Stil kose

Vi ćete LOB WOB - klasične nove stilove frizura u gradu

Vi ćete LOB WOB - klasične nove stilove frizura u gradu

Iznenađujuće, ovaj frizuru se širi kao vatra u šljokicama gradu, i Hollywood i Bollywood, i izgleda kao da je ovdje da ostane. Da vam predstavim 2015 najviše zadivljujući makeover, valovitom bob.

Neverovatno je da vidimo naše prilično srebrni ekran devojaka izbijanja uobičajenih i rasterećenja svojim dugim sočne brave za šik, odvažan stil. Bilo da je to elegantan Emma Stone, ili quirky Katy Perry, drskim Sonakshi Sinha, ili graciozne Frieda Pinto, svi su revnosni o bob, a evo i zašto čak ste mogli probati s velikom lakoćom.

Ona radi sa svim teksturama kose:

Bilo da imate prirodne valove, ravno niti, ili čak kovrčava brave, malo stajling će pojačati taj pogled. Veliki frizura i nekoliko proizvoda će transformisati frizuru magično.

load...

To ne treba puno Styling:

Ovaj izgled je trebalo da izgleda neuredno. To je krevet glava vrstu stila, tako da definitivno ne treba da provode sate sa svojim željeza. Samo kroćenje valova će učiniti trik, a vi ćete biti dobro ide.

U njoj se čuva Your Hair Healthy:

Kada se smanjuje iznos stajling, tu je automatski manje lom i manje štete. Plus, kratka kosa također znači da nema ispucale vrhove. Dakle, ti si otišao sa kosom koja je zdrava i izgleda skakanje.

Raste Out Lijepo:

Za razliku od drugih trend frizure u prošlosti, kao što su asimetrični bob i Pixie, valovitom bob je prilično jednostavna frizura. Stoga, nikada nećete morati nositi s nezgodnom rastu-out fazu. Vi ćete izgledati baš kao trendi čak i dok se to raste iz. A vi ćete biti drago da zna da kako raste iz, to će izgledati kao drugi po Trending frizuru, LOB (dugi bob).

load...

Govoreći o Lob...

LOB je duži verzija wob, i izgleda baš kao cool. To bi odgovaralo ovalnog lica najviše. Ali, to je i frizuru koja skida višak kilograma od svoje lice. Najbolji način da se nose LOB je kako slijedi:

 1. Neka bude labav i prirodno, tako da teče i lukovi oko lijepo.
 2. Moglo bi se zadržati poker ravno za formalno dos ili noći auta. (Daje vam svečan izgled)
 3. Dužina je savršen za bilo vezati ga ili ostavi labave. Stoga, svakako imaju više mogućnosti frizuru sa ovim.

Bob je vrlo svestran šišanje, a ako se pitate kako ste mogli oblikujete kratku kosu drugačije svaki put, ne brinite, jer postoji mnoštvo stilova koje možete izabrati. Komad-y Wave, retro šik, Karat Waves, jedva Postoji Waves, na pola-pola, The Twisted Tendrils, i još mnogo toga. A evo izrade dva jednostavna i lako stilova možete savladati vrlo brzo:

1. Lovely Lob:

Ovaj stil daje Long Bob lijepim prirodnim valovima.

The Styling:

 1. Grijati figaro na srednjim ili visokim temperaturama.
 2. Nanesite malo penu za kosu.
 3. Rastavi kosu na stranu. To možete uraditi sa lakoćom pomoću unutrašnjeg ugla ili usred jednog oka kao vodič za kreiranje rastanak.
 4. Feniranje podizanjem sajma iz korena prstima.
 5. Sada uzmite sekcije kosu, tako da su veći od prečnika vašeg figaro, i uviti daleko i prema vama suočiti alternatingly.
 6. Završiti sa sprejom.

Ova frizura je svestran i da će odgovarati bilo koji oblik lica.

2. The Deep Wave:

Ovo je još uniformi teksturu koja koristi duboko talasi dati više polirani izgled.

The Styling:

 1. Nanesite malo za volumen mousse širom kosu.
 2. Blow dobro osušite kosu.
 3. Odvojiti svoju kosu u tri horizontalne sekcije, i pričvrstite vrhu dva dijela sa snimke.
 4. Sada promašiti čitav odjeljak zajedno da joj da lijepo duboko talas.
 5. Stil sredini, a gornji deo na isti način.
 6. Završiti sa sprejom.

Opet, to frizura je svestran i da će odgovarati bilo koji oblik lica.

To je put na čelu u salon i nosio trendy stil 2017. Prije nego što izlazi iz modi!

load...