Stil kose

Kako napraviti Super Easy i Fast Half Bun frizuru

Kako napraviti Super Easy i Fast Half Bun frizuru

Pokušajte rekavši 'Half Up-Half Down "10 puta zaredom. Malo je jezik twister, zar ne? Pa, ako ste uvijek neodlučni (kao ja) i ne mogu odlučiti između vezivanje sve vaše kosu ili ostavljajući je otvoren, evo frizuru koja će vam savršeno odgovarati.

Ja se borba frizuru svako jutro. Dolazi sa novim i funky frizuru svaki dan je dobro gotovo nemoguće. I onda, naravno, tu je i pitanje nosi frizuru koja je udoban, a trajat će kroz dan. Dakle, ostaje pitanje - kako možete nadmašiti sve te prepreke i traje manje od 2 minute da oblikujete frizuru svako jutro? Imam savršeno rješenje za vas. Samo 2 riječi - pola lepinja.

Osim snimanja doslovno 2 minute da to, ova jednostavna frizura također ne zahtijeva niz za kosu do savršenstva. Samo kosa elastična i nekoliko Bobby igle - i spremni ste! Polovina se lepinja je savršen za osobe s debelim kose koji se tako osjećaju previše vruće kada napuste sve svoje kose otvorene i dobiti glavobolju kada su sve to vezati u punđu. Savršen za casual dan na poslu ili u školi i za fancy izlazak, ovo pola Updo je savršen za bilo koje i sve prilike.

load...

Sta ti treba

 • Širok zupčastog češalj: Svako treba ulagati u širokom zupčastog češalj jer zaglađuje kosu u najnežnija mogući način i zadržava svoju jačinu. (Za razliku od gustim češljem koji Zaglađuje kosu.)
 • Morska sol sprej: morska sol sprej dodaje dodir beachy teksture za kosu na najprirodniji mogući način.
 • A kosa elastična: Get onaj koji odgovara vašem kose za dodavanje bešavne finiš na frizuru.
 • A 1-inčni figaro: Zato što nam svima treba malo skokovito kovrče u našim životima.
 • Bobby igle: Idi za velike Bobby igle, ako je vaša kosa gusta i male ako imate tanku kosu.
 • Svjetlo čekanje lak za kosu: Ako želite da vaš pola do lepinja zapravo ostati gore kroz dan, potrebno je da se i sami bocu svjetlo čekanje lak za kosu ASAP.

Kako to učiniti A Perfect Pola Bun frizura?

Sada kada ste se okupili sve potrebne alate, hajde da skoči u pravu na usavršavanju vašem pola lepinja!

 1. Otpetljati kosu sa širokim nazubljenim češljem: Počnimo s najosnovnijim stvar koju treba učiniti prije početka bilo frizuru. Uklonite sve čvorove i zaplete iz vaše kose uz pomoć širokog zupčastog češalj. Širok zupčastog češalj će zadržati volumen vaše kose i ostavite ga lijepo i skakanje!
 1. Spritz na nekim morska sol sprej širom kosu: Dodajte malo teksture i dimenziju kosu spritzing neke morske soli prskati svuda kosu. Ovo će također dati neke čekanju, što će pomoći da održite pola lepinja u mjestu i spriječiti ga od opuštene kao dan odmiče.
 2. Vezati pola vaše kose u rep: Sada, stvoriti temelj frizuru okupljanjem pola kose (između lijeve i desne hramova) i vezivanje je u rep sa kosom elastična. Ovo je baza koja ćete koristiti kako bi vaš pola lepinja.
 1. Pregib, pregib, pregib da je polovina rep: Sada, ne samo ostavite pola rep lankily visi tamo! Probati onu figaro i promašiti svoj rep da biste dodali još Bounce i napalilo na njega. Kovrdže će raditi čuda na pola lepinja kada se to radi.
 1. Roll i pin up sekcije tvoju polovinu konjski rep: Podelite pola rep u 3 jednaka dijela. Zavrtite i roll up prve dionice u mini punđu i učvrstite ga u glavu, u blizini baze vašeg rep, uz pomoć nekoliko Bobby igle. Ponovite isto i sa druga dva sekcije svoj rep.
 1. Tegli i nered oko lepinja završiti izgled: Stavi Nifty prste na neke dobre svrhe i povuče neke komade kose iz vašeg lepinja kako bi izgledao nervozan i cool. Budite oprezni, iako! Ne povuče tako jako da je cijela lepinja raspadne!
 1. Završite izgled sa malo svjetla čekanje sprej: Sada kada je pola lepinja vrši i prašine, to je samo jedna stvar da se uradi. Spritz na nekim svjetlo sprej učvršćivanje kose za postavljanje frizuru u mjestu. Završio !!!

Aaaand ste gotovi! Izazivam te na vreme sebe radim frizuru i vidjeti koliko dugo je potrebno. Nema šanse da će biti potrebno više od 2 minute. Će vam dati sve više vremena za šminku!

Sada kada znate kako to učiniti po lepinja savršeno, šta čekaš? Samo baciti na lepršav vrhu, casual traperice, i svoj omiljeni Converse da završi ovu cool i nervozan izgled.

load...

Da li postoje druga polovina se frizure koje volite sportu? Komentar ispod da javite nam !!!

Kako to učiniti super jednostavno i brzo POLA BUN HAIRSTYLE

load...