Stil kose

Top Knot tutorijal sa detaljnim koracima i slikama

Top Knot tutorijal sa detaljnim koracima i slikama

Sa strankom i vjenčanja sezone na u punom jeku, postoji toliko dressing up veze. Dok ste možda finalizirao haljinu i šminku želite nositi, postoji mnogo konfuzije kada je u pitanju odlučivanje kosu izgled koji želite sportu.

Jedna od najpopularnijih frizura posljednje vrijeme nosio većina međunarodnih i Trach u jednom trenutku ili drugi je vrhunski čvor. Jedna od najboljih stvari u vezi ove frizure je da je super jednostavno napraviti. Ne samo to, to je također vrlo lako upravljati ovom frizuru i pomaže vam držati kosu sa lica sa stilom.

Dakle, ako ne znate kako stvoriti vrhunski čvor frizuru za sebe, ovaj tutorijal je samo za vas. Vrhu čvor je u osnovi vrlo visoku punđu. Ona ima niz varijanti. Ova frizura se nosi na vrlo elegantan način, balerine i može se nosio na neuredan način za jednostavnu dan. To je vrlo lako i brzo napraviti, a izgleda prilično seksi previše. Vrhu čvor može biti u što manje u 5. - 7. Minuta. Preporučuje se da probam ovo frizuru na drugi ili treći dan od pranja kose kao kose je lakše upravljati do tada.

load...

Koraci za Kreiraj Top Knot:

1. Prije nego što počnete sa koracima, pobrinite se da očetkajte kosu za uklanjanje svih čvorova i zapetljavanje.

2. Nakon što ste brušenog kosu, češalj natrag sve dlake kao što je prikazano u Pic 1. To će vam pomoći da se vrlo visok konjski rep.

3. Sada napraviti konjski rep kao visok kao moguće i osigurajte ga sa kosom kravatu. (Pic 2)

4. Zatim, dodati malo zvuka na vrhu čvor lepinja, uzeti širok kose kravatu i stavite ga oko. To je uvijek najbolje odabrati kose kravatu koja je najbliža boji vaše kose. Isto tako, ako imate dugu kosu, to možete lako izbjeći ovaj korak. (Pic 3)

load...

5. Sada početi omatanje vaše kose oko kose kravatu (gumica) kao što je prikazano na sl. 4.

6. Kao što idu oko njega, držati na osiguranju kosu Bobby igle kao što je prikazano u pic 5.

7. Kosa mora biti siguran na svim stranama na takav način da je lastiš nije vidljiv na svim, kao što je prikazano u Slika 6 i 7.

8. Vrhu čvor je potpuna i izgleda pomalo ovako:

Iako ovaj izgled se mogu kreirati u nekoliko minuta i vrlo je lako uraditi, možete imati malo poteškoća u početku, pogotovo ako imate svilenkastu kosu koja ima tendenciju da se izvuče. Praksi je nekoliko puta prije nego li ga nositi na zabavu. Jednom kad savladate toga, moći ćete tkati ovo.

Nadam se da vam se sviđa ovaj tutorijal. Molimo vas da postavite komentare dole. Zabavi se!

Preporučena Članci:

  • Bun Hairstyle Tutorial - Sa detaljne korake i slike
  • Kako napraviti Donut Bun - Pictorial
  • Lisnato Hairstyle DIY - Korak po korak Tutorial
  • 50 Najpopularniji frizura Video Tutorials Ever

load...