Stil kose

Top 10 japanskih kratkih bobova frizura koju biste trebali pokušati

Top 10 japanskih kratkih bobova frizura koju biste trebali pokušati

Luscious kosa je znak ljepote i karizmatičnog ličnost. Da li je to čudo onda da se savjetuje da upravljamo kruna s pažnjom? Nisu svi blagoslovljen sa prekrasnim, ravna, duga kosa. Većina nas pokušati brojnih proizvoda i pravna sredstva u našu želju za one san brave. Ali samo imati predivnu kosu nije dovoljno! Loša frizura može učiniti čak i prekrasna kosa izgleda užasno! I dobra frizura može učiniti običan kosa izgleda sjajno.

Klasični bob frizura je jako u modi i može se nositi svaka žena. Frizura se može prilagoditi i nositi prema jednom individualne ukus i ličnost. Može izgledati živo i veselo sa ovim evergreen šišanje. Made poznat po petite Japanki, klasični kratki bob je pobjednik sve do kraja. Evo top 10 japanski kratki bob frizure sastavljen samo za vas!

1. Red Raven Hairstyle:

Ovaj sjajan šišanje daje elegantan izgled i bob pada tiho, sa kola i slojeva sužava prema rubovima. Budući da šiške nedostaju, daje jednostavan i suptilan izgled.

load...

2. Creamy Cut Hairstyle:

Stražnjem dijelu kose pada samo iznad ramena i kosa klizi niz lagano prema napred. Suptilne krive su istaknute kroz velike šiške i slojevi se svode na nagib dobro.

3. Čokolada Delight Hairstyle:

Šta ćemo sada reći o Čokolada Delight frizura? Ovaj japanski bob frizura daje sjaj na kosu sa slojevima, s leđa, spajajući lijepo s dugom slojeva u prednjem. Slojevi u prednjem pada prema čeljusti i obiman izgled se postiže kroz kratki slojeve.

4. Kratka Whispers Hairstyle:

Kosa ostaje paralelno sa brade i šiške padaju kao pero preko čela. Ova frizura daje prozračan osjećaj jer su svi slojevi su razmaknuti tako dobro i tu je pravi spoj.

load...

5. Kratka Valovita frizura:

Mnogo pernate slojeva čine frizura izgledati suptilni i slojevi padaju tik iznad brade, dajući valovite teksture. Ova frizura je pogodan za ljude koji ne žele ići na šiške.

6. Uglađen i Smooth Hairstyle:

Ovaj japanski bob frizuru pokazuje jak karakter! Gusta sloj kose pasti do očiju i kose uokviruje lice lijepo. A elegantan izgled i avanturistički izjava može biti dodavanjem Bold naglašava.

7. Vampress Hairstyle:

Slojevi su blago sužava, a dužina je čak i sve oko sebe. Slojevi su nešto duži prema ramena i brade. Frizure može raditi na bilo koji lice da izgleda jak još ženstvena!

8. Berry Bob frizura:

Dodavanje boje na kosu stvara veliki utjecaj na frizuru. Za postizanje atraktivan i laskavo izgled, šiške mogu se istaknuti sa bojom po izboru. The Tupi šiške može dati savršen oblik za frizuru. Ovo je stan za djevojčice sa tanke kose.

9. Platinum Ice Hairstyle:

Ova frizura odgovara osoba s plavom kosom i može napraviti kosa izgleda ravniji. Ova frizura je prilično kratak na leđa i malo duže na prednjoj strani. Dužina kose je centimetar niži od brade.

10. Asimetrična frizura:

Asimetrična frizura izgleda vrlo pametan i definira harizmatična ličnost. Dužina slojeva je dug prema jednoj strani glave, padaju ispod lice i dodiruje vrat. S druge strane, dužina je veoma kratak i do uha režnjeve. A vrlo avanturistički i slatka japanski bob frizuru zaista!

Kvalitetu i teksturu kose razlikuje od osobe do osobe i odgovarajući asortiman profesionalnih proizvoda treba koristiti da se brinu za kosu. Postoji veliki broj frizura tamo ali pojedinac treba da dobije šišanje prema veličini, obliku, i izgled lica.

load...