Stil kose

Lace Braid Vodič slika - korak po korak vodiču

Lace Braid Vodič slika - korak po korak vodiču

Pletenice su oko od početka istorije frizerskih. Većina zamršen frizura tutoriala tamo ugraditi neki srerujemo u njih jedan ili drugi način. Ako imate srednje dužine ili dugu kosu, što ste vjerojatno već pokušali mnogo različitih izgleda s pletenicama. A zašto ne bi? Sa svojim mnogobrojnim varijantama - kao što su francuski pletenica, nizozemski pletenica, Fishtail pletenice, ili jednostavno neuredan jedan - mogućnosti za frizerske su beskrajne. Odličan način da naglasi i istakne svoju kosu uz malo napalilo je isprobavanjem dekorativne pletenice stilova.

Ono što su ukrasni pletenice?

Dekorativni pletenice su u osnovi frizure koje će vam omogućiti da accessorize svoju kosu bez zapravo koriste nikakve dodatne opreme za kosu. Ova funkcionalnost i praktičnost ih napraviti neke od najlakših frizura učiniti, pogotovo ako ste uvijek na-the-go. Sa ukrasnim pletenice, možete napraviti glave bend da ide oko kosu, zamotajte ga oko ponija, ili jednostavno koristiti da podignete kosu sa lica. No, najbolji dio o tim pletenice je da su vas držati kosu otvorene i još vam omogućiti mogućnost čuvanja kosu dalje od lica, bez korištenja ikakvih dodatnih pribora. Ovdje je jednostavan-to-do slikovni vodič koji će vam pomoći da se stvori dekorativne pletenica za samo nekoliko minuta:

Čipka Braid Tutorial

A čipke pletenica je u osnovi jednostrane francuski pletenica. U ovoj vrsti pletenicu, morate dodati sekcije samo na jednoj strani pletenice, umjesto na obje strane.

load...
  1. Dio kosu na jednoj strani: frizure u kojoj napišite kosu labave generalno bolje izgledaju kada rastali na strani.

  1. Pokupi veličine pramen kose medij: Od strane vašeg rastanka sa više kose, pokupiti 3 inča pramen kose i podijeliti u na 3 dijela.

  1. Početi jednostavnim srerujemo: Jednostavno pletenicu ove 3 dijela za 2 šavova.

  1. Početi dodavanjem više kose na svoj pletenicu s jedne strane: Sada, pokupiti mali pramen kose iz u blizini vašeg lica, dodajte ga u odjeljak vašeg pletenica najbliži, a onda, pletenica jednom.

load...
  1. Držati dodajući više kose sa svakim bodom u pletenice: Držati dodajući kosu sa svojim pletenicu sa strane vašeg lica sa svakim redom trunke pletenice.

  1. Dodaj kosa čvrsto za održavanje efekta čipke: Zapamtite, uvijek je potrebno dodati sekcije dijagonalno i čvrsto.
  2. Podesite položaj vašeg čipke pletenice: Držite provjeru u ogledalu da podesite položaj pletenicu kao što stignete prema uho.

  1. Stop čipke braiding jednom dođete u blizini uha: Kada Vaš čipke pletenice završila u blizini uha, zaustavili dodavanje kosu u to.

  1. Osigurajte završava sa kosom elastične: Jednostavno pletenicu do kraja do kraja i pričvrstite kraj s kosom elastična.

  1. Da li drugi čipke pletenicu da završi izgled: Lace pletenice izgledaju lepše kada završite u parovima. Pokupiti pramen kose s desne strane pored svoju prvu pletenicu i ponovite sve navedene korake da to drugi čipke pletenicu.

Možete se igrati sa pozicioniranjem i broj vašeg čipke pletenice za stvaranje bezbroj frizura. Također se može ugraditi čipke pletenice u punđu frizuru ili rep dodati nagovještaj lepotu i složenost njima.

Dakle, to je bio jednostavan učiniti još zabavan i jednostavan izgled, zar ne? Sada kada znate kako čipke pletenice, javite nam ako ti probaj! Da li nam reći svoje iskustvo i javite nam ako vam je bilo lako ili ne.

load...