Vijesti

10 Atraktivne cipele za tetoviranje

10 Atraktivne cipele za tetoviranje

"Cigani" je opći termin koji se koristi za opisivanje grupe ljudi koji vode nomadski način života bez definitivnog korijene u jednoj lokaciji. Iako neuobičajeno, ciganski način života se praktikuje širom svijeta od Azije do Latinske Amerike. Njihovo stalno Wanderlust, afinitet za avanturu i duboko ukorijenjena vjerovanja u okultne i magične omogućili su cigani da imaju ogroman utjecaj na sve oblike umjetnosti, uključujući tetovaža umjetnosti. Ove prvih deset gypsy tetovaže su dužni da vas inspirisati sa smislom za avanturu, Wanderlust, a možda čak i obnoviti veru u svemu čarobno.

Top Ten Gypsy Tattoo Designs:

1. Gypsy Girl Tattoo sa Romantični Citat:

Ovo tetovaža je pobuna boja s očitom naglaskom na čak i najsitnijih detalja. Poruku koja dolazi zajedno sa ovom čudesnom umjetničko djelo je jasno protiv osrednje ljubavi. Za one koji žele da imaju ovo ponoviti na vašoj koži, pamtim samo iskusan umjetnik mogao ovo.

2. Gypsy Girl with Owl Tattoo:

Koncept ovog tetovaža je ciganskih djevojka sa sova je primjer onoga što može replicirati sa ili bez boje. Za Cigani, sova je povezan sa magijom i je simbol ženskog, Mesec i noć.

load...

3. Gypsy Lubanja Tattoo:

Lubanja tetovaže su za dugo bio popularan među body art entuzijasta. Ovo gypsy tetovaža je savršen primjer kitnjastim lobanje tetovaže koje su sječena u ciganski body art. Macabre i divno u isto vrijeme, to tetovaža ima veliki estetski žalbu.

4. Dan mrtvih Gypsy Tattoo:

Dan mrtvih je ciganka festival, slično Dan katoličke All Souls '. Zbog svog značaja u ciganske kulture, Dan mrtvih ima za dugo, bio inspiracija u ciganski tetovaža umjetnosti. Ovo gypsy tetovaža je savršen primjer macabre ciganske umjetnosti, po uzoru na Dan mrtvih godišnje ciganske proslave.

5. Gypsy Butterfly Tattoo:

Putovanje leptira od gusjenica do prekrasne višebojnim krilati stvorenje ima puno značenje u ciganski umjetnosti. Ovo gypsy tetovaža je simbol okupljanja znanja koje na kraju dovodi do transformacije Nevjerovatan.

load...

6. Gypsy Girl with Deer Kacige Tattoo:

Ovaj sjajan komad umjetnička djela opisuje Ciganku sa obrađenom jelena pokrivala za glavu. Za gypsy, jelen simbolizira miran i nježan ljubav prema prirodi. Cigani su naturistima. Dakle, to je samo prirodno da se jelena, koja je među najmirnije stvorenja prirode, treba naći svoje mjesto u ciganski umjetnosti.

7. Gypsy Girl with Wolf Kacige Tattoo:

Ova tetovaža ističe svojim sjajan prikaz Ciganin djevojka sa vuka pokrivala za glavu. Vuka u gypsy krugovima, simbolizira inteligencije i genijalnosti osim lojalnosti i starateljstva. Zbog svoje simbolički značaj i činjenicu da su mnogi Cigani su priroda vjernika, vuk pronalazi veliku važnost u ciganski umjetnosti.

8. Gypsy Fortune Teller Tattoo:

Cigani su poznati po svoje znanje o okultnim i imaju reputaciju da su efikasne gatare. Ovaj ciganski tetovažu prorok je očigledno simboličan ciganske baštine proricanje sudbine i magije od davnina.

9. Raven Tattoo Gypsy:

Gavran je simbol zaštite, magije i mudrosti među cigani i to tetovaža je jasno inspiriran to. Zapišite kako se crni gavran teren savršeno je u suprotnosti sa oblacima Scarlet crvena u pozadini.

10. Sažetak Gypsy Majka i dijete Tattoo:

Ovo gypsy tetovaža je apstraktna reprezentacija majke doje svoju bebu. Ovo bi mogao biti efikasan prikaz vaše ljubavi za svoje dijete. Imam ovaj tetovaža replicirati kao što je prikazano ovdje, za maksimalni učinak.

Nadam se da vam se sviđa ovaj dizajn tetovaža. Mi ćemo se vratiti s više!

Istražiti svoju ideju i saznajte dovoljno tetovaža dizajne da ga oblikuje dobro.

load...