Stil kose

Top 10 dugih frizura za smeđu kosu

Top 10 dugih frizura za smeđu kosu

Crna kosa može biti pomalo dosadno u vremenu. Tako da se iz monotone crne, možete boju koju kosa - smeđa. Tamno smeđe dodali sjajne smeđe teksturu sa svojim redovnim crnu kosu. Možete ići na svjetlo smeđe previše. Lakši boje da vas izgled kose browner od tamne boje. Tamno smeđe će izgledati tamno smeđe na crnoj prirodne osnove boja kose.

Dakle, ako planirate ići na smeđa pune dužine za bojenje kose, onda bi definitivno treba da isprobam ove kul dugo dužina frizure.

1. Slojevita labave unutra kovrče i strani swept šiške

Isprobajte neke slojeve sa bočnim swept šiškama, a kasnije i dati slojeva neke velike bure curling. Da biste završili izgled, otvorite kovrče prstima ili četka za kosu. Ovo je definitivno frizura za dugu kosu da bi trebalo probati.

load...

2. Curls i Bangs

Ovo je varijacija izgled nosio u prethodnoj fotografiji. Ovde slojeva je svedeno na minimum omogućava kovrče za kretanje koliko se god je to moguće, ali ne upto korijena. Šiške su strani swept za elegantan izgled.

3. Messy Twists

Možete koristiti svoj mali barel uvijač i neki serum za kosu na kosu da se to postigne izgled. Kasnije, postavite lokne u obrtima uz pomoć vesla četkom.

4. Messy Loose lokne

Ovo je elegantan, slatka ali vrlo jednostavan frizuru koja svako može sportu sa lakoćom. Isprobati ovaj i sigurno ćete rock podu. Možete ostaviti neke strane šiške za ljepši izgled.

load...

5. Fronta simetrični Bangs

Ako imate debele i duge smeđe boje kose, onda možete probati ovaj sladak i girly frizuru. Potreban vam je čist i sofisticiran fronta simetrični šiške za ovaj, kao i dobar slojeva za ostatak dužine kose. Sport i vole.

6. Fronta simetrični Šiške sa slobodnim Slojeviti Curls

Ovo je varijacija na frizuru prikazano gore sa dozom dodao lokne na slojeve.

7. Side Swept Šiške i Big Loose Curls

Ovo je vruća showy izgled. Lako možete probati ovaj jedan s prednje srednje dužine šiške zahvatio sa strane.

8. Pune dužine Classic Curls

Ako vam se sviđa sportski klasičan i bezvremenski izgled, onda to može biti slatko i seksi izgled za vas. Probaj ovaj. A full length curling nikada ne nezapaženo. Ali pazite da vaše lice nije previše ovalni ili okrugli jer punoj dužini curling uglavnom ne odgovara apsolutna ovalni ili okrugli lica. Pobrinite se da imate dobar oštar vilica da se za ovo.

9. Messy Curls

Smeđa kosa izgleda predivno s nekim u neredu u punoj dužini kovrče. To je bezvremenski izgled koji može izgledati dobro na bilo koga sa okruglim ili ovalno lice.

10. Hot Classic ugurani Look

Ovo je klasična i vintage look koji se lako može postići uz pomoć prijatelja ili frizer.

Nadam se da ste uživali ove duge smeđe frizure. Koji voliš?

load...