Stil kose

Top 10 stilista u Puni

Top 10 stilista u Puni

Budimo pravi trenutak - ne postoji ništa na ovom svijetu da žena žešće štite od njene kose. Verovatno provesti dobi razmišljaju da li žele da to smanji. A kada se donese odluka, koje provedete još jedan ludi količinu vremena u potrazi za savršen salon i stilista da vam frizura iz snova. Pa, znamo kako zamorno to može biti izmamiti internetu i pitati sve što znate za komentare od svojih omiljenih stilista. Dakle, mi smo tu da vam pomognemo preskočite korak! Sastavio ispod je popis od 10 najboljih frizerskih salona u Pune za vas da pregledate u dokolici. I sigurni smo da ćete naći svoj savršeno uklapaju ovdje.

Frizerski saloni u Pune - 10 najboljih 

1. Mink Po Shailesh Mistry

Ako si neko ko je u estetiku mjesto koliko i usluga koje nude, Mink je savršen salon za vas. Mink je prilično mali salon ušuškan u Koregaon Park osnovao Shailesh Mistry, veoma iskusna frizerka. Osim preporučuje veliki frizure i stilove pohvalim vaše lice i kosu tipa, stilisti i ovdje nude stručne konsultacije o najboljim proizvodima za korištenje i rutinu za njegu kose koje slijede.

Adresa: red do mora B - 13, Chashme Shahi društvo, Opposite Joggers Park, Lane 6, Koregaon Park, Pune Kontakt: 918055147244

2. Marija je frizerski i kozmetički salon

Tako da vjerujem kosu zaslužuje samo najbolje, ha? Onda Marijine Salon je pravo mjesto za vas biti. Maria, Suzanne, a ruffina - glavni frizeri ovdje - su obučeni u Premier institutima kao što su Toni & Guy (Singapur) i Vidal Sassoon (UK) da vam pružimo vrhunske kvalitete oblikovanje kose usluga. Maria je posebno poznat po svojim odličnim blowdrys, objekti kose, i tople masaže glave ulja.

load...

Adresa: red do mora 6, Kingsport Homes, Pored Chang restoran, Dutta Mandir Chowk, Viman Nagar, Pune. Kontakt: +918055612129, +919503902222

3. Toni & Guy

Od otvaranja njihov prvi outlet u Londonu 1963. Godine, do sada ima više od 440 salona diljem svijeta, Toni & Guy je zaista došao dug put. S obzirom na franšizu je sponzor za London Fashion Weeka, budite sigurni da su frizeri ovdje su visoko kvalificiranih i obučenih profesionalaca. Ovo mjesto je izuzetno poznat po svojim frizurama, kao i njegovo stanje-of-the-art Hair Spa.

Adresa: Shop 10, 1st Floor, The Hub, Next Kaya Skin Clinic, Iznad Mad Preko Donuts, Lane 6, North Main Road, Koregaon Park, Pune. Kontakt: +918956045714

4. Lakme Salon

Bilo da je korporativni frajer, rumena mlada ili stidljivi tinejdžeri samo da uđe fakultet - ima nešto za svakoga u Lakme salona. Ne samo da su frizeri ovdje koristi state-of-the-art tehnologiju i pažljivo obučeni u struci, ali i imaju iza pozornice iskustva u radu na Lakme Fashion Week, što im daje prednost u odnosu na druge salonima i stilista. Ste sigurni da izađe liči na pistu model nakon što kosu učiniti ovdje.

load...

Adresa: Prizemlje, iz istočnog bloka, Amanora Town Centre, Hadapsar. Kontakt: 02067260472, 02067260471

5. Bombay dlake Company

Kada je u pitanju ima strast za oblikovanje kose, niko ne može pobijediti The Bombay dlake Company. Njegovi osnivači, Rohit i Anushka, napustili svoje korporativne poslove da ispuni svoj san o otvaranju vlastite frizerski salon - a ostalo je povijest. U srži svoju kosu styling je Anushka je filozofija "Davanje klijenta ono što zaista žele, a ne radi ono što možeš i prodaje ga kao ono što oni žele... To je kad radite dobar posao. Ako moji klijenti žele da dožive promjenu, voleo bih da usadi tu promjenu postepeno, a ne drastično. Vjerujem u izradi kosa lako za svoje klijente i pomoći im nositi ga na najudobniji način. "Sada, zar to ne zvuči kao neko ko će se najbolje pobrinuti za svoju kosu?

Adresa: red do mora 3, Lunkad Gardens, Opposite HDFC banke, Viman Nagar, Pune Kontakt: 919579181386

6. Dlake će odrediti: H2O

Sve što vam modne dame s nekonvencionalnim stilom, slušajte! Ako ste u potrazi za funky, out-of-the-box izgled kose, H2O - sa svojim motom 'progresivno, a ne zabrane' - sigurno će isporučiti. Njegova probranih tim visoko kvalificiranih frizera nastoji držati korak s međunarodnim trendovima kose pohađanjem modne revije, konferencija, i klase. U svojim vlastitim riječima, njihov prioritet je da primi "individualnim potrebama i zahtjevima svakog klijenta."

Adresa: A1, Precious Gem, Lane 6, Koregaon Park, Pune - 411001. Kontakt: 919850180031

7. The Little frizerski salon

Sa svojim minimalistički dekor, udoban ambijent i ljubazno osoblje, The Little Hair Salon je vrsta mjesta koje će vas učiniti ako se osjećate opušteno trenutka kada ste korak u. Cilj svakog frizera u The Little Hair Salon je ne samo poboljšali fizički izgled, ali i pružiti mentalne relaksacije kroz svoje profesionalne usluge. Šetnja u ovdje ako želite da se opustite nakon dugog dana rada s lijepom kosom maženje sjednice.

Adresa: red do mora 2, Gera terase 1, ispred HDFC banke, Dutta Mandir Chowk, Viman Nagar, Pune. Kontakt: +919579549626

8. Enrich Salon

Kada je u pitanju veliki lanac frizerskih salona u Indiji, oplemenjuju je ime možete potpuno vjerovati. Počela 1997. Godine, oplemenjuju je narasla u skokovi i granice u posljednje dvije decenije da postane najveća kompanija u vlasništvu i pod unisex salon lanac u Indiji. U frizera ovdje su obučeni na akademiji koju vodi sama Enrich i oni rade sa punu posvećenost i strast da bi kupac upravo izgled koji idu za.

Adresa: Shop G 6B, Ground Level, Phoenix Market City, Viman Nagar, Pune. Kontakt: 9167230094, 02066890521, 02066890522

9. Juice Salon

Na Juice, frizerski nije samo vještina - to je umjetnost. Uz objekata u svim većim pumpa širom Indije, sok je jedan od najmodernijih i najbrže rastućih salon lanaca u zemlji. Ako ste u potrazi za najbolji frizer u Pune, onda tu je. To je zato što neće uhvatiti stilista ovdje radi istu rez i boje na dvije različite kupce. Jer u sok, oni slijede stroga filozofija krojenja svakog stila u skladu sa svojim jedinstvenim karakteristikama i tipu kose.

Adresa: Prizemlje, Shradha Apartman, Opposite Gate 5, Abhimanshree društvo, Off Aundh-baner Road, Pashan, Pune. Kontakt: +918657277038

10. Jawed Habib

Ako postoji jedan frizer koji je uzeo zemlje oluja i preplavljena je sa svojim salonima u svim većim gradovima, to mora da je Jawed Habib. Sa 484 mjesta u 92 gradova, Jawed Habib je ime ne možete ignorirati. Svaki stilista ovdje je obučen u jedinstveno naučni pristup rezanje i oblikovanje kose koji ih postavlja klase apart.

Adresa: prvi kat, Nasuprot Khan Saab Restoran, Seasons Mall, Magarpatta, Pune. Kontakt: +918657276027

Pa, šta čekaš? Head On se na jednu te vrh frizerskim salonima u Pune i povećati vaše samopouzdanje tako što frizuru iz snova! Pune neće znati šta ih je snašlo kad izađete izgleda kao bomba sa svojim nova frizura!

load...