Stil kose

Kako Sport Pixie frizuru za različite oblike lica?

Kako Sport Pixie frizuru za različite oblike lica?

Je pixie rez je kratka frizura s twist na njega. To je kratak na leđima i sa strane i duže na prednjoj strani. Zamislite to! To ne samo izgleda glamurozno?

Je pixie rez je prvi popularizirao u 1950-ih, a sada je sječena frizura Poznati poput Halle Berry, Rihanna, Keira Knightly, Victoria Beckham i Katie Holmes. Ova frizura je također vrlo popularan među tinejdžerima i teen ličnosti poput Miley Cyrus i Emma Watson previše.

Ove Pixies su lako briga za i može se nositi po volji ili se mogu stilu za posebne prilike. Idealan je za žene i djevojke koje ne žele da mnogo vremena provode u stilu.

load...

Postoje različite pixie frizure za različite rezove lice. U nastavku su neke od pixie frizura:

1. Za Oval Faces:

Žene sa Ovalne lice može izvući bilo koji izgledaju posebno hrabar rezove Pixie! Možete dodati rese na kruni za volumen. Kratka marginama bi privukli pažnju svim funkcijama i da će naglasiti vaše jagodice i pune usne. Možete ili zadržati rubovima na čelu ili sa strane ih pomesti na bilo kojoj strani. Ako ste u potrazi za mekši izgled, držati rese duže.

2. Za kolo Faces:

Glavni cilj za okruglo suočavaju ljepote je da izgleda malo više izduženi. To se može učiniti dodavanjem visine krune. Mnogo slojeva treba da se doda da obezbijedi da potrebne količine. Za okruglo lica, izbjegavajte kratke šiške, jer bi smanjili jačinu zvuka na krunu. Na poleđini ovog frizura je gotovo berbernica stil dječak rez.

load...

3. Za obliku srca Faces:

Za lice u obliku srca, glavni cilj je da se doda visina izdužiti lice. U ovoj frizuru, puno tekstura se dodaje krunu dati lice pravu ravnotežu. Na bočnim stranama se čuvaju stan kako bi lice izdužena. Lica u obliku srca imaju širi glavi plan, tako da možete dodati marginama da sakrije čelo. Možete ili držati šiški na prednjem kako biste označili svoje lice ili drugu stranu da ih pomete kako bi vaš plan glavu pojaviti uže. Ovo pixie frizura je najbolje za žene koje imaju male lice, udarajući oči i visoke kosti obraza.

4. Za Square Faces:

Ako imate lice kvadratnog oblika, onda imate jak ugaoni vilice i lice mjere o istom od vrha do dna i iz jedne na drugu stranu. Za ovaj pixie frizuru, dobiti meke slojeviti rez. Nemojte se tupim rez jer bi naglašavaju svoj trg vilice. Također izbjeći ravno, tupim i debelim šiške. Umjesto da idu na strani swept šiške koje su neposredno ispod dužine obrva. Držite frizuru odmah ispod vilice.

5. Za Balanced Faces:

Ljepote s uravnoteženom lice može ići za kratko bob pixie šišanje. Rez je kratak na potiljku, dok je maksimalna i sa strane su deblji za više svestranost. Ova slojevita bob izgled sa kosom uvučen iza ušiju, izgleda kao kratki pixie. Također možete ići za kratke šiške preko izražaja glave koja istaknuti vaše jagodice.

Dakle, da li planiraju uskoro sport a Pixie? Javite nam u komentarima ispod.

load...