Stil kose

Top 10 kovrdžavih poznatih frizura koje vas inspiriraju

Top 10 kovrdžavih poznatih frizura koje vas inspiriraju

Slavne se uvijek postavljaju nove trendove kada je u pitanju moda i frizura i navijači su ostali traže više i više dok je pokušavao da uključi izgleda da su naši omiljeni celebs vide lepršavo. A kovrčava frizura može lako naglašavaju vaše ljepote; Izgleda predivno stilski, ženstvena i šik.

Kovrče, kada stilu na pravi način su koketni, hladnom i rade veliku prema podizanju glam kvocijent. Lush meke kovrče, veliki Bold lokne, pernate lokne, duge uvojke, kovrčava brave - svi ovi stilovi su "u", te su razmetao po vremenu ličnosti i ponovo.

Evo pogledajte malo tople trendi osoba kovrčava frizura koje možete dobiti malo inspiracije od:

1. Kangna Ranaut:

Bollywood ljepota Kangna Ranaut je izjavio: "Moja kovrčava kosa je moja ličnost i volim ga" Njen prirodni obiman kovrdže pored nje zadivljujući izgled zgrabio svu pažnju kada je ju Bollywood debi sa 'Gangster'.

load...

Evo Kangna vlastitog iskustva i savjete koji se odnose na održavanje kovrdžave kose:

"Ja redovno dobijem tretman vruće ulje jer prilikom snimanja kosa prolazi kroz puno trošenja tako popravku je neophodno. Ako imate kovrdžavu kosu nikada ne koristite češalj, koristite prste. "

Ona voli da eksperimentiše sa frizuru i da se vidi mnoge puta sa ispravljenu kosu dok ovdje u Madhur Bhandarkar je 'Moda':

Zar ne mislite da ona izgleda kao diva sa i bez kovrče?

2. Debby Ryan:

Američka glumica i pjevačica, Debby Ryan se vidi lepršavo ovo potpuno ljulja glamurozno kovrčava frizura sa slobodnim meke kovrče formiranje sjajne uvojke koji ističu njenu lepotu granu i pomoći joj zgrabiti svu pažnju prolaznika!

load...

3. Rachelle Lefevre:

 'Sumrak' zvijezda, kanadska glumica Rachelle Lefevre je prirodni kovrčave kose ljepote. Njen lepršav i neuredan kovrče izgledaju tako svježe i zabavno!

4. Rihanna:

Rihanna je dosad postavili nekoliko modnih trendova za svoje fanove da prati. Ona upravlja nositi svaki pogled sa perjanica. Evo nekih osoba kratke kovrdžave frizure da je potresla:

Kovrčava podebljano crvena frizura

Bouncy kovrče zajedno sa slojevitim cut lice-kadriranja.

5. Nicole Kidman:

Prekrasnom Nicole Kidman ima svoj stil izjavu s ovom elegantnom Updo frizuru, ostavljajući lice-kadriranja labave kovrčava niti učiniti ostalo!

6. Kate Hudson:

Pernata kovrče mogu izgledati nevjerojatan i Kate Hudson nam pokazuje kako! Zlatni kovrčava brave su svi koji su potrebni za začiniti ga za taj dan!

7. Jenna Elfman:

Jenna Elfman je prekrasna razbarušeni bob sa malim kovrče lako oživljava se zabave kvocijent.

8. Beyoncé:

Beyonce bootylicious kovrče daju dodatni volumen i pomnožiti glam kvocijent!

9. AnnaLynne McCord:

Obdaren prekrasnim prirodno kovrčavu kosu, AnnaLynne McCord je zaista da se zavide!

10. Taylor Swift:

Poznata po svom glasu i zapanjujuće dobar izgled, dugo kaskadnim romantične kovrče je ono što ona voli da pokazuje na.

Dakle, ovo su neke od najboljih 10 osoba kovrčava frizura. Koja od ovih kovrčava frizura osoba ti se najviše sviđa?

Slika izvor: 2, 3, 4, 5, 6, 7

load...