Stil kose

Styling kose Kada imate kosu kosu

Styling kose Kada imate kosu kosu

Neki se rađaju sa darom sjajan gustu kosu, ali većina nas ne. Mi smo genetski zaglavila sa oskudnom i tanke kose koja mnogo teži da izgleda kao pacovi rep jednom u poni! To je još gore ako povučeš ga u pletenicu. I nevolje držeći ga otvoreno je ni manje ni više. Sve štete i zaplete da održava dovodi do gubitka kose.

Kako ne možemo promijeniti naše genetika (nadamo se tog dana će stići: p), da vidimo da li postoji nešto drugo što možemo učiniti da bi ovaj tip kose malo života. Dobra kosa proizvodi za skok i sjaj su očigledni. Evo još nekoliko ideja za vas. I oni vrte oko frizure za oskudna kosu koja je jedan bira.

Frizure za Oskudne kose:

Ovdje su savjeti koje treba imati na umu dok branje frizure za oskudnom kosu

1. Šišanje:

Dobar stilista je imperativ za vas. On / ona može samo doći do najboljeg frizure za oskudnom kosu. Trebat će vam dobar broj slojeva i korake da bi vaša kosa izgled odskočiti i zdravlja. I naglašavamo na dobrom stilista ovdje jednostavno, jer ako se to ne uradi u pravu, onda vaša kosa će završiti tražim još gore nego prije!

load...

2. Dlake Koeficijent:

Je portioning da stil ima veliki uticaj na izgled. A centar particiju koju uvijek daje vrlo ravan izgled. Idi na stranu particiju, posebno neravnoj da daju kosi izgled više volumena. I proverite da li ga prebaciti često da se izbjegne povučene unazad kose iz tog dijela tokom perioda vremena. Da drži na oku za povlači linija kose je nešto što se ne može izbjeći ako imate oskudnom kosu.

3. Pokrivanje da Big čelo:

To je jedna stvar koja uvijek dolazi ruku pod ruku sa oskudnom kose. Veliki plan glava koja se može primećen iz milja daleko. Pa kako da koristite svoj stil kose sakriti. Šiške i prilično više onih na koje su dobar izbor. Vaš frizer igra veliku ulogu i ovde! Ovo treba da bude što bliže blizini savršen kao ljudski moguće!

4. Styling:

Oskudnom kosa ima način padaju mlitavo koji samo dodaje na nedostatak voume. Dakle, ovdje je ono što radite. Kada vaša kosa je i dalje vlažna, SCRUNCH ih i dodajte talasi za njih. Ovo ne treba puno proizvoda za stiliziranje kose ili topline. Izbjegavajte topline što je više moguće, a to će dodati samo gubitak nevolje kose i već nemaju puno izgubiti!

load...

5. Dužina:

Ova stvar koju trebate pratiti u svakom trenutku dok je branje frizura za oskudnom kosu! Shvatiti ono što je pravo dužina za vas je. Za neke ljude to je do ramena, a neke mogu ići do svoje sredine leđa. Možete odlučiti na temelju od onoga dužine vaše kose ima tanak i mlitavo izgled da ga, bez obzira na to što radite. Tačke gdje počinje da se pojavi mlitavo je trenutak koji bi se osiguralo da ne prolazi.

Imajte na umu ove jednostavne stvari dok branje frizure za oskudne kose za žene i vaša kosa više neće biti hipnotišućoj učinak na svoj izgled !!

load...