Stil kose

Top 10 ljetnih frizura za djevojčice

Top 10 ljetnih frizura za djevojčice

Ljetno vrijeme poziva za kratke frizure ili slatko Fishtail pletenice. Bez obzira što stil ste odabrali za svoju kosu, morate biti potpuno sigurni da je možete nositi dobro. Ako imate dugu kosu, a onda malo podrezivanje do srednje duge frizure zapravo mogu dati svoj izgled novog ruba. Ako želite možete ići na pravi kratke pixie frizure, ali opet oni su hrabar izbor za djevojke koje su udobne čuvanje svoju kosu malo duga ili ramena.

Ovdje smo svi top 10 Ljeto frizura za djevojčice. Odabrati svoj omiljeni frizuru i mahati sa perjanica!

1. Side Fishtail Braid:

Ovo je labav strani Fishtail pleteni frizura koje možete lako sportu, čak i ako nisu tako dobri sa frizerskih ili pletenice. Kako se radi o vrlo malo truda možete lako Sport Ovaj. Vezati funky gume ili dati neke preokreta sa pramen kose iz pletenice za seksi izgled.

2. Side Twisted Navy Bun Look:

To može biti prilično dečački frizuru koju možete sportu. Ovo će definitivno uzmi neki oči. To će vam dati olakšanje od viška topline. Također, to je veliki frizuru sportu za korporativne događaje i stranaka. Twist nekoliko sekcija kosu s obje strane vašeg rastanka i napraviti nazad punđu. Isječak na neke igle za kosu kako bi lepinja boravak čvrsto i ne padne. Koristite fiksiranje sprej za držanje lepinja.

load...

3. Povratak Chignon Bun:

Vrlo dobro poznata frizura danas! Mnogo celebs širom svijeta su sportski to s lakoćom. Pa zašto ne možeš? Uzmite lažne peciva i clip ih u leđa lepinja. Twist sekcije kosu sve preko njega; koristiti neke male neravnine ako je potrebno. Ako imate lijep za kosu onda možete ih namota oko kao na slici. To može biti odličan izbor za vaše stranke i okupljanja.

4. Crunched Up Messy Chignon:

Punđu ili vrhunski lepinje ne moraju uvijek biti savršeno glatka. Možete ići malo poludi još seksi sa cijelim izgledom. Napraviti vrhunski poni i dati mu neke velike lokne. Vezati ponija u vrhunski punđu. Nosite bump-to, ako je potrebno i okrenuti sekcije kose po cijeloj lepinja. Koristiti neke kose snimke držati cijeli dizajn i završiti akciju fiksiranje sprej.

5. Jednostavno Side pletenice i neuredan Mali Bun:

Ovo može biti špica slatka izgled za ljetima. To možete pokušati lako ako si dobar s uskim malim strane pletenice. Probaj ovo.

load...

6. Rotirati i Twisted Nazad prugama Hairstyle:

Za ovu frizuru ne morate da skratila kosu za vrlo kratko. Ako imate srednje dužine kose, onda je ovo jedan od najboljih smanjenja ljeta kosu za djevojčice da ide sa. Ako je, međutim vaša kosa nije dovoljno debela onda frizuru neće ostati na za dugo. To zahtijeva mnogo preokreta i rotacije sekcija kose uz zakačiti i clipping svake sekcije na leđima. Upotreba pričvršćivanje sprej je imperativ.

7. Kratko i slatko Slojevita frizura:

To je vrlo lako napraviti frizuru za djevojčice u ljeto. Ako niste pokušali neko kratko frizure sa završenom ili asimetričnim strani šiške i debeli frontalnog šiške, onda to može biti dobar izbor.

8. Outward Feathered Diplomirani Kratki obrezane Look:

Kao i eksperimentiranje s frizurama? Love funky boje? Probaj ovaj. Samo uskočiti stvarno dobar salon i da se to radi iz stručnjaka.

9. Miley Kratki obrezane Look:

Ona se uvijek vidi eksperimentira s njom frizura. Evo je poseduje vrlo kratko podšišana izgled sa žbunastom vrhu pažljivo brušeni u pravilnom talasa. Možete dati ovo probati. Pobrinite se da su udobne sa kratkim cropped frizure prije nego se odluče za jednog.

10. Top Notch pletenicama Summer Bun:

To može biti vrlo slatka frizuru, ali će zahtijevati lijep luk, kreativnosti i vremena. Pratite korake kao što je prikazano na slici. Ako imate dugu kosu i ne žele da se smanji dužinu zbog ljetnih vrućina, onda frizure kao što je ovaj će vam odgovarati, bez sumnje.

Nadam se da vam se sviđa ova Ljeto frizura za Djevojke! Koja frizura ćeš odabrati? Želimo da čujem vaše komentare i stavove. Shoot nam komentar ispod. Ostati prekrasna!

load...