Vijesti

10 Dizajn stila starih majki

10 Dizajn stila starih majki

Volite li tetovaže i drevne umjetnosti?

A šta se dešava kada spoje zajedno? Ti super super tetovaža koje će vas vratiti prije stoljeća, to je ono!

Maja tetovaže su jedan od načina da se ponovo da davna prošlost upisan na vašoj koži. Ponekad zato što će biti u strahopoštovanje i drugi put, jer ćete čuti taj glas u glavi kaže: "Zašto za ljubav Bože, zašto ?? !!!" U svakom slučaju, nema sumnje da su ovi Maja tetovaže su neverovatno prezentacija kreativnosti i izrade.

load...

Pogledajte ove top deset Maja tetovaže, koji su u redu primjeri uticaja Maja umetnosti u savremenom tetovaže.

Top Ten Maja Tattoo Designs:

1. Maja Kalendar Tattoo:

U posljednje vrijeme je majanskog kalendara je postao ozloglašen zbog pokušaja raznih tzv stručnjaci predviđaju kraj svijeta. Međutim, ovaj majanskog kalendara tetovaža je vrijedan cijeneći samo za svoje umjetničke vrijednosti. Ovaj zamršeni dio tetovaža umjetnička djela sigurno će trebati vremena i mnogo truda u stručni tattoo umetnik sa opus to je impresivno.

load...

2. Legends of the Hidden Temple Tattoo:

Ovaj komad tetovaža umjetnosti je jasno inspiriran Legends of the Hidden Temple, koja je kviz za djecu inspiriran legendama Maja i folklora. Osim referenca na dječjem šou, očigledno postoji ništa djetinjasto o ovom komad umjetnosti koja se izdvaja po svojoj složenosti i kvalitete.

3. Maja Lubanja Tattoo:

Lubanja tetovaže su dugo imali mjesto ponosa u tattoo umjetnosti i ove lubanje tetovaža sa obrađenom Maja pokrivala za glavu je impresivan primjer. Zapišite u fini detalji koristi da naglasi ovu kitnjastim lubanje tetovaža. Perje, perlice i druge ukrase, ovo Maja lubanje tetovaža ima sve.

4. Majanski Simbol Tattoo:

Ovo je tetovažu Hunab Ku, Maja simbol za mir, jedinstvo, ravnotežu, cjelovitosti i svemira. Slično kao simbol indijske Om, simbol Hunab Ku je bila inspiracija za drevne odavno nestala civilizacije Maja koja se i danas koristi u tetovaža umjetnosti.

5. Maja Sun Tattoo:

Maja simboli su sve o podebljano crno geometrijske obrasce i ovo tetovaža efikasno koristi da u svoju korist. Ova tetovaža prikazuje simbol Maja Sunca, koja je od velikog vrijednosti. Kao što nije tajna da Maje su sunce vjernika, što je činjenica koja se vidi i danas u kulturama i religijama širom svijeta.

6. Maja Ouroboruos Tattoo:

Simbol Maja Ouroboruos jeste zmija ili zmaj jede svoj rep. Ova tetovaža simbolizira regeneraciju, preporod ili proces stalno se ponovno da se prilagode novoj sredini i situacijama. Ova tetovaža bi trebalo da imaju veliki inspirativna vrijednost za one koji vjeruju u potrebu stalnog slike i mentalne novu šminku da ispune svoje ciljeve i ambicije u životu.

7. Maja Earth Simbol:

Ova tetovaža jednostavno prikazuje Maja Zemlji simbol koji je sinonim s prirodom i rast. Neka ovo tetovaža hrabar, crna i jednostavno. Dok se to ponoviti na kožu iskusan tattoo umjetnik ipak ste slobodni eksperimentirati s plasmanom. Ovaj jednostavan komad umjetnosti bi izgledalo dobro na gležnjeve i zglobove.

8. Maja Jaguar Tattoo:

Maja Jaguar prikaz je simbol među odnosa između čovjeka i zemlje, podzemlja, život i plodnost. Dakle, ako ste u potrazi za Maja tetovažu sa simboličkog značaja, onda je ovo Maja jaguar prikaz je apt izbor za vas.

9. Maja Nadlaktica Tattoo:

Ova tetovaža inspiriran Mayan hram umjetnosti izdvaja za svoje zamršene detalje i fino nijansiranje rad koji daje fotografski kvalitet slike iz ruševina zapuštenoj Maja Temple. Izgleda da ovaj fini komad umjetnosti bi mi iskusni stručnjak tetovaža treba ponoviti kao što je prikazano ovdje.

10. Maja Serpent Tattoo:

Zmija je simbol agilnosti, misterije, potenciju i preporod u većini kultura i iste vrijednosti primjenjuju u Maja simboliku. Ovo Maja zmija tetovaža izdvaja za efikasno korištenje svijetle boje i njegovog značaja za Maja temu.

Tako odabrati bilo koji od ovih prvih deset Maja tetovaže dizajne koji su sigurni da se osjećate ponosnim, jer spada u drevne kulture. Molimo vas da ne zaboravite da padne u svoje komentare ispod. Moderan stil, ostani prekrasna!

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...