Stil kose

Tutorial: iznutra fishtail pletenica

Tutorial: iznutra fishtail pletenica

Fishtail pletenice su u modi za kao što su ikada sada! A ovo je za vrlo dobar razlog previše. Možete ih učiniti dva-niti pletenica stil casual ili neuredan za vrtne zabave, ići na beachy izgled ili čak pretvoriti ga u up-Do za ljeto vjenčanja. To je svestran i svi mi volimo svestran frizura zar ne? Ali ti misliš da izgleda previše teško svladati? Ne sve. A jednom kada savladate ove pletenice, možda ćete biti oduševljeni kako je lako da ih stvoriti.

Pročitajte ispod za naš vodič u stvaranju savršeno Fishtail pletenice, svaki put.

Korak po korak Vodič:

Korak 1:

Prvo pripremimo kosu s lopaticama četkom i Bamboo Smooth Anti-Vlažnost Hair Spray dobiti svilenkasto glatka, ropey izgled.

load...

Korak 2:

Usmereno duvaju beba kosu s lica i, ako je potrebno prskati ga sa Climate Control, sitnog i Flyaway Fighter Ukroćena Spray.

Korak 3:

Sada, uzeti mali dio vaše strane kosu i podijeliti to u dva niza (ne tri, kao klasičan pletenicu). Mi ćemo se odnose na ove kao vrhunski Strand i dna nit.

Korak 4:

Od vanjskog ruba dna Strand, uzeti mali dio i od ispod dna nit dodati do vrha Strand.

Korak 5:

Sa vanjske strane vrha Strand, uzeti mali dio i odozdo, dodajte ga na dno Strand.

Korak 6:

Ponavljaju ovaj korak dok nemamo kosu od originala u poglavlju ga dalje.

Korak 7:

Da nastavi sa pletivom, sada moramo da nastavimo sa francuskim pletenicu. To je gotovo ista ponovo, kao da se od Fishtail pletenicu.

Uzmite pramen od vanjskog ruba dna Strand, pređe odozdo do vrha Strand. Uz to, također trebate uzeti smack potezu od labave kosu i dodati ga do vrha Strand.

Korak 8:

Sada sa vrha Strand, vanjski rub, uzeti mali dio kose preći na dno Strand. Da bi se to dodali još jedan mali pramen kose iz regiona dna Strand.

Ponavljaju sve dok pletenice dijagonalno prelaze s jednog kraja na drugi površinu glave.

Korak 9:

Kada je završeno sa francuskim pletenicu obrazac, potrebno je nastaviti isti postupak (Fishtail pletenica) bez dodavanja dodatnog dijelove vaše kose na njega.

load...

Tako da mali dio od vanjskog područja donjem dijelu i dodajte je u gornjem delu. Onda uzmi mali dio od vanjskog područja vrhu sekcije i dodati ga u donjem dijelu.

Ponovite ovaj dok ne dobijete na vrhu vaše kose i pričvrstite ga sa elastičnom.

Korak 10:

Kada je završeno, prskati svoj pletenice sa lak za kosu. Preporučujemo, Kerastase Double Force.

Ako želite da mu daju neuredan izgled, onda samo napred i povucite na pletenice malo da opustim, ali inače možete ga ostaviti kao što je to. Također, to je sasvim u redu ako ima neravnina ili čvor, samo neka bude.

To možete učiniti nekoliko različitih frizura kao što su podignute frizure ili čak zamotati ga u gornji čvor.

Dozvolite da vam pokrene na gore tutorial sa video ispod!

A ako želite da se ove pletenice u elegantan gore do... Evo nekoliko opcija.

Dakle, kako cool su ovi iznutra Fishtail pletenicu? Stil može potrajati dosta vremena da se stvori, ali kada je usavršio je vrlo lako napraviti i pored toga, pletenice su definitivno vrijedi pokušati. Da javite nam svoje mišljenje u komentarima ispod teksta!

Izvor slika: 1

load...