Stil kose

Top 13 trendy frizura za decu

Top 13 trendy frizura za decu

Slatka i pametna frizure za školu idu djevojke su novi trend ovih dana. Ako je vaša kćerka treba da pohađaju funkciju školu ili ako želite da se s njom sport trendi frizuru svaki dan u školi, onda to može biti stvarno zabavno i prilično jer postoje različite frizure koje možete pokušati.

Sve što treba imati na umu je da, budući da je u školu ne možete ići u more sa stilom.

Ovdje smo izabrali vrhu trinaest škole će djevojke dugo frizura koja se može nositi na redovno ili povremeno ako mislite da odgovara škole pristojnost vaše kćeri. Pogledaj.

load...

1. Pretty Pinned kose:

Isprobajte ovaj prilično strani rastali zakačene izgled kose za kćer i vidjeti bljesak sreće na njenom licu. Koristiti neke male sitne isječci viri kosu čvrsto. Čist je segmentiranje od rastanka kose, to bolje za ovu frizuru.

2. Knot Po čvor Hairstyle:

Ako želite čistu još moderan frizuru za vaše dijete, a zatim pokušajte ovaj.

3. Pletena Side Parted Hairstyle:

Isprobajte ovu frizuru. Da li tanku pletenicu i koriste neke cvjetne snimke na vrhu vezati kosu u male sekcije. Ostavite ostatak ravna kosa i dugo.

load...

4. Side Parted Long slojeva:

Slojeva i strane rastanak može izgledati dobro na bilo koji djevojka bilo koje dobi. Možete vezati kosu na leđa ako dugo labav kosa nije dozvoljeno u školi.

5. Little Girl cvjetni Chignon:

Ovo twisted cvjetni punđa je lijepa stvar ako želite moderan i elegantan frizuru za vaše dijete. Sve što je potrebno je mali isječak za redovne dana, a možete koristiti cvjetni moderan klip ako to rade za funkciju.

6. Pletenicama Pony Tail:

To je vrlo lako napraviti frizuru. Da li je sredinom podigao rep ostavlja pramen kose s jedne strane i vezati ga. Uz izostavljeni dio, napraviti dužine pola pletenicu, a zatim vezati gumicom. Koristite ne-pleteni dio da ide oko konjski rep u tie-up način.

7. Triple Braid i Long Pony Hairstyle:

Je lako uraditi i sport frizuru s trostrukim pletenicama sklopio neku čine vrhunski vezan ponija.

8. Slatka Pletena frizura:

Lako učiniti frizuru, što se može učiniti s malo vremena u ruci.

9. Top francuski pletenicama Pony Tail:

An amazing frizura, koja je tako potpuno jedinstven.

10. A dugo pony:

Priča o dugo poni uklapa dobro s školsku uniformu. Ovaj put, dati krajevima neke velike lokne i vidjeti razliku. Ovdje je tutorial sa malo tople dizajna za školu frizerske!

11: Half Up Easy frizura za djecu

To je savršen izbor za casual frizure za djecu, ako želite zadržati kosu vaše kćeri dole. Sve što trebate učiniti je da se centimetar kose sa svake strane glave i učvrstite ga na leđa koristeći kose kravatu ili igle za kosu. Dotjerati ovaj jednostavan frizuru, sve što je potrebno su kovrče. Pregib donji dio kose pomoću figaro ili po mogućnosti valjci. Ovaj stil ne samo da izgleda uredno i formalno, ali i pomaže u održavanju svoju djecu kosu dalje od lica što čini cijeli izgled sve više uredan.

12. Pletenice:

Ovo je klasičan formalni devojčice svečane frizure i pogodan je za bilo koje dobi i svaku priliku. Postoji mnogo različitih vrsta pletenice koje možete izabrati u zavisnosti od dužine kose vaše kćeri. Ova frizura je vrlo praktičan i lako kao što ne treba previše vremena da se stvori pletenicu; čak i jednostavan pletenica izgleda prilično i drži na duži vremenski period. Također, pletenicu je savršen za dan kada ste imali prilike da prisustvuju, ali nemaju vremena za pranje kose tvoje dijete kao pletenicu je lakše učiniti i drži bolje na kosi koja nije oprana za dan ili dva.

Možete ga jednostavno accessorize s trakama ili fensi kosu veza. Bilo da je jednostavan tri sekcije ili izazovan francuski pletenica, ova frizura je nešto što možete rijetko pogriješiti s.

Budući da postoji toliko mnogo različitih tipova pletenice možete učiniti, mi vam dati nekoliko opcija ovdje.

13. Djelomičan Up frizura za kovrčavu kosu

Ova frizura je savršena ako je vaša kćerka je blagoslovio s prirodnim kovrče. Iako ovo izgleda najbolje s dugom kosom se može modifikovati tako da rade sa srednjim ili ramena kose. Da bi se postigao ovaj frizuru, morate pomesti kosu od vrha i sa vrha oba uha i da ih oko lobanje do krune glave. Tri sekcije treba da ispuni u centru krune području gdje su osigurani u jednostavan Twisted čvor. Kosa ispod ovih gornje sekcije je prepušteno pasti labavo i spojiti s kosom u leđa i potiljak. Zbog prisustva kovrče, ovo frizuru daje iluziju vrlo fensi konjski rep.

Još jedan video tutorial za vas.

14. Formalni frizura za Young Boys

Mladići nemaju previše opcija za promjenu svoju kosu za svečane prilike. Ako vaš dečko obično nosi svoju kosu u bodljikavim stil, možete ići za glatko, više od sjajnog efekta noseći ih.

Blagi otvorenim frizuru sa rastanak s jedne strane i jednaku dužinu kose je također poznat kao klasični školarac frizuru. Kosa je češljana na jednoj strani u ovom izgleda sjajno na posebne i svečane prilike. Još jedna varijacija ove frizure se može postići ako dječak ima frizuru u kojoj je kosa ošišana blizak sa samo prstohvat više dužina na vrhu nego na strane. Kosa na vrhu je češljani dijagonalno preko glave formirajući dinamičan resama i dajući mu suptilnu, elegantan izgled.

Kada se radi o svečane frizure za djecu, važno je kako bi bili sigurni da je formalni frizura nije previše divlji, ali u isto vrijeme pomaže poboljšati izgled vaše dijete, a ne što mu / joj izgledaju blag. Postoji mnogo opcija kada je u pitanju slatko i trendi svečane frizure za djecu, ali treba biti oprezan i pobrinite se da na kraju dana dijete treba izgledati vlastitu starost.

load...