Stil kose

Kako se poznate ličnosti s dijamantima suočavaju sa svojom kosom?

Kako se poznate ličnosti s dijamantima suočavaju sa svojom kosom?

Lice u obliku dijamanta poziva na puno pažnje pri odabiru frizure. Dijamant oblik lica ima tendenciju da imaju vrlo uske kose linije i brade ima tendenciju da se vrlo pokaza. To su dva faktora koje treba imati na umu stalno kad birate frizuru za ovu vrstu lice.

Ako ste u potrazi za neke opcije da pokušaju, a zatim pregledajte kako ovih 10 dijamant oblik lica poznatih uspeli da izgleda tako nevjerojatan svojim izborom!

Frizure poznatih s dijamantnim oblika lica

Pročitajte u nastavku kako biste znati više o frizura lice poznate ličnosti u obliku dijamanta nosio na:

1. Viola Davis:

Viola je osoba koja zna kako da koristi svoje oblik dijamant lice dobiti taj savršen izgled sa kratkom kosom! Ona koristi dužina kose u srednjem ili kratke jako dobro da upotpunjuje tip dijamant lice da joj je blagoslovljen držeći za kosu sa lica i uzimajući pažnju od prilično oštar funkcije koje dolaze sa ovog tipa lice.

load...

2. Yvette Nicole Brown:

Ona je dobar primjer osoba koja pokušava na različite poglede na dijamantu tip lice koje nadopunjuje njen bucmast okvira. Ako primijetite da ima vrlo apt dužina kose do ramena koja ne poletjeti pažnju od nje karakteristične crte lica.

3. Garcelle Beauvais Nilon:

Ona će vas zapanjiti sa različitim vrstama frizura koja može ići uz oblik dijamant lice. Ona nosi formalni izgled vrlo dobro s njom valjani ramena kosu koja dobro pada na njen tip dijamant lice.

4. Tyra Banks:

Ona je poznata po svojim oštrim crtama lica koje čine njen ističu čak u gomili. Ovaj supermodel sigurno zna kako napraviti takvo lice izgledaju dobro s njom uvojcima koji su obojene samo pravo i pada na ramena. Ovo joj pomaže nositi polu-formalni izgled koji je uglavnom oslikava.

load...

5. Shilpa Shetty:

Iako je njeno lice je duga i ovalnog u cjelini, njen oštar vilice čini lice da se svrstati pod tip dijamant. Shilpa je poznati bollywood glumica koja je trenutno fitness guru za mnoge. Njen izbor srednje i duge kose je nešto što nije previše zajedničkog sa Diamond lice, ali ona to sigurno ne izgledaju sjajno svaki put!

6. Koena Mitra:

Ovaj Hindu glumica ima vrlo istaknutu tražim tip dijamant lice i njeno seksi tijelo i fer ten je dobro izbalansirana sa vrstom make-up i kosu nosi. Opet ona je jedna osoba da pazim na ako želite veću dužinu sa ovog tipa lice.

7. Mallika Sherawat:

Ovaj sparan indijske i međunarodna filmska glumica zna kako da napravi pomak pažnju od nje vruće tijelo da je u obliku lice dijamant koji je dobro predstavljen sa dobrim poklopcem kose. Uglavnom vidi u crnu kosu njen širok osmijeh upotpunjuje ceo njen izgled.

8. Rihanna:

Rihanna je pjevačica koja se može jasno utvrđeno da je lice u obliku dijamanta. Frizuru je uvijek bio kratak, blizu bob cut i uvek je izgledao dobro s njom tijelo i tip lica.

9. Serena Williams:

Serena Williams je svakako ikona stila danas za mnoge žene. Ovaj teniska zvijezda uvijek drži do ramena kosu i čini izgledaju sjajno na njenom obliku lica dijamant. Njene tamne puti može se dobro koristiti sa bojom njene kose i ne zasjeniti joj crte lica.

10. Brandy Norwood:

Ovaj Dusky ljepota ima prekrasan osmijeh koji privlači veliku pažnju. Njena kovrdžava natrag kosa malo prevazilazi do ramena, ima dobre volumen i debljine da ga, što ga čini izgledaju dobro na nju okvir.

To su istaknuti primjeri frizura poznatih sa dijamant oblika lica. Dakle, što među njima ćete nositi na? Mi ćemo biti drago da zna vaše stavove.

load...