovao. Ovaj veliki umjetnički predstavljanje Marilyn Monroe možete dobiti puno komplimenata od prijatelja i kolega.

6. Moderne umjetnosti verzija tetovaža pokazuje joj ljuljajući je klasični stil. Midnight crno mastilo se koristi za detaljima. Ovo prikazuje glamur, ruže, a ipak tuga Marilyn Monroe. Ova tetovaža osigurava maksimalan učinak na ljubitelje Marilyn Monroe. Ovo tetovaža uradio dobar umjetnik, ako ste pravi ljubitelj ovog diva.

7. Ovaj Marilyn Monroe tetovaža je klasični pogled na nju šarmantan izgled. Dobiti ovaj tetovaža replicirati na leđa i mahati ga sa Backless haljinu. Osmeh Marilyn Monroe i frizura definitivno plus tačke ovog tetovaža.

8. Te klasične očiju i usana napraviti trag ovdje. Vrhunaca sa crvenim i crnim izgledaju odlično zajedno. Crvena tinta na raskošni usne i haljinu čini da izgleda više zavodljiv i seksi.

9. Ova tetovaža Marilyn nosi lijepu teče haljina je privlačan. Kosu i usne su naglašena plava i crvenom tintom respektivno.

10. Ovo je jedan od najboljih Marilyn Monroe tetovaže. Ona ima poruku potpisao da je rekao: "Ako sam primetio sva pravila. Nikad ne bih nigdje ". Ovo je moj omiljeni, jer naglašava njen klasičan izgled i večnog ljepote.

Nadam se da ćete naći ovaj članak zanimljiv. Molimo vas da podijelite svoje komentare ako ih ima.

Da li obožavaju Marilyn? Uzmite idol potpisao će vas inspirisati za život. Get 'tetovaže za sve "da više ideja i popraviti na ono što je najbolje za vas.

load...