Stil kose

Stajanje kose sa Combs-om

Stajanje kose sa Combs-om

Nosite svoju kosu u stilu!

Ah, udarac u kruni svoj omiljeni model. To zadirkivala kosa podignuta kosa za crveni tepih. Ne oni jednostavno izgledaju vruće i seksi! Svaki put kada vidimo naše omiljene djevojke tako različito nose kosu, žudimo. Čak mi obećavamo da ćemo sportu jedan uskoro. Ali onda smo se bacili natrag u stvarnost.

Svjesni smo da imaju lični stilista koji provode dobar par sati styling kose. Ne gube srce. Imam dobre vijesti za tebe, zapravo odlična vijest. I vi možete pokušati te frizure. Ali za to, potrebno je da se investicija. Ne brinite; Neću dozvoliti da velikodušno troše na salonu posjeta. Pravo stajling češljevi za kosu su samo ono što vam je potrebno, zajedno s nekim samopouzdanjem. A vi ćete biti spremni da savlada umetnost oblikovanje kose.

load...

6 različitih Hair Styling Combs

1. Širok zub češljeva

Siguran sam da imate jedan od ovih. Univerzalno koristiti za uklanjanje zaplete iz kose, široke zub češlja glatka svoju kosu. Mogu se koristiti na ravno, kovrdžava ili čak neposlušnu kosu.

2. Rat rep češljeva

Možda imate ovo jedan. A ako ne, ti sigurno mora da je video ovo na salonu. Ove frizure češljeve izgledaju kao običan češalj. Jedina razlika: ručku je jako dugo i sa zašiljenim krajem. Ovi su najpogodnije za stil i rastanak kose. Rep dio se također koristi kako bi meke kovrče u prednji dio vaše kose.

3. Pick češalj

Ove češljevi zapravo pretvorio u pribor dugo vremena natrag. Oni se koriste kao način šišanja. Picks češalj se koristi za crtanje sve dlake prema centru. Ako zaključate kosu sa češljem, čini kosu više odskočiti i drugačije. Češalj je prilično mala i pomaže u rastanak kao dobro.

load...

4. Styling saće sa metalnim igle

Ove stajling češljevi su prilično korisni za stvaranje različite frizure. Oni pomažu u postavljanju kosu ubla'avawa i uvijanja. Hairstylists širom svijeta koriste ove češljevi stilu elegantan i trendi frizure.

5. Fine i širokim zub češalj (regularno češalj)

Ovo je češalj dva-u-jednom. Koristi se za pletenice i za poni repovi. Većina žena obično vole dobro i široko nazubljenim češljem spojiti u jednu.

6. Teasing češljevi

Ako želite da rock je zadirkivala frizura, ulažu u ovu. Kao što ime sugerira, zadirkivanje češalj se koristi u cesljanju koji mogu biti rana zajedno napraviti punđu. Ovo je najbolji češalj za talasastu kosu. Pomaže obavezuje sve valovitom kosom zajedno u Puffy još vruće tražim lepinja.

Odemo ove češljeve i početi sport svoj omiljeni frizuru. Svoje najmilije će ostati samo pitao kako si postigla seksi izgled.

Brzi savjeti za korištenje oblikovanje kose češljevi

Jednom kada ti ovo Combs:

  • Naučite tehniku ​​pomoću svakog češlja posebno. Možete pogledati video snimke i tutorijale za styling kose koristeći različite češljeve.
  • Koristite ispravan češalj za ispravnu stilu. Na primjer, koristite francuski twist češljeve za stvaranje Twisted stil na potiljku. Strani češljeva povlačenjem kosu dalje od lica i tako dalje za.
  • Različite kose dužine, posjekotine i tekstura zahtijevaju različite češljeve. Znam šta je najbolje za vašu kosu i ulažu u skladu s tim.
  • Kosa tekstura igra važnu ulogu u pomaganju češalj drži svoje mjesto kako treba. Spray kosu ili dodajte malo šampona za češalj da zadrži.

Uz ove savjete, sigurni smo da ćete biti u centru atrakcija u narednih stranci posjetite. Nadam se da sad imaš bolju ideju o styling češljeve za kosu. Ostavite nam vaše vrijedne komentare ako imate više takvih savjeta o češljeve za kosu.

load...